Açık

Açık

Son dakika açık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açık gelişmeleri de dahil olmak üzere 73.037 açık haberi bulunmuştur. Tüm açık haberleri aşağıda listelenmiştir.
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024 Hava Durumu
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
25.04.2024 Yaşam
Adana'da sıcaklık 42 dereceye ulaştı! Yaz zor geçecek
Adana'da sıcaklık 42 dereceye ulaştı! Yaz zor geçecek Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Adana’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla kentte nisan ayının son haftasında termometreler güneş altında 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
25.04.2024 Adana
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
Dışişleri'nden 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz
Dışişleri'nden 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı, bazı radikal çevreleri memnun etmek amacıyla 1915 olayları hakkında yapılan tek taraflı açıklamaların reddedildiğini bildirdi.
24.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi?
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı gününe gelmesi nedeniyle borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Resmi tatil olduğundan salı günü hangi kurumların tatil olup kapalı olduğu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan borsa açık mı, kapalı mı, resmi tatil mi?
23.04.2024 Yaşam
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor 2 yaşındaki fidanların 1 yıl sonra meyve vermesi ve üretici için muz bitkisine alternatif olması hedefleniyor. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Merkezi (BATEM) Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Dilek Güven, "Ürün almaya başladığımızda 5 kilo yaş meyveden 1 kilo kuru kahve elde edilecek" dedi.
23.04.2024 Gündem
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman?
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman? AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?
23.04.2024 Gündem
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı?
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resmi tatil ve bu nedenle de 23 Nisan Salı Günü birçok kurum ve kuruluş kapalı olacak. Bu kapsamda noterlerde işlem yapacak da arama motorlarına yönelerek "Noterler 23 Nisan’da açık mı?" sorusuna yanıt arıyor.
23.04.2024 Yaşam
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı?
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı? 23 Nisan'da PTT açık mı, PTT kargo 23 Nisan kapalı mı, tatil mi? Soruları para ve alım satım işlemleri yapacaklar ya da kargo gönderecekler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşlemlerini halletmek isteyenler arama motorlarına yöneldi.
23.04.2024 Yaşam
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? Solotürk uçuş (gösteri) takvimi
Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? Solotürk uçuş (gösteri) takvimi Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Solo Türk, Çanakkalelilere seyir zevki yaşatacak.
22.04.2024 Yaşam
23 Nisan hastaneler açık mı, poliklinikler kapalı mı, sağlık ocakları tatil mi? Doktorlar 23 Nisan Salı günü çalışıyor mu?
23 Nisan hastaneler açık mı, poliklinikler kapalı mı, sağlık ocakları tatil mi? Doktorlar 23 Nisan Salı günü çalışıyor mu? 23 Nisan hastaneler açık mı, acil servisler poliklinikler 23 Nisan’da kapalı mı? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının resmi tatil olması sebebiyle bazı kurum ve kuruşlarda çalışma saatleri ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Sorgulanan kurumlardan biri de hastaneler oldu. Hastaneye gidecek olan vatandaşlar 23 Nisan hastaneler, sağlık ocakları, poliklinikler açık mı, doktorlar 23 Nisan’da çalışıyor mu? Sorularına yanıt arıyor.
22.04.2024 Gündem
23 Nisan hastaneler tatil mi, acil servisler poliklinikler 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? 23 nisan sağlık ocağı doktorları çalışıyor mu?
23 Nisan hastaneler tatil mi, acil servisler poliklinikler 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? 23 nisan sağlık ocağı doktorları çalışıyor mu? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde vatandaşlar 23 Nisan'da hastanelerin açık olup olmayacağını merak edilip araştırılıyor. 23 Nisan resmi tatil. Peki, 23 Nisan'da sağlık ocağı, hastaneler ve eczaneler açık mı? 23 Nisan Salı günü hastaneler tatil mi?
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.