Arsa

Arsa

Son dakika arsa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arsa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arsa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arsa gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.702 arsa haberi bulunmuştur. Tüm arsa haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ konutlarında yüzde 25 indirim kampanyasından binlerce vatandaş faydalandı
TOKİ konutlarında yüzde 25 indirim kampanyasından binlerce vatandaş faydalandıToplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 23 Eylül 2024 tarihinde uygulamaya koyduğu yüzde 25 indirim kampanyasından 22 bin 871 kişi yararlandı.
21.10.2024Gündem
Maliye enflasyon düzeltmesine yönelik geniş kapsamlı denetim başlattı
Maliye enflasyon düzeltmesine yönelik geniş kapsamlı denetim başlattıHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyon düzeltmesi yapan mükelleflerin, bilançoları üzerinde yapılan analizlerde riskli olduğu değerlendirilenlerin izaha davet edileceğini bildirdi.
21.10.2024Ekonomi
Taşınmazlardan 18,4 milyar dolar gelir edilecek: En fazla kira geliri ecrimisilden
Taşınmazlardan 18,4 milyar dolar gelir edilecek: En fazla kira geliri ecrimisildenDevlet, gelecek yıl aralarında lojman, sosyal tesis ve arazilerin de bulunduğu taşınmazlardan yaklaşık 18,4 milyar lira gelir elde etmeyi hedefliyor.
18.10.2024Ekonomi
Kırşehir Belediyesi'nin binası tapuda kerpiç ev olarak görünüyor
Kırşehir Belediyesi'nin binası tapuda kerpiç ev olarak görünüyorKırşehir Belediyesi kaçak yapılaşma ile mücadele ederken, belediye binası alanının tapuda ‘kerpiç ev' göründüğü ortaya çıktı.
11.10.2024Gündem
Bakan Kacır: OSB'lerde yeni bir uygulama başlatıyoruz
Bakan Kacır: OSB'lerde yeni bir uygulama başlatıyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Sanayi yatırımlarını hızlandırmak için Organize Sanayi Bölgelerinde yeni bir uygulama başlatıyoruz. Yatırım arsalarında arz yönlü artış oluşturacak düzenleme ile hem yatırımların hızlanmasını hem de arsa fiyatlarında yükselişin önlenmesini amaçlıyoruz. OSB’ler daha şeffaf yönetilecek, sanayicilerimiz yatırım yeri alternatiflerine daha kolay erişecek.” dedi.
7.10.2024Ekonomi
Bakan Kacır'dan sanayiye yatırımı hızlandıracak uygulama
Bakan Kacır'dan sanayiye yatırımı hızlandıracak uygulamaSanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, "Yatırım arsalarında arz yönlü artış oluşturacak düzenlemeyle hem yatırımların hızlanmasını hem de arsa fiyatlarında yükselişin önlenmesini amaçlıyoruz." ifadesini kullandı.
7.10.2024Ekonomi
Murat Dalkılıç'ın yeni yatırımı ortaya çıktı! Kazandığını oraya yatırıyor
Murat Dalkılıç'ın yeni yatırımı ortaya çıktı! Kazandığını oraya yatırıyorMurat Dalkılıç, Kuşadası’nda denize sıfır arsa aldı. Şarkıcı, arsa üzerine 70 odalı otel yaptıracak.
1.10.2024Magazin
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 'karaborsa' göndermesi
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 'karaborsa' göndermesiGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, askıya alınan sponsorluk anlaşmasından, karaborsa bilet iddiaları ve Fenerbahçe derbisine kadar soruları cevapladı.
24.09.2024Futbol
Yüzde 25 peşin, 48 ay vade! TOKİ'den uygun fiyatlı arsa fırsatı, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 25 ilde satış başladı
Yüzde 25 peşin, 48 ay vade! TOKİ'den uygun fiyatlı arsa fırsatı, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 25 ilde satış başladıTOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 25 ilde arsa satıyor. TOKİ başvuru sürecinin başında yayımladığı metinde toplamda yaklaşık 5 milyon 952 bin 408 metrekare büyüklüğündeki arsanın satışa çıktığının bilgisini verdi. 6 ayda bir ödeme kolaylığı seçeneğinin de yer aldığı TOKİ arsa satışı için son başvuru tarihi ise Ekim ayının ilk günleri. Peki arsaların fiyatları ve konumları ne? Nasıl başvurulur? İşte detaylar...
