Tem

Tem

Son dakika TEM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.671 tem haberi bulunmuştur. Tüm tem haberleri aşağıda listelenmiştir.
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandı
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandı Kocaeli'nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu’nda 3 kamyonun karıştığı kaza nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapandı.
2.04.2024 Gündem
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
Tema Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tema Örnekleri Nelerdir?
Tema Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tema Örnekleri Nelerdir? Bir sanat eserinde veya yazı da yer alan temel düşünce ya da duygulara tema ya da tem denilmektedir. Tema, konu ve ana düşünce ile oldukça fazla benzemektedir. Bundan dolayı sıklık ile kişiler karıştırmaktadır. Tema, konuya göre daha soyut özellikler taşımaktadır.
4.02.2024 Gündem
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Dumanlı kuvars taşı, diğer adı ile smoky quartz olarak da bilinmektedir. Aynı zamanda zafer taşı ya da rüya taşı olarak da adlandırılır.
2.02.2024 Yaşam
Kutadgu Bilig Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kutadgu Bilig Kimin Eseri, Yazılış Amacı Nedir?
Kutadgu Bilig Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kutadgu Bilig Kimin Eseri, Yazılış Amacı Nedir? Kutadgu Bilig 11. yüzyılda Kaşgarlı Mahmut tarafından yazılmış öğretici (didaktik) bir eserdir. Mutluluk veren bilgi anlamına gelen Kutadgu Bilig eserinde insanların hem dünyada hem de ahirette nasıl mutlu olabileceklerine yer verilmiştir. 
30.01.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu İki hafta sürecek yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda öğle saatlerinden itibaren yolcu yoğunluğu yaşandı.
19.01.2024 Gündem
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
19.01.2024 Gündem
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Silivri TEM Kınalı Kavşağı'nda, otomobil ile hafif ticarin aracın çarpıştığı kazada, iddiaya göre otomobilin sürücüsü, eşi ve kızı hayatını kaybetti.
19.01.2024 Gündem
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takip
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takip TEM'de ilerleyen otomobilde eşi tarafından dövülen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi. Görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından Alman polisi x hesabı üzerinden açıklama yaparak, "Bilgilendiriniz için teşekkür ederiz. Olay yeri İstanbul'da gerçekleşiyor muhtemelen. Bu Video Schwaben Süd-West meslektaslarimiz halihazirda ellerinde bulunuyor" açıklamasında bulundu.
21.12.2023 Gündem
TEM'de ilerleyen otomobilde kadına şiddet!
TEM'de ilerleyen otomobilde kadına şiddet!  TEM'de ilerleyen otomobilde eşi tarafından dövülen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi
21.12.2023 Gündem
TEM Otoyolu'nda ulaşıma 'kar' engeli; araç kuyrukları oluştu
TEM Otoyolu'nda ulaşıma 'kar' engeli; araç kuyrukları oluştu Kocaeli'de yoğun kar nedeniyle TEM Otoyolu'na ulaşım aksadı, İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.
19.11.2023 Gündem
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı'
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı' Etem Tem, Afyon Kocatepe'de yarattığı "Anıt Fotoğrafı" nasıl çektiğini, ülkenin kaderini belirleyen o sabahı ve ardından gelen günlerde neler yaşandığını Fikret Otyam ile 1960 yılında yaptığı söyleşide anlatıyor...
30.08.2023 Gündem
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya iki ayda teslim olan terörist sayısını açıkladı
Bakan Yerlikaya iki ayda teslim olan terörist sayısını açıkladı Diyarbakır'da 3 teröristin daha teslim olduğunu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 aylık bilançoyu da açıkladı.
18.08.2023 Gündem
Kağıthane'de TEM Otoyolu kenarında ağaçlarda yangın çıktı
Kağıthane'de TEM Otoyolu kenarında ağaçlarda yangın çıktı Kağıthane TEM Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlarda yangın çıktı. İstanbul'un birçok ilçesinden itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangına helikopterle de destek verildi. Yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda söndürüldü.
31.07.2023 Gündem
Yoğunluktan kaçtılar ama polis dronuna takıldılar
Yoğunluktan kaçtılar ama polis dronuna takıldılar TEM Otoyolu Düzce geçişinde tatil dönüşü yoğunluğu sebebiyle daha hızlı gitmek için emniyet şeridi ihlali yapan sürücüler, polis dronuna yansıdı. 89 araç sürücüsüne 361 bin 696 TL para cezası uygulandı.
2.07.2023 Yaşam
TEM'de bayram öncesi mezarlık ziyareti yolunda kaza: 1'i ağır 6 yaralı
TEM'de bayram öncesi mezarlık ziyareti yolunda kaza: 1'i ağır 6 yaralı TEM Otoyolu Esenyurt mevkiinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bariyerleri aşıp devrildi. Kazada, aynı araçta bulunan ve bayram öncesi mezarlık ziyaretine gittikleri öğrenilen aileden 1'i çocuk, 1'i ağır toplam 6 kişi yaralandı.
27.06.2023 Yaşam
Çatalca’da kontrolden çıkan araç takla attı: 14 yaralı
Çatalca’da kontrolden çıkan araç takla attı: 14 yaralı TEM Otoyolu Kumburgaz istikametinde sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yeşillik alana uçtu. Takla atan aracın içerisinde bulunan 14 kaçak göçmen yaralandı.
23.06.2023 Yaşam
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yola çıkan kurbanlık hayvanlar, İstanbul'a giriş yapmaya başladı. İstanbul'a gece yarısından itibaren gelen kurbanlık yüklü TIR ve kamyonlar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince tek tek kontrol edildi.
13.06.2023 Gündem
TEM'de kaçak göçmen operasyonu
TEM'de kaçak göçmen operasyonu İstanbul'da TEM otoyolu Mahmutbey gişelerinde polis ekiplerinin durdurdukları kapalı kasa minibüsten çok sayıda kaçak göçmen indi. Kaçak göçmenler kaçmaya çalışırken polis de peşlerinden koştu.
10.06.2023 Gündem
Yurt dışına kaçış ve gaybubet evine geçiş hazırlığı yapan FETÖ’cülere operasyon
Yurt dışına kaçış ve gaybubet evine geçiş hazırlığı yapan FETÖ’cülere operasyon Adana’da, FETÖ/PDY üyeliğinden haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi ile aranması bulunan 2 kişi operasyonla yakalandı. Şüpheli ve hükümlülerin, örgütün talimatıyla yurt dışına kaçmaya ve gaybubet evlerine geçmeye çalıştığı belirtildi.
9.06.2023 Gündem
TEM'de yolcu dolu otobüs tıra arkadan çarptı: 1'i ağır 22 yaralı
TEM'de yolcu dolu otobüs tıra arkadan çarptı: 1'i ağır 22 yaralı Oy kullanmak için İstanbul'dan Ordu'ya giden vatandaşların içinde bulunduğu otobüs, dönüş yolunda TEM Otoyolu Kocaeli-Sakarya sınırında tıra arkadan çarptı. Yolcuların uykuda yakalandığı kazada 1'i ağır 22 kişi yaralandı.
29.05.2023 Gündem
Atatürk'ün yanından ayırmadığı fotoğrafçı! Tarihe damga vuran anın hikayesi ortaya çıktı
Atatürk'ün yanından ayırmadığı fotoğrafçı! Tarihe damga vuran anın hikayesi ortaya çıktı Gazi Mustafa Kemal’in peşi sıra cephe cephe dolaşan Etem Hamdi Tem’in çektiği fotoğraflar, destansı istiklal mücadelesinin yıllar boyu adeta dili oldu. İşte Ulu Önder Atatürk’ün cephe fotoğrafçısının anılarından çarpıcı anekdotlar...
19.05.2023 Gündem
Kartal'da su birikintisine giren otomobil devrildi
Kartal'da su birikintisine giren otomobil devrildi Kartal'da yolda oluşan su birikintisine giren otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton bariyerlere çarparak devrildi.
18.05.2023 Gündem
Kartal’da kamyonet refüje çarptı :1 yaralı
Kartal’da kamyonet refüje çarptı :1 yaralı Kartal, TEM Bağlantı Yolu’nda seyir halindeki kamyonet, yağışın etkisiyle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki beton bariyerlere çarptı. Kazada kamyonet içerisinde sıkışan şoför yaralandı.
4.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.