Açık Öğretim

Açık Öğretim

Son dakika açık öğretim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açık öğretim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açık öğretim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açık Öğretim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açık öğretim gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.733 açık öğretim haberi bulunmuştur. Tüm açık öğretim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder?
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan İOKBS, LGS, ehliyet sınavları, Açık Öğretim Kurumları sınavları ve diğer birçok sınavda görevli olanlar gözetmen ücretlerinin ne zaman hesaplarda olacağını merak ediliyor. Henüz hesaplarına para yatmayanlar arama motorlarına yönelerek e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Sorusuna yanıt arıyor. İşte e sınav görevli ücretleri 2024…
22.03.2024 Çalışma Hayatı
AÖL sınavı kaç saat? AÖL sınavları saat kaçta başlıyor ve bitiyor 2024? İşte açık öğretim lisesi sınav giriş saatleri
AÖL sınavı kaç saat? AÖL sınavları saat kaçta başlıyor ve bitiyor 2024? İşte açık öğretim lisesi sınav giriş saatleri AÖL 1. Dönem sınavları 23 Aralık 2024 tarihinde uygulandı. AÖL 2. dönem sınav tarihinin yaklaşmasıyla AÖL sınavlarına yönelik araştırmalar da arttı. Açık lise 2. dönem sınavları için sınav giriş belgeleri, 11 Mart 2024 tarihinde https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresi üzerinden yayımlandı. Peki, Açık lise sınavları saat kaçta başlıyor 2024? Açık lise sınavları kaç soru 2024, AÖL sınavları nasıl olacak 2024?
15.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvuru yaptığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma Ulak Haberleşme yürütücülüğünde, TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kablosuz Haberleşme ve Akıllı Wi-Fi Kapsama yarışmalarına başvurular devam ediyor.
23.02.2024 Yaşam
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme sürecinin bitip bitmediği sorgulanıyor. 2023-2024 AÖF sınav takvimine göre ara sınav 23-24 Mart’ta yapılacak. Öğrenciler sınav için sayarken AÖF kayıt yenileme tarihleri 2024 sorgulaması deva ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı, Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır 2024?
13.02.2024 Gündem
Enkazdan 3 gün sonra çıkarılan Büşra, avukat olup depremzedelerin hakkını savunmak istiyor
Enkazdan 3 gün sonra çıkarılan Büşra, avukat olup depremzedelerin hakkını savunmak istiyor Kahramanmaraş'ta yakalandığı büyük depremlerde sıkıştığı enkazdan 3'üncü günde çıkarılıp, kolu ampute edildikten sonra Adana'da tedavisi süren Büşra Sarıgüzel (18), üniversite sınavına hazırlanıyor. Sarıgüzel, "Hukuk fakültesini kazanıp, avukat olacağım. Bu güvensiz yapıları inşa edenlere büyük bir ders vermek için mücadele edeceğim. Depremden etkilenen ve mağdur olan insanlara destek vereceğim" dedi.
1.02.2024 Adana
İnsanlık yararına teknoloji yarışması
İnsanlık yararına teknoloji yarışması Teknolojinin toplumsal açıdan yararlı uygulamalarla insanlığa hizmet etmesinin kritik öneme sahip olduğu günümüzde özgün projelerin yarışacağı İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması için başvurular başladı.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Açık Lise Sınavları kaç DK? AÖL sınavlarında oturumlar saat kaçta başlıyor ve bitiyor? AÖL sınavı ne zaman, kaç dakika sürüyor?
Açık Lise Sınavları kaç DK? AÖL sınavlarında oturumlar saat kaçta başlıyor ve bitiyor? AÖL sınavı ne zaman, kaç dakika sürüyor? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1. Dönem sınavları 23-24 Aralık’ta yapılacak. 3 oturum şeklinde yapılacak sınavda her dersten çoktan seçmeli 11 soru yöneltilecek ve 25 dakika cevaplama süresi verilecek. Peki, AÖL sınavları ne zaman, saat kaçta başlıyor, bitiyor, kaç dakika sürecek? Açık Lise Sınavları kaç DK? İşte AÖL sınav süresi, başlangıç ve bitiş saati…
23.12.2023 Gündem
AÇIK LİSE GÖREVLİ ÜCRETLERİ || Açık Öğretim Lisesi gözetmen ücreti ne kadar, Açık lise sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım?