22.09.2024Ekonomi
Tekirdağ'da emekli kadının mirasına el koydular: Kendisine bakmak karşılığında evine yerleşti mirasını üzerine geçirdi
Tekirdağ'da emekli kadının mirasına el koydular: Kendisine bakmak karşılığında evine yerleşti mirasını üzerine geçirdiTekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki kadın, üvey kardeşinin oğlunun kendisine bakma karşılığında ev ve arsa tapularını üzerine aldığını ve miraslarına el koyduğunu iddia ederek davacı oldu.
21.09.2024Gündem
Türk Escobar'ı olarak  bilinen Urfi Çetinkaya cezaevinde hayatını kaybetti
Türk Escobar'ı olarak bilinen Urfi Çetinkaya cezaevinde hayatını kaybetti"Türk Escobar" lakaplı uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya, tutuklu bulunduğu cezaevinde yaşamını yitirdi.
20.09.2024Gündem
Emlak Konut GYO 1.1 milyar TL'lik ihale gerçekleştirdi
Emlak Konut GYO 1.1 milyar TL'lik ihale gerçekleştirdiTürkiye’nin lider gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO’nun gözde turizm merkezi Muğla Milas’ta arsa satışı karşılığı gelir paylaşım modeli ile gerçekleştirdiği ihale başarıyla tamamlandı. Düzenlenen ihaleye 23 firma katıldı. 1 milyar 100 milyon TL’ye tamamlanan ihaleyle Emlak Konut 462 milyon TL şirket payı toplam geliri elde edecek. Emlak Konut GYO gelişen vizyonuyla beraber daha güçlü Türkiye için çalışmaya ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
19.09.2024Ekonomi
53 ilde 747 arsa satışı ne zaman, hangi illerde?
53 ilde 747 arsa satışı ne zaman, hangi illerde?Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 53 ide 747 arsayı açık artırma yolu ile satışa sunuyor. Arsa satışları 3 gün boyunca sürecek. Bakanlık muhtelif arsalara dair detayları paylaştı.
11.09.2024Ekonomi
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyor
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyorSon yıllarda yaşanan enflasyon artışı, faizlerin yükselmesi gayrimenkul sektörünü doğrudan etkilerden yetkililer, konut piyasasında yaşanan durgunluğun yatırımcılar tarafından alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini vurguluyor. Çukurova bölgesinden ev almak isteyenler için değeri hızla artan bölgeler açıklandı. Öte yandan arsa almak isteyenleri de avantajlı fiyatlar bekliyor.
10.09.2024Adana
Arsaya yatırım yapan büyük kazandı! Alıcılar dikkat, bu tuzağa düşmeyin
Arsaya yatırım yapan büyük kazandı! Alıcılar dikkat, bu tuzağa düşmeyinGeçtiğimiz yıl, arsa fiyatları yüzde 100 ile yüzde 400 arasında artış gösterdi ve bu durum yatırımcıların ilgisini çekti. Sektör temsilcisi Emre Bozbey, arsa alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. İşte büyük kazanç sağlayan arsa yatırımlarının sırları ve yatırımcıların dikkat etmesi gereken kritik noktalar...
1.09.2024Ekonomi
Emekliler adeta bu ilçelere akın ediyor: Emlakçılar adeta arsa yetiştiremez oldu
Emekliler adeta bu ilçelere akın ediyor: Emlakçılar adeta arsa yetiştiremez olduEmekli vatandaşların gözdesi olan ilçelerde emlakçılar adeta arsa tarla yetiştiremez oldu. Türkiye’de Ege ve Akdeniz Bölgeleri emekli vatandaşlar için adeta vazgeçilmez bir rota. Bu nedenle emeklilik dilekçesini veren vatandaşlar akın akın bu iki bölgenin ilçelerine gidiyor.
31.08.2024Ekonomi
MHP Lideri Bahçeli'den CHP'ye tepki: Cumhuru ayrıştırma partisine dönüştü
MHP Lideri Bahçeli'den CHP'ye tepki: Cumhuru ayrıştırma partisine dönüştüMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'DEM'lenen CHP'nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdit. Cumhuru ve Cumhuriyet’i ayrıştırma partisine dönüşen CHP’nin Türk tarihine bakışı haçlı emellerinin bakışıyla neredeyse bire bir aynıdır.' dedi. Bahçeli ayrıca, '26 Ağustos’ta Malazgirt Zaferi’ne rakip olarak Büyük Taarruzu göstermek, iki taraflı cephe oluşturmak tarihe, millete ve milli mukadderata vahim bir saygısızlık ve saldırganlıktır.' ifadelerini kullandı.
27.08.2024Gündem
TOKİ arsa satışı ne zaman yapılacak? TOKİ 32 ilde 173 arsa açık artırma satışı saat kaçta, nerede?
TOKİ arsa satışı ne zaman yapılacak? TOKİ 32 ilde 173 arsa açık artırma satışı saat kaçta, nerede?Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ilde toplam 173 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa sunuyor. TOKİ SATIŞI: TOKİ arsa satışı ne zaman yapılacak? TOKİ 32 ilde 173 arsa açık artırma satışı saat kaçta, nerede?
22.08.2024Ekonomi
Resmen değişti! İki yıl üst üste işlenmeyen tarım arazileri kiraya verilecek
Resmen değişti! İki yıl üst üste işlenmeyen tarım arazileri kiraya verilecekMülkiyeti gerçek ve tüzel kişilere ait ve üst üste iki yıl süreyle işlenmeyen tarım arazileri, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarımsal amaçlı sezonluk olarak kiraya verilecek.
22.08.2024Ekonomi
81 ile genelge gönderildi! Aparman ve sitelerde oturan herkesi ilgilendiriyor
81 ile genelge gönderildi! Aparman ve sitelerde oturan herkesi ilgilendiriyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Daha temiz bir çevre, çevre dostu bir ulaşım anlayışı için apartman ve sitelerde elektrikli araç şarj ünitelerinin yaygınlaşmasını kolaylaştırıyoruz. Genelgemizi 81 ilimize gönderdik. Kararlıyız, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefimize ulaşacağız ve yeşil dönüşümü hep birlikte başaracağız” diye konuştu.
4.08.2024Ekonomi
Adana'yı yangın vurdu! Evler, arsalar küle döndü! "45 hektarlık alan zarar gördü"
Adana'yı yangın vurdu! Evler, arsalar küle döndü! "45 hektarlık alan zarar gördü"Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kozan’daki orman yangınının kısmen kontrol altına alındığı ve 45 hektarlık alanın zarar gördüğünü söyledi.
29.07.2024Adana
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Ev, arsa ve araba alacaklara 'altın' uyarısı
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Ev, arsa ve araba alacaklara 'altın' uyarısıAltın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altında yeni rekor... Altını olanlar dikkat. Altın fiyatlarında büyük sürpriz yaşanacak. Altın fiyatları için uzman isim İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi. İslam Memiş kritik bir noktanın altını çizdi ve altın satacaklara önemli uyarı yaptı. İslam Memiş, döviz ve altındaki yükselişe dikkat çekerek altın yatırımcını altınlarını bozdurmamak konusunda uyardı. Altın fiyatları canlı ve güncel rakamlar merak ediliyor. Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL? İşte İslam Memiş'in kritik açıklaması ve son dakika detayları...
22.07.2024Ekonomi
21 Temmuz oğlak dolunayı | Dolunay saat kaçta (temmuz)? Oğlak dolunayı etkileri neler ve ne zaman bitiyor?
21 Temmuz oğlak dolunayı | Dolunay saat kaçta (temmuz)? Oğlak dolunayı etkileri neler ve ne zaman bitiyor?Dolunay astrolojide önemli ipuçları veriyor. Bu ay da gökyüzünde bir dolunay parıl parlayacak. Peki, Dolunay saat kaçta (temmuz)? Oğlak dolunayı etkileri neler ve ne zaman bitiyor? İşte 21 Temmuz oğlak dolunayı…
20.07.2024Astroloji
Tekirdağ ve Kırklareli'de arsaya büyük talep! Anaparayı kısa sürece 3'e katlıyor
Tekirdağ ve Kırklareli'de arsaya büyük talep! Anaparayı kısa sürece 3'e katlıyorSon yıllarda oldukça iyi prim yapan arsalar gayrimenkuller içerisinde en çok tercih edilen yatırım aracı oldu. Özellikle konut yatırımları TÜFE’nin altında getiri sunarken, arsa ve arazilere yönelik talep artışı dikkat çekti. Peki İstanbul ve çevresinde en çok nerelere rağbet var, arsa fiyatları ne durumda? Konuyla ilgili gayrimenkul uzmanı, ‘Sizi yatırdığınız paradan da edebilir, çok karlı hale de dönüşebilir’ dedi.
16.07.2024Ekonomi
Arsaya yatırım yapan büyük kazandı! Alıcılar için dikkat çeken dolandırıcılık uyarısı
Arsaya yatırım yapan büyük kazandı! Alıcılar için dikkat çeken dolandırıcılık uyarısıGeçtiğimiz yıl, arsa fiyatları yüzde 100 ile yüzde 400 arasında artış gösterdi ve bu durum yatırımcıların ilgisini çekti. Sektör temsilcisi Emre Bozbey, arsa alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. İşte büyük kazanç sağlayan arsa yatırımlarının sırları ve yatırımcıların dikkat etmesi gereken kritik noktalar."
15.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arsa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.