Tem

Tem

Son dakika TEM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.655 tem haberi bulunmuştur. Tüm tem haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! Firari hakim Mustafa Karatay yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! Firari hakim Mustafa Karatay yakalandıMilli İstihbarat Teşkilatı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu FETÖ’cü hâkim Mustafa Karatay, Ankara’da saklandığı evde yakalandı.
2.10.2024Gündem
TEM Otoyolu'nun ortasında yürüyen kadın kamerada
TEM Otoyolu'nun ortasında yürüyen kadın kameradaÄ°stanbul Sultangazi Tem Otoyolu'nda tehlikeli anlar yaÅŸandı. Bir kadın, hiçbir uyarıya aldırış etmeden, akan trafiÄŸin ortasında yürüdü. Kadının hem kendi canını hem de diÄŸer sürücülerin canını tehlikeye attığı o anlar kameraya yansıdı.
22.09.2024Vatan TV
MÄ°T ve TEM'den PKK'ya nokta operasyon! ÇiÄŸdem Aslan Ä°stanbul Havalimanı’nda yakalandı
MÄ°T ve TEM'den PKK'ya nokta operasyon! ÇiÄŸdem Aslan Ä°stanbul Havalimanı’nda yakalandıMilli Ä°stihbarat TeÅŸkilatı ve Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Åžube Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu PKK/KCK Avustralya yapılanmasında aktif faaliyet gösteren ÇiÄŸdem Aslan Ä°stanbul Havalimanı’nda yakalandı
21.09.2024Gündem
TEM'de zincirleme trafik kazası! Ölü ve yaralılar var
TEM'de zincirleme trafik kazası! Ölü ve yaralılar varTEM Ä°STOÇ mevkiinde 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. 2 kiÅŸinin öldüğü 4 kiÅŸinin yaralandığı öğrenilen ve orta ÅŸeritte meydana gelen kaza nedeniyle üç ÅŸerit trafiÄŸe kapatıldı.
15.09.2024Vatan TV
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladı
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladıGaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı uygulamada bir otobüsün bagaj kısmında kargo ÅŸeklinde paketlenmiÅŸ 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi.
14.07.2024Gaziantep
El yapımı patlayıcı ile dükkanlardan haraç alan 6 kiÅŸi yakalandı
El yapımı patlayıcı ile dükkanlardan haraç alan 6 kiÅŸi yakalandıİzmir’de parça tesirli el yapımı patlayıcı (EYP) ile iÅŸ yerlerine baskı ve tehdit uygulayarak kazanç saÄŸlamaya çalışan 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
6.07.2024Gündem
TEM'de zincirleme kaza! Yaralılar var
TEM'de zincirleme kaza! Yaralılar varEsenyurt TEM Otoyolu'nda TIR, önce 10 araca ardından da bariyerlere çarparak durabildi. Zincirleme kazada 5 kişi yaralanırken otoyolda her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu.
26.06.2024Gündem
TEM'de feci kamyon kazası: 1 yaralı!
TEM'de feci kamyon kazası: 1 yaralı!Büyükçekmece TEM Otoyolu Bahşayiş mevkiinde, tekerleği patlayan ip yüklü kamyon, karşı şeride geçerek yolda çalışma yapan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne (KGM) ait kamyona çarptı. Kazada KGM'ye ait kamyon sürücüsü araçta sıkıkştı. Sürücü itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunda iki şeritte trafik yoğunluğu oluştu.
12.06.2024Gündem
TEM'de minibüs takla attı! Ölü ve yaralılar var
TEM'de minibüs takla attı! Ölü ve yaralılar varTEM Otoyolu'nun Bolu geçiÅŸinde kontrolden çıkan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kiÅŸi öldü, 10 kiÅŸi yaralandı.
7.06.2024Gündem
Seçil Erzan'ı taşıyan araç kaza yaptı
Seçil Erzan'ı taşıyan araç kaza yaptıAralarında ünlü futbolcuların da bulunduÄŸu çok sayıda kiÅŸiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan'ı mahkemeye getiren cezaevi aracı kaza yaptı.
24.05.2024Gündem
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandı
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandıKocaeli'nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu’nda 3 kamyonun karıştığı kaza nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapandı.
2.04.2024Gündem
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden olduTEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçiÅŸinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiÄŸe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda saÄŸlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024Gündem
Tema Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tema Örnekleri Nelerdir?
Tema Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tema Örnekleri Nelerdir?Bir sanat eserinde veya yazı da yer alan temel düşünce ya da duygulara tema ya da tem denilmektedir. Tema, konu ve ana düşünce ile oldukça fazla benzemektedir. Bundan dolayı sıklık ile kiÅŸiler karıştırmaktadır. Tema, konuya göre daha soyut özellikler taşımaktadır.
4.02.2024Gündem
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...Dumanlı kuvars taşı, diÄŸer adı ile smoky quartz olarak da bilinmektedir. Aynı zamanda zafer taşı ya da rüya taşı olarak da adlandırılır.
2.02.2024YaÅŸam
Kutadgu Bilig Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kutadgu Bilig Kimin Eseri, Yazılış Amacı Nedir?
Kutadgu Bilig Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kutadgu Bilig Kimin Eseri, Yazılış Amacı Nedir?Kutadgu Bilig 11. yüzyılda KaÅŸgarlı Mahmut tarafından yazılmış öğretici (didaktik) bir eserdir. Mutluluk veren bilgi anlamına gelen Kutadgu Bilig eserinde insanların hem dünyada hem de ahirette nasıl mutlu olabileceklerine yer verilmiÅŸtir.Â
30.01.2024Gündem
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğuİki hafta sürecek yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda öğle saatlerinden itibaren yolcu yoğunluğu yaşandı.
19.01.2024Gündem
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildiÇanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal edildi.
19.01.2024Gündem
TEM'de feci kaza: 3 kiÅŸi öldü, 1 kiÅŸi yaralandı
TEM'de feci kaza: 3 kiÅŸi öldü, 1 kiÅŸi yaralandıSilivri TEM Kınalı KavÅŸağı'nda, otomobil ile hafif ticarin aracın çarpıştığı kazada, iddiaya göre otomobilin sürücüsü, eÅŸi ve kızı hayatını kaybetti.
19.01.2024Gündem
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takip
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takipTEM'de ilerleyen otomobilde eşi tarafından dövülen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi. Görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından Alman polisi x hesabı üzerinden açıklama yaparak, "Bilgilendiriniz için teşekkür ederiz. Olay yeri İstanbul'da gerçekleşiyor muhtemelen. Bu Video Schwaben Süd-West meslektaslarimiz halihazirda ellerinde bulunuyor" açıklamasında bulundu.
21.12.2023Gündem
TEM'de ilerleyen otomobilde kadına şiddet!
TEM'de ilerleyen otomobilde kadına şiddet! TEM'de ilerleyen otomobilde eşi tarafından dövülen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi
21.12.2023Gündem
TEM Otoyolu'nda ulaşıma 'kar' engeli; araç kuyrukları oluÅŸtu
TEM Otoyolu'nda ulaşıma 'kar' engeli; araç kuyrukları oluÅŸtuKocaeli'de yoÄŸun kar nedeniyle TEM Otoyolu'na ulaşım aksadı, Ä°stanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluÅŸtu.
19.11.2023Gündem
Zaferin simgesi haline gelen fotoÄŸraf: 'Geceler süren yorgunluÄŸuna raÄŸmen ayaktaydı'
Zaferin simgesi haline gelen fotoÄŸraf: 'Geceler süren yorgunluÄŸuna raÄŸmen ayaktaydı'Etem Tem, Afyon Kocatepe'de yarattığı "Anıt FotoÄŸrafı" nasıl çektiÄŸini, ülkenin kaderini belirleyen o sabahı ve ardından gelen günlerde neler yaÅŸandığını Fikret Otyam ile 1960 yılında yaptığı söyleÅŸide anlatıyor...
30.08.2023Gündem
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı deÄŸiÅŸtiCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı.Â
24.08.2023Gündem
Bakan Yerlikaya iki ayda teslim olan terörist sayısını açıkladı
Bakan Yerlikaya iki ayda teslim olan terörist sayısını açıkladıDiyarbakır'da 3 teröristin daha teslim olduÄŸunu duyuran İçiÅŸleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 aylık bilançoyu da açıkladı.
18.08.2023Gündem
Kağıthane'de TEM Otoyolu kenarında aÄŸaçlarda yangın çıktı
Kağıthane'de TEM Otoyolu kenarında aÄŸaçlarda yangın çıktıKağıthane TEM Otoyolu'nda yol kenarındaki aÄŸaçlarda yangın çıktı. Ä°stanbul'un birçok ilçesinden itfaiye ekiplerinin müdahale ettiÄŸi yangına helikopterle de destek verildi. Yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda söndürüldü.
31.07.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.