AÇIK LİSE GÖREVLİ ÜCRETLERİ || Açık Öğretim Lisesi gözetmen ücreti ne kadar, Açık lise sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım? ÖSYM ve MEB sınavlarda görevlilere bir ücret ödüyor. Öğretmenlere ek gelir kaynağı olan ÖSYM ve MEB sınav görevli ücretlerinin ne kadar olduğu ise AÖL sınav giriş belgelerinin açıklanmasıyla gündeme geldi. Peki, Açık Öğretim Lisesi gözetmen ücreti ne kadar, Açık lise sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım? İşte Bina Yöneticisi, Bina Sınav Sorumlusu, Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı, Gözetmen, Salon Başkanı, Yardımcı Engelli Gözetmen ücretleri…
22.12.2023 Eğitim
AÇIK LİSE GİRİŞ EKRANI || Açık Lise Giriş belgesi nasıl alınır? Açık Lise Sınavına nerede, hangi okulda gireceğim 2023, AÖL sınavına giremeyenler ne yapmalı 2023?
AÇIK LİSE GİRİŞ EKRANI || Açık Lise Giriş belgesi nasıl alınır? Açık Lise Sınavına nerede, hangi okulda gireceğim 2023, AÖL sınavına giremeyenler ne yapmalı 2023? Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınav tarihlerinin ardından, MEB tarafından Açık Öğretim Lisesi sınav giriş belgeleri de yayımlandı. Açık Öğretim Lisesi basılı evrakla okullarda yüz yüze yapılacak. 1. Oturum: 23 Aralık 2023 Cumartesi günü Türkiye saati ile 10.00'da, 2. Oturum: 23 Aralık 2023 Cumartesi günü Türkiye saati ile 14.00'te, 3. Oturum: 24 Aralık 2023 Pazar günü Türkiye saati ile 10.00'da yapılacak. Öğrenciler, Öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile sınav giriş belgesini alabiliyor. Peki, Açık Lise Giriş belgesi nasıl alınır? Açık Lise Sınavına nerede, hangi okulda gireceğim 2023, AÖL sınavına giremeyenler ne yapmalı 2023? İşte AÇIK LİSE GİRİŞ EKRANI…
18.12.2023 Eğitim
AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023?
AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınavları hafta sonu gerçekleştirilecek. AÖF (Açıköğretim Fakültesi) sınav sistemine dair en merak edilen konu ise AÖF sınavında 4 yanlışın 1 doğruyu götürüp götürmediği oldu. Peki, AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023?
8.12.2023 Eğitim
AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı, AÖL sınav yerleri açıklandı mı? 2023-2024 1. Dönem AÖL sınavları 23 Aralık’ta başlıyor!
AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı, AÖL sınav yerleri açıklandı mı? 2023-2024 1. Dönem AÖL sınavları 23 Aralık’ta başlıyor! AÖL (Açık lise) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, AÖL sınav yerleri belli mi? Açık Öğretim Lisesi sınavları heyecanla bekleniyor. AÖL sınav tarihleri belli olunca, sınav yerleri ile ilgili araştırmalar da yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan AÖL sınavları yüz yüze yapılacak. İşte sınava dair merak edilenler…
6.12.2023 Eğitim
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden yetiştirilmek üzere II. Pilot adayları aradığını duyurdu. Peki, Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir? İşte Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı…
5.12.2023 Personel Alımı
Öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteğinin detayları belli oldu
Öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteğinin detayları belli oldu Üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, satın alım tarihi itibari ile 26 yaşından gün almamış Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve açık öğretim programları hariç bir yükseköğretim programına kayıtlı öğrenciler başvuru yapabilecek. Cihazın, vergiler dahil nihai satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçemeyecek ve cihaz ikinci el olamayacak. Satın alınan teknolojik cihaza ilişkin elektronik ortamda düzenlenen fatura olması ve faturanın desteği alacak öğrencinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını da içerecek şekilde adına düzenlenmiş olması şartı da aranacak.
14.11.2023 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme! İhbar yağdı
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme! İhbar yağdı Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) açık liseye geçiş şartlarını taşımayan ancak tam zamanlı kurslarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 12'nci sınıf öğrencileri için 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme başlattı.
