Yks

Yks

Son dakika yks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yks gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.494 yks haberi bulunmuştur. Tüm yks haberleri aşağıda listelenmiştir.
YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır?
YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır? 8 - 9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan YKS için görevli öğretmen başvuruları başladı. Söz konusu sınav görevleri TYT, AYT ve YDT olarak üç oturuma verilecek. Peki, YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur?
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur? YSK seçim sonuçları (31 Mart seçim sonuçları) saat kaçta açıklanacak, YSK tarafından seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? 31 Mart seçim sonuçları için araştırmalar hızlandı. Türkiye belediye başkanı ve muhtarlık seçimleri için sandık başlına geçti. Yerel seçim kesin sonuçları YKS tarafından açıklanacak. Oy veren vatandaşlar YSK tarafından seçim sonuçlarının açıklanacağı saati sorgulama başladı. Peki, YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, 31 Mart seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?
31.03.2024 Gündem
YÖK'ten denklik kararı! Yeni düzenleme geliyor
YÖK'ten denklik kararı! Yeni düzenleme geliyor Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yurt dışı yükseköğretim diplomalarının denklik işlemlerine ilişkin yeni bir düzenlemeye imza attı.
29.03.2024 Gündem
YÖK açıkladı! YKS'ye ek başvuru hakkı
YÖK açıkladı! YKS'ye ek başvuru hakkı YÖK, YKS başvurularını kaçıran adaylara ikinci geç başvuru hakkı tanıdı. Başvurular, 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.
23.03.2024 Gündem
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, Abdal Meydanı'nda vatandaşlarla sahur yaptı. Seçim döneminde verdikleri sözleri 1 Nisan itibariyle yerine getirmek için çalışacaklarını belirten Varank, “Biz, söz verince sözünde duranlardanız. İnşallah en güzel şekilde 31 Mart akşamından sonra, 1 Nisan'dan itibaren aynı hızla, aynı heyecanla, aynı coşkuyla yolumuza devam edeceğiz. Yeter ki, sizler bizim yanımızda olun." dedi.
17.03.2024 Gündem
YÖK'ten YKS kararı: Puan şartı getirildi
YÖK'ten YKS kararı: Puan şartı getirildi "Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.03.2024 Gündem
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvuru yaptığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
YHS son durum! YHS kalkacak mı, YHS kalkıyor mu 2024?
YHS son durum! YHS kalkacak mı, YHS kalkıyor mu 2024? Kamu kurumlarında bir alt sınıfta hizmet ettirilen yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personelleri yapılan açıklamaları dikkatle takip ediyor. Sosyal medyada gündem olan YHS kalkıyor, iddialarının ardından YHS kalkacak mı? Sorusuna yanıt arıyor. İşte YHS son durum…
9.03.2024 Çalışma Hayatı
YKS geç başvuru ücreti son ödeme tarihi: YKS geç başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak?
YKS geç başvuru ücreti son ödeme tarihi: YKS geç başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak? YKS geç başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak? ÖSYM takvimine göre YKS geç başvuru 5 Mart 2024 Salı günü ile 7 Mart 2024 Perşembe günü arasında gerçekleştirilecek. YKS geç başvuru ücretine bu sene yüzde 50 zam yapılmıştı. YKS geç başvuru ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden TC kimlik no ve şifre ile yapılabilecek.
5.03.2024 Gündem
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
5.03.2024 Gündem
YKS geç başvuru ücreti: 2024 YKS geç başvuru tarihi ne zaman, kaç gün sürüyor?
YKS geç başvuru ücreti: 2024 YKS geç başvuru tarihi ne zaman, kaç gün sürüyor? YKS başvuruları ÖSYM AİS üzerinden yapılmış ve geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Haziran ayında yapılacak TYT-AYT-YDT sınavları için başvuru yapamayanlar için geç başvuru tarihi de açıklandı. Adaylar geç başvuru ücretini internet ortamında aratmaya başladı. Peki YKS geç başvuru kaç gün sürecek?
4.03.2024 Gündem
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu?
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı 3 Mart 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. MSÜ sınavı saat 10.15'te başlayacak, 165 dakika sürecek. Milli Savunma Üniversitesi sınav giriş yerleri, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yayınlandı. Peki, MSÜ sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
2.03.2024 Gündem
YKS başvuruları için bugün son gün!
YKS başvuruları için bugün son gün! Türkiye genelinde 8-9 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları bugün saat 23.59’da sona eriyor.
26.02.2024 Gündem
YKS başvuruları yarın sona eriyor!
YKS başvuruları yarın sona eriyor! 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvurular yarın sona eriyor.
25.02.2024 Gündem
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredat değişikliği yapılacak. Bakan Yusuf Tekin, yeni müfredatın hazır olduğunu ifade ederek tarih paylaşımında bulunurken öğrenciler “İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
24.02.2024 Gündem
Okullarda ikini dönem yarın başlıyor
Okullarda ikini dönem yarın başlıyor Yarıyıl tatili yarın sona eriyor. 20 milyondan fazla öğrenci için ikinci dönem başlıyor. Öğrenciler, 2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından yeniden dersbaşı yapacak. İkinci dönem, ortaokul ve lise son sınıf öğrencileri için sınav heyecanıyla geçecek. 1 Şubat'ta başlayan YKS başvuruları 26 Şubat'a kadar devam edecek.
4.02.2024 Gündem
YKS sınav merkezi tercihi 5 tane zorunlu mu? YKS sınav merkezi tercihi neden 5 tane, YKS sınav yeri 5 tercih zorunlu mu, sınav merkezi tercihi 2 nedir?
YKS sınav merkezi tercihi 5 tane zorunlu mu? YKS sınav merkezi tercihi neden 5 tane, YKS sınav yeri 5 tercih zorunlu mu, sınav merkezi tercihi 2 nedir? YKS 5 il tercih etmek zorunlu mu, YKS sınav merkezi tercihi 5 tane zorunlu mu? sorusu YKS başvurularının açıklanmasıyla gündeme geldi. YKS sınav merkezi tercih edecek adaylar, tercihlere yönelik de araştırma yapamaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanacak kılavuz ile birlikte belli oluyor.
3.02.2024 Gündem
YKS sınav ücreti 2024! YKS sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak, ne zaman 2024? TYT AYT YKS sınav ücreti 2024 kaç TL?  YKS SINAV ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK, NE ZAMAN 2024?
YKS sınav ücreti 2024! YKS sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak, ne zaman 2024? TYT AYT YKS sınav ücreti 2024 kaç TL? YKS SINAV ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK, NE ZAMAN 2024? YKS için başvurular bugün başlıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için başvurular başlarken, sınav ücreti de gündeme geldi. Peki, YKS sınav ücreti ne kadar 2024, YKS sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak, ne zaman? İşte TYT AYT YKS sınav ücreti 2024…
1.02.2024 Gündem
YKS başvuruları bugün başlıyor
YKS başvuruları bugün başlıyor Üniversite hayali kuran milyonlarca aday için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları bugün başlıyor. Başvurular, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılabilecek.
1.02.2024 Gündem
YKS başvuruları başlıyor! ÖSYM duyurdu
YKS başvuruları başlıyor! ÖSYM duyurdu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı için başvurular yarın başlayacak
31.01.2024 Gündem
Binom Açılımı Nedir? Binom Açılımı Formülleri Ve Örnekleri...
Binom Açılımı Nedir? Binom Açılımı Formülleri Ve Örnekleri... Matematik 2 kategorisinin içinde yer alan ve AYT konularına da dahil edilen binom açılımı, matematiğin temeli olan formüle dayalı olan nadir konular arasında yer alır. YKS adayı, lise 3 ve 4. sınıf öğrencilerin ve öğrencilerin işlediği konular arasında yer alır.
11.01.2024 Gündem
Bilgi Sarmal Türkiye Geneli Deneme 2 cevap anahtarı 2024 | Bilgi Sarmal TG 2 sonuçları ne zaman açıklanacak? Bilgi Sarmal TG 2 cevap anahtarı 2024 yayınlandı mı?
Bilgi Sarmal Türkiye Geneli Deneme 2 cevap anahtarı 2024 | Bilgi Sarmal TG 2 sonuçları ne zaman açıklanacak? Bilgi Sarmal TG 2 cevap anahtarı 2024 yayınlandı mı? Bilgi Sarmal Türkiye Geneli Deneme 2 cevap anahtarı 2024 ile ilgili aramalar devam ediyor. Türkiye genelinde öğrencilerin girdiği Bilgi Sarmal TYT deneme sınavının sonuçları da sabırsızlıkla bekleniyor. Öğrencilerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlık sürecinde eksikliklerini belirlemeden yardımcı olan Bilgi Sarmal TG2 deneme sınavı birçok öğrenci tarafından tercih ediliyor. Peki, Bilgi Sarmal TYT - AYT deneme sonuçları açıklandı mı, Bilgi Sarmal TG 2 ne zaman açıklanacak? Bilgi Sarmal TG 2 cevap anahtarı 2024 yayınlandı mı?
27.12.2023 Eğitim
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar'
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar' Artık hukuk fakültesini bitirenler doğrudan avukat olamayacak, mezuniyetten sonra sınava girecek. “Hukuk fakültesi ve mezun sayımız fazla. Kaliteyi arttırmalıyız” diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2024’ten itibaren Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı’nı kazananların stajyer avukat olabileceğini söyledi.
8.11.2023 Gündem
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 2024 yılında uygulancak olan sınavlara ilişkin "ÖSYM 2024 Yılı Sınav takvimini erişime açtı.
6.11.2023 Eğitim
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor Diyarbakır'da yaşayan Ahmet Selçuk Maral (21) ve Mehmet Caner Bahçivancı (21), 2 yıl önce Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. KPSS sınavına giren Maral 85, Bahçivancı ise 83 puan alarak hastanenin destek personel alımına başvurdu. Atanan Maral ve Bahçivancı, hem tıp fakültesinde öğrenim görüyor hem de hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Öğrencilerden Mehmet Caner Bahçivancı, "Hem okuyup hem de ailemize destek olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.
31.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.