Denizli

Denizli

Son dakika denizli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan denizli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını denizli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denizli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denizli gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.086 denizli haberi bulunmuştur. Tüm denizli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:Uzmanlar, iklim değişikliği nedeniyle yaşanan kuraklık ve aşırı hava olaylarının hayvansal ve tarımsal üretimde verimi ve kaliteyi düşürdüğünü, coğrafi işaretli ürünlerin de bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.
17.10.2024Gündem
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdi
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdiAdana'da düzenlenen ‘İpek Soylu Şemin Vakfı ATDSK T500 Master Turnuvası' sona erdi.
16.10.2024Adana
Bakan Uraloğlu açıkladı:  2 saatlik yol 55 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: 2 saatlik yol 55 dakikaya düşüyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu’nun tamamının 17 Ekim’de araç trafiğine açılacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu, “2023 yılında 93 kilometrelik kesimini hizmete açmıştık. Aydın-Denizli Otoyolu kavşağından başlayıp Kuyucak kavşağında sonlanan 70 kilometrelik son kesiminde de çalışmaları tamamladık. Toplam 163 kilometrelik otoyol projesi ile Aydın ve Denizli arasında 2 saat süren yolculuğun 55 dakikaya düşecek." ifadelerini kullandı.
15.10.2024Gündem
6 organize suç örgütü çökertildi
6 organize suç örgütü çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da Turgut Yalçın'ın elebaşılığını yaptığı 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini, 91 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.
14.10.2024Gündem
Kuş Cenneti can çekişiyor!
Kuş Cenneti can çekişiyor!Denizli'nin Buldan ilçesinde, 182 çeşit kuş türüne ev sahipliği yapan 'Kuş Cenneti' olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölü kurudu.
13.10.2024Yerel Haberler
Cevizin kilosu 25 liradan satılıyor! 'Bu yıl cevizimiz bol'
Cevizin kilosu 25 liradan satılıyor! 'Bu yıl cevizimiz bol'Bilecik'in Gölpazarı ilçesinin Büyükbelen köyünde ceviz üreten çiftçiler, hasat ettikleri ürünleri tartmak için uzun sıralar oluşturuyor.
11.10.2024Ekonomi
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuya yönelik bu hafta düzenlenen “Narkoçelik-43” operasyonlarında 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ile 752 bin 261 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 335 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.10.2024Gündem
Denizli'de otomobil traktör römorküne çarptı: 1 ölü
Denizli'de otomobil traktör römorküne çarptı: 1 ölüDenizli'nin Acıpayam ilçesinde otomobilin traktörün römorküne çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Meclis'ten TEKNOFEST çıkarması! Meclis Sanayi Komisyonu Başkanı Varank: Teknoloji ateşini yakmaya devam edeceğiz
Meclis'ten TEKNOFEST çıkarması! Meclis Sanayi Komisyonu Başkanı Varank: Teknoloji ateşini yakmaya devam edeceğizTürkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, tüm coşkusuyla Adana’da devam ediyor. Meclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu da bu yıl 10’ncusu düzenlenen TEKNOFEST’e adeta çıkarma yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ile komisyon üyesi milletvekilleri, geleceğin teknoloji yıldızlarıyla buluştu.
5.10.2024Ekonomi
Markette kasiyer Merve'yi pompalı tüfekle öldüren katilin annesi: İyi ki yapmışlar, ellerine sağlık
Markette kasiyer Merve'yi pompalı tüfekle öldüren katilin annesi: İyi ki yapmışlar, ellerine sağlıkDenizli'nin Pamukkale ilçesinde Yusuf Söylemez'in (26) tartışıp, kovaladığı amcasının oğlu Hasan Söylemez'in (25) kaçarak sığındığı markette kasiyer olarak çalışan Merve Acar'ın (28) pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili tutuklu 7 kişinin yargılanmasına devam edildi. Duruşma sonunda salondan çıkarken sanık Yusuf Söylemez'in babası Liyadin Söylemez 'Adalet yerini bulacak' derken, annesi Kamile Söylemez ise "İyi ki yapmışlar ellerine kollarına sağlık" diye bağırdı.
4.10.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 milyondan fazla uyuşturucu ele geçirildi, 644 zehir taciri yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 milyondan fazla uyuşturucu ele geçirildi, 644 zehir taciri yakalandı51 ilde düzenlenen “Narkoçelik-41” operasyonlarında 967 kilogram uyuşturucu madde ile 5 milyon 857 bin 520 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 644 şüpheli ise yakalandı.
3.10.2024Gündem
Denizli'de elma rekoltesi üreticinin yüzünü güldürdü
Denizli'de elma rekoltesi üreticinin yüzünü güldürdüBuldan'ın yüksek kesimlerinde, özellikle 1100 rakımlı Kovanoluk mahallesinde bu yıl elma üreticileri için sevinç kaynağı olan bir dönem yaşanıyor. Elma ağaçlarında gözlemlenen yüksek rekolte ve kalite, üreticilerin yüzünü güldürüyor.
1.10.2024Ekonomi
3 yıl arayla kardeşiyle aynı kaderi paylaştı
3 yıl arayla kardeşiyle aynı kaderi paylaştıDenizli'nin Merkezefendi ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Neşe Çevik, otomobilin çapması sonucu ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Neşe Çevik'in kardeşi 16 yaşındaki Cengiz Çevik'in de 3 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
29.09.2024Gündem
Denizli'de kenevir yetiştiren iki şüpheli fotokapana yakalandı
Denizli'de kenevir yetiştiren iki şüpheli fotokapana yakalandıDenizli Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ormanlık alanda kenevir yetiştiren iki kişiyi fotokapanla yakaladı.
25.09.2024Gündem
Denizli'de dallarında meyvesi olan ağaç tekrar çiçek açtı
Denizli'de dallarında meyvesi olan ağaç tekrar çiçek açtıDenizli’nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesinde elma ağacı eylül ayında çiçek açtı. Dallarında hala meyvesi olan ağacın çiçek açtığını gören vatandaşlar, şaşkınlık yaşadı.
23.09.2024Gündem
Denizli’de binlerce kaçak tütün ürünü ele geçirildi! Operasyon düzenlendi
Denizli’de binlerce kaçak tütün ürünü ele geçirildi! Operasyon düzenlendiDenizli’de kaçakçılığın önlenmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde 3 ayrı adrese yönelik gerçekleştirilen operasyonda; binlerce kaçak tütün ürünleri, kaçak içki ve çok sayıda sarma sigara ele geçirildi. Operasyonlarda 2 kişi hakkında işlem yapıldı.
22.09.2024Gündem
Antalya'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Antalya'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı varAntalya'da kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. İlk bilgilere göre 10 kişinin yaralandığı kazada, yaralılara ilk müdahale yolculuk yapan vatandaşlardan geldi. Yol trafiğe kapatılırken bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
21.09.2024Gündem
Burdur’a atanan Tülay Baydar Bilgihan, şehrin ilk kadın valisi oldu
Burdur’a atanan Tülay Baydar Bilgihan, şehrin ilk kadın valisi olduResmi Gazete’de yayımlanan 18 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Burdur Valiliği’ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Vali Bilgihan şehrin ilk kadın valisi olurken mevcut vali Türker Öksüz ise Vali-Mülkiye Başmüfettişi oldu.
19.09.2024Gündem
Balayı dönüşü feci kaza! Yeni evli çifti kaza ayırdı
Balayı dönüşü feci kaza! Yeni evli çifti kaza ayırdıMuğla'da otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada sürücü İbrahim Aday (21) yaşamını yitirdi, eşi Ezgi Aday (20) ağır yaralandı. 6 gün önce evlenen çiftin balayından döndüğü öğrenildi.
14.09.2024Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Milli sporcularımız yalnız Denizli’nin değil Türkiye’nin gururları
Mehmet Kasapoğlu: Milli sporcularımız yalnız Denizli’nin değil Türkiye’nin gururlarıÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu Ak Parti ‘Türkiye Buluşmaları’ kapsamında Denizli’ye gitti. Dr. Kasapoğlu, Denizli programına Gürlesin Tekstil Fabrikasıyla başladı. Burada Pamukkale eski belediye başkanı Hüseyin Gürlesin ve fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen Kasapoğlu daha sonra AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına geçerek burada bulunan partililerle bir toplantıya katıldı.
14.09.2024Gündem
17 ilde harekete geçildi! FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-27" operasyonu: 39 gözaltı
17 ilde harekete geçildi! FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-27" operasyonu: 39 gözaltıİçişleri Bakanı Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 17 ilde düzenlenen "Kıskaç-27" operasyonlarında 34 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
14.09.2024Gündem
Bakan Tunç'tan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Hakkını sonuna kadar koruyacağız
Bakan Tunç'tan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Hakkını sonuna kadar koruyacağızDenizli'de AK Parti Türkiye Buluşmaları toplantısına katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin AK Parti döneminde değişen adalet sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi hakkında da konuşan Bakan Tunç, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız iç hukuktan kaynaklanan soruşturma yetkisini kullandı ve soruşturma başlattı. Elimizde deliller, görüntüler var. O saldırganların kendi ülkemizde de yargılanması ve uluslararası alanda yakalanması için soruşturmamızı başlattık” dedi.
13.09.2024Gündem
50 ilde uyuşturucuya yönelik “Narkoçelik-38” operasyonları: 316 şüpheli yakalandı
50 ilde uyuşturucuya yönelik “Narkoçelik-38” operasyonları: 316 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 50 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen “Narkoçelik-38” operasyonlarında 316 şüphelinin yakalandığını ve 580 kilogram uyuşturucu madde ile 121 bin 970 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini açıkladı.
12.09.2024Gündem
Levent Yüksel antik tiyatroda konser verdi! Tarihi atmosferde sesiyle büyüledi
Levent Yüksel antik tiyatroda konser verdi! Tarihi atmosferde sesiyle büyülediDenizli’deki tarihi Hierapolis Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluşan Levent Yüksel, muhteşem bir akşama imza attı.
11.09.2024Magazin
Denizli'de çivi yazısı çözüp 4500 yıllık parfümü yeniden yaptılar
Denizli'de çivi yazısı çözüp 4500 yıllık parfümü yeniden yaptılar1929 yılında Mezopotamya'da bulunan 4500 yıllık Sümerce çivi yazısı tableti inceleyen Prof. Dr. Yusuf Kılıç ve öğrencisi, yazıların bir parfümün tarifi olduğunu fark etti. Asırlar önce Mezopotamya'da kullanılan parfüm, formüldeki hammaddelerin birleştirilmesi sonucu yeniden yapıldı.
10.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Denizli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denizli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.