10.10.2023 Eğitim
AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman? AUZEF muafiyet başvuru tarihleri açıklandı mı?
AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman? AUZEF muafiyet başvuru tarihleri açıklandı mı? AUZEF 2023 – 2024 başvuru ve kayıt işlemleri tarihleri de belli oldu. Buna göre Sınavsız İkinci Üniversite başvuru ve kayıt işlemleri 7 Ağustos - 7 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak. Ayrıca kayıt yenileme sistemi 27 Eylül - 04 Ekim 2023 saat 23.59’a kadar aktif edilmiştir. Kayıt yenileyen öğrenciler, ders ekle sil ve üstten ders alma işlemini 5-6 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Söz konusu kayıt işlemleri devam ederken AUZEF muafiyet başvurusu sürecine dair de araştırmalar yoğunlaştı. Peki, AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman?
29.09.2023 Eğitim
Akdeniz balıkçıları, yeni sezona hazır! Balık popülasyonu düştü
Akdeniz balıkçıları, yeni sezona hazır! Balık popülasyonu düştü Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kötü bir sezon geçiren Hataylı balıkçılar, Akdeniz'de yarın başlayacak olan avlanma döneminden umutlu. Hatay Su Ürünleri Kooperatifleri Birlik Başkanı Celal Bilen, av sezonu hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, "Balıkçılarımız 'Vira bismillah' diyerek denize çıkacaklar" dedi. Antalya'daki balıkçılar ise sezon hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, istilacı balık türlerinin hem balık popülasyonuna hem de ağlarına zarar verdiğini ifade ederek, endişelerini dile getirdi.
14.09.2023 Yaşam
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
14.09.2023 Gündem
MEB duyurdu! Açık öğretim liselerine nakil ve geçişle ilgili yeni karar
MEB duyurdu! Açık öğretim liselerine nakil ve geçişle ilgili yeni karar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), örgün eğitimden açık öğretim liselerine geçişleri sınırlandıran yönetmeliğin ardından, bu liselere geçişlere izin verilecek istisnai durumlarla ilgili usul ve esasları da belirledi.
14.09.2023 Eğitim
Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık lise geçiş şartları 2024 ve tarihleri: Açık liseye kimler geçebilir, açık liseye geçiş neden kaldırıldı?
Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık lise geçiş şartları 2024 ve tarihleri: Açık liseye kimler geçebilir, açık liseye geçiş neden kaldırıldı? Açık liseye geçişlerin zorlaşacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar sonrası, açık lise değerlendirmesini de içinde barındıran yönetmelik Resmi Gazete'de yer aldı. Peki, Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık lise geçiş şartları 2024 ve tarihleri: Açık liseye kimler geçebilir, açık liseye geçiş neden kaldırıldı?
11.09.2023 Eğitim
Zeytinburnu Belediyesi burs başvurusu 2023 nasıl yapılır? Zeytinburnu Belediyesi başarı bursu şartları nelerdir? Üniversitelilere 5 Bin TL başarı ödülü
Zeytinburnu Belediyesi burs başvurusu 2023 nasıl yapılır? Zeytinburnu Belediyesi başarı bursu şartları nelerdir? Üniversitelilere 5 Bin TL başarı ödülü Üniversite sınavında başarılı olan gençlere 5 bin TL başarı ödülü verilecek. Zeytinburnu Belediyesi, 2023 Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’nda (YKS) başarılı olan öğrencilere 5 bin TL nakit ‘Başarı Ödülü’ verecek. Söz konusu duyurunun ardından “Zeytinburnu Belediyesi burs başvurusu 2023 nasıl yapılır? Zeytinburnu Belediyesi başarı bursu şartları nelerdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.08.2023 Eğitim
Açık Lise (AÖL) 4. dönem sınavları yapılacak mı? Açık lise ek sınav olacak mı 2023?
Açık Lise (AÖL) 4. dönem sınavları yapılacak mı? Açık lise ek sınav olacak mı 2023? Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavları çevrim içi olarak tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre 28 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen sınavların ardından gözler 4. Dönem sınavların yapılıp yapılmayacağına çevrildi. Peki, Açık Lise AÖL 4. dönem sınavları yapılacak mı? Açık lise ek sınav olacak mı 2023?
26.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Açık Öğretim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açık öğretim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.