Tebliğ

Tebliğ

Son dakika tebliğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tebliğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tebliğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tebliğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tebliğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.147 tebliğ haberi bulunmuştur. Tüm tebliğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Azami faiz oranı değişti
Kredi kartı kullananlar dikkat! Azami faiz oranı değişti Merkez Bankası (MB), kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranında değişikliğe gitti. Resmi Gazete’de yayımlanan MB Tebliğine göre kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı 3,66’dan 4,25’e yükseldi.
6.04.2024 Ekonomi
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Seçmen üye nedir? Seçmen üye ücreti ne kadar, zorunlu mu, sandık görevlisi seçmen üye ne demek?
Seçmen üye nedir? Seçmen üye ücreti ne kadar, zorunlu mu, sandık görevlisi seçmen üye ne demek? Seçmen üyeleri, sandık kurulu içerisinde önemli bir rol üstlenirler. Görevleri arasında, seçmenlerin oy kullanma sürecinde yardımcı olmak, oy kullanma kabul işlemlerini yürütmek ve seçim sonuçlarını güvenilir bir şekilde belirlemek bulunmaktadır. Peki, Seçmen üye nedir, ne demek? Seçmen üye zorunlu mu, ne kadar ücret alır?
20.03.2024 Gündem
Merkez Bankası'ndan faiz kararı! Kredi kartında oran değişti
Merkez Bankası'ndan faiz kararı! Kredi kartında oran değişti Merkez Bankası’nın (MB) Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğe göre kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı yükseldi.
16.03.2024 Ekonomi
Reina’nın işletmecisi hakkında iflas kararı
Reina’nın işletmecisi hakkında iflas kararı 2017 yılında 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün işletmecisi Mehmet Koçaslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında iflas kararı verildi.
14.03.2024 Ekonomi
Reina’nın sahibi hakkında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi
Reina’nın sahibi hakkında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi 2017 Yılında 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün işletmecisi Mehmet Koçaslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi şirketin iflasına karar verdi.
14.03.2024 Gündem
Kozan’da afiş kirliliği sona erdi
Kozan’da afiş kirliliği sona erdi Adana'nın Kozan ilçesinde ilçe seçim kurulu tarafından, çevre kirliliği oluşturan ve trafik sorunlarına yol açan afişler toplatılmaya başlandı.
13.03.2024 Adana
Beşiktaş, Tyler Boyd'a tazminat ödeyecek
Beşiktaş, Tyler Boyd'a tazminat ödeyecek FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün eski futbolcusu Tyler Boyd'a yaklaşık 1 milyon Euro tazminat ödemesine hükmetti.
12.03.2024 Futbol
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar? Tayin olduktan ne kadar süre sonra ayrılış yapılması gerektiği merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Merkez Bankası'ndan ilave sıkılaşmada zorunlu karşılık adımı
Merkez Bankası'ndan ilave sıkılaşmada zorunlu karşılık adımı Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) Zorunlu Karşılıklar Hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete’de yayımlandı.
6.03.2024 Ekonomi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a tebliğ edildi. Peki, Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi…
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek yargı kurumları arasındaki tartışmalarda taraf değil, hakem olma rolümüzü hala muhafaza ediyoruz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Para cezası artıyor: Bir günün bedeli 100 liraya çıkacak
Para cezası artıyor: Bir günün bedeli 100 liraya çıkacak AK Parti Grubu tarafından Meclis Başkanlığına yargı alanında düzenlemeler içeren 8’inci yargı paketi sunuldu.
17.02.2024 Ekonomi
Süt ve yoğurt ürünleri için yeni karar! Resmen değişti
Süt ve yoğurt ürünleri için yeni karar! Resmen değişti Fermentasyon sonrası ısıl işlem görmüş fermente süt ürünü, çeşnili/aromalı yoğurt ve çeşnili/aromalı süzme yoğurt en fazla 500 gramlık ambalajlarda piyasaya arz edilebilecek
10.02.2024 Ekonomi
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak?
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak? Şubat 2024 Mazot ve gübre desteği ödemelerinin yatıp yatmadığına dair detayları sorgulanmaya başlandı. Çiftçilere ödenen destekler arasında yer alan mazot ve gübre ödemeleri takvimi destekten yararlanan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, mazot ve gübre desteği yattı mı, E devlet mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? İşte Ziraat Bankası mazot gübre desteği Şubat 2024…
8.02.2024 Ekonomi
3.5 milyon yatırıldı! 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filmi durdurulacak mı?
3.5 milyon yatırıldı! 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filmi durdurulacak mı? İlkim Karaca, ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’nın vizyonunun durdurulması için açtığı davada ödemesi gereken 3.5 milyon TL’yi yatırdı. Resmi kararın yapım şirketine tebliğ edilmesi beklenirken, film sanatçının ölüm yıldönümünde Avrupa’da gösterilecek.
8.02.2024 Magazin
Teşri Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Teşri İslam'da Ne Anlama Gelir?
Teşri Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Teşri İslam'da Ne Anlama Gelir? Arapçada şer sözcüğü, kanun ve hüküm anlamına gelir. Arapçada "at", çoğul eki olarak kullanılır. Şeriat kelimesi ise Allah'ın kanunları demektir. Aynı kökten türeyen bir diğer kelime ise teşridir. Teşri hem günlük hayatta hem de fıkıh alanında sıklıkla kullanılan sözcükler arasında yer alıyor. 
4.02.2024 Dini Bilgiler
Tebliğ Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İslam'da Tebliğ Etmek Ne Demek?
Tebliğ Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İslam'da Tebliğ Etmek Ne Demek? Günümüzde kullanılan kelimeler cümle içerisinde farklı şekillerde cümle içerisinde yer almaktadır. Tebliğ kelimesi dini anlamı bulunan kelimelerden biridir. Haber verme şeklinde açıklanan tebliğ etmek çok fazla kişinin çoğul şekilde kullandığı kelimelerdendir. Tebliğ kelimesi alınan bir bilgi ya da aktarılan bir bilgi olarak da karşılık bulmaktadır.
4.02.2024 Dini Bilgiler
Milletvekili belediye başkanı adayı olursa milletvekilliği düşer mi? Milletvekili belediye başkanı olabilir mi, milletvekili belediye başkanı seçilirse ya da seçilmezse ne olur?
Milletvekili belediye başkanı adayı olursa milletvekilliği düşer mi? Milletvekili belediye başkanı olabilir mi, milletvekili belediye başkanı seçilirse ya da seçilmezse ne olur? CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ordu'dan belediye başkanı adayı olarak gösterileceği iddialarına "teşkilatlarda benim ismimde mutabakata varılmış, genel merkeze de bunu yansıtmışlar. Kazanmaları için elimden geleni yaparım" diyerek yanıt verdi. Söz konusu gelişmelerin ardından milletvekili belediye başkan adayı olabilir mi, milletvekili belediye başkan adayı olursa vekilliği düşer mi, milletvekili belediye başkanlığı için istifa ederse geri dönebilir mi? Sorularına yanıt aranamaya başlandı.
3.02.2024 Gündem
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Yüzde 25 indirim! Süre 15 günden bir aya çıkarıldı
Yüzde 25 indirim! Süre 15 günden bir aya çıkarıldı Trafik idari para cezalarının yüzde 25 indirimli ödenmesine imkan tanıyan süre, 15 günden bir aya çıkarıldı.
31.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tebliğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tebliğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.