Suluova

Suluova

Son dakika suluova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suluova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suluova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suluova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suluova gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 suluova haberi bulunmuştur. Tüm suluova haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları:  Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları: Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları Amasya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Amasya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Amasya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Amasya aday listesi
31.03.2024 Gündem
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Özellikle yaz mevsimi geldiğinde ya da insanlar yıllık izinlerini kullanmak için tatile gitmek istediklerinde Türkiye'de gezip görebilecekleri şehirler hakkında araştırmalar yapmaktadır. Amasya da gezip görülebilecek güzel illerimiz arasında yer almaktadır. Amasya'ya giden kişiler genellikle yaşadıkları yere memnun bir biçimde dönmektedirler.
18.01.2024 Eğitim
Düğününde hediye edilen pompalı tüfekle öldürüldü
Düğününde hediye edilen pompalı tüfekle öldürüldü Esenyurt’ta sokak ortasında silahla vurularak öldürülen 23 yaşındaki İbrahim Yurdaseven'in düğününde hediye edilen pompalı tüfekle vurulduğu ortaya çıktı. Gencin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketi Amasya'ya götürüldü.
28.11.2023 Gündem
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi Tekstil, kozmetik, ilaç, inşaat ve otomotiv sektörü gibi birçok alanda kullanılacak olan ve Türkiye’nin ilk tescilli endüstriyel kenevir tohumu ‘Narlı’nın hasadı Amasya’da yapıldı. 
18.11.2023 Ekonomi
Samsun'da üzerlerine çelik su borusu düşen 2 işçi hayatını kaybetti
Samsun'da üzerlerine çelik su borusu düşen 2 işçi hayatını kaybetti Samsun'da su hattı yenileme çalışması sırasında üzerlerine çelik su borusu düşen 2 işçi hayatını kaybetti.
28.07.2023 Gündem
Amasya canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy dağılımı (Amasya hangi parti kazandı)
Amasya canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy dağılımı (Amasya hangi parti kazandı) Amasya'da hangi parti kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçim sonuçlarına göre Amasya seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com seçim sayfasında anlık olarak yer alacak. Amasya partilen oy oranları ve açılan sandık sayısı bilgilerinin yanısıra Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da yer alacak. 07:00'da başