Arsa

Arsa

Son dakika arsa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arsa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arsa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arsa gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.731 arsa haberi bulunmuştur. Tüm arsa haberleri aşağıda listelenmiştir.
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Gündem
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu'
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu' Ev, araba, arsa almayı ya da satmayı düşünen herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yeni dönem başladı, tamamen değişti. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranlarının etkisiyle konut piyasası durgunluğa girince çözüm ‘takasta’ bulundu. Emlak ilan sitelerine yüzlerce takasa uygun ilanı eklendi. Ev sahipleri, araç, arsa ya da başka bir konutla takas yaparak satışı hedefliyor.
21.04.2024 Ekonomi
50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleri
50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleri Arsa almak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat doğdu. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı İstanbul, Ankara, İzmir dahil olmak üzere 50 ilde arsa satışı yapacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülecek olan süreçte vatandaşlar kolay ödeme imkanları ile arsa sahibi olabilecek. Bu kapsamda Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 50 ilde 1.573 arsa satışı yapılacak. İşte arsa fiyatları, yerleri ve kolay ödeme imkanları..
17.04.2024 Ekonomi
47 ilde ucuz arsa satışı başlıyor! Bakanlık açıkladı, yüzde 25 peşin, 24 ay vade fırsatı
47 ilde ucuz arsa satışı başlıyor! Bakanlık açıkladı, yüzde 25 peşin, 24 ay vade fırsatı Ankara, İstanbul dahil 47 ilde harekete geçildi. Bakanlık resmen açıkladı. Ucuz arsa satışı başlıyor. Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 ilde, 826 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı'
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı' Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, konut fiyatlarında yaşanan artışın tüketicileri yeni yollar aramaya teşvik ettiğini söyledi.
9.04.2024 Ekonomi
Uygun fiyatlı arsa satışı başladı! 48 ilde 1.140 uygun fiyatlı arsa
Uygun fiyatlı arsa satışı başladı! 48 ilde 1.140 uygun fiyatlı arsa Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı yapacak. 48 ilde 1.140 arsayı ödeme kolaylıklarıyla satışa sunan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını duyurdu. Peki Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi illerde arsa satışı yapacak? Gerekli şartlar neler? Arsa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...
6.04.2024 Ekonomi
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyor
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyor Son yıllarda yaşanan enflasyon artışı, faizlerin yükselmesi gayrimenkul sektörünü doğrudan etkilerden yetkililer, konut piyasasında yaşanan durgunluğun yatırımcılar tarafından alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini vurguluyor. Çukurova bölgesinden ev almak isteyenler için değeri hızla artan bölgeler açıklandı. Öte yandan arsa almak isteyenleri de avantajlı fiyatlar bekliyor.
3.04.2024 Ekonomi
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland!
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland! Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Yalova'da sahte kimlikle başkasına ait tarlayı satmaya çalışan ve suçüstü yakalanan dolandırıcılık zanlısı tutuklandığı açıklandı.
1.04.2024 Gündem
Depremde 89 kişiye mezar olan binanın müteahhitleri için son karar verildi
Depremde 89 kişiye mezar olan binanın müteahhitleri için son karar verildi Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da 89 kişinin hayatını kaybettiği Galerias Sitesi'nin ilişkin görülen davada yargılananlar içi son karar verildi. Davalı müteahhitlerden Sedat Eser, Mehmet Şirin Yiğit, Şeyhmus Yiğit ve inşaat mühendisi fenni mesul Tevfik Demir’e 17 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi.
22.03.2024 Gündem
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkaran F.Ç. isimli kadın 110 bin lira kapora aldıktan sonra Tapu Müdürlüğün'nde satış işlemlerini gerçekleştirdi. 8 milyon 890 bin lirasını alamayan F.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Arsa sahibi F.Ç. ile arsayı alan şüpheliler H.Ö.T., M.A. ve C.B.’nin Tapu Müdürlüğündeki görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’de esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde MHRS’den randevu alıp gelmeyenlerin sayısı 23 milyon” ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak Yüreğir Belediyesi, Yeşilbağlar Mahallesi’nde vatandaşların modern ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmeleri için kapalı semt pazarı projesini hayata geçirecek.
13.03.2024 Adana
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı Burdur’un Bucak ilçesinde eşi öldükten sonra tek başına yaşayan Fatma Arıcan'a Antalya kara yolu üzerinde bulunan yaklaşık 3 dönümlük arazisine milyonlarca lira teklif yapılmasına rağmen red etti. Arıcan, "Devletim hep yanımda oldu, şimdi ben de arazimi devletime veriyorum" diyerek arazisini jandarmaya bağışladı.
13.03.2024 Gündem
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
Sahte arsa ilanları ile 65 kişiyi dolandırdılar! 12 şüpheliden 7'si tutuklandı
Sahte arsa ilanları ile 65 kişiyi dolandırdılar! 12 şüpheliden 7'si tutuklandı Sakarya merkezli 4 ilde sahte arsa ilanları ile kapora toplayıp, 65 kişinin 3 milyon 200 bin TL'sini dolandıran 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.
7.03.2024 Gündem
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür!
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür! Adana’da tapusunu almadığı arsasındaki evinden atılan ayakkabı tamircisi Hamza Avlar, tamirhane kulübesinde kedi ve kuşlarıyla birlikte yaşıyor. Yaşlılık aylığını sokak hayvanlarıyla paylaşan Avlar vatandaşlardan yardım bekliyor.
8.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta düzenlenen Üreten İstanbul Büyüten Türkiye programında iş, sanat ve spor camiası ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
'Türk Escobar'ın uyuşturucu trafiği ortaya çıktı! 20 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
'Türk Escobar'ın uyuşturucu trafiği ortaya çıktı! 20 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu Son 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen Ürfi Çetinkaya'ya operasyon düzenlendi. Oğulları, bacanakları ve bazı akrabalarının da aralarında bulunduğu 44 kişi yakalandı. Kartelin 20 milyar TL'lik varlığına el konuldu. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Çetinkaya örgütünün uyuşturucu sevkiyatı rotasını ve paraların nasıl aklandığını anlattı.
27.02.2024 Gündem
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz!
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz! Milli Emlak tarafından sunulan fırsat dolu arsa satışında rakamlar inanılmaz! KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olabilme şansınız var. İlk kez arsa alacaklara tam bir yatırım fırsatı sunuyor.
18.02.2024 Ekonomi
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arsa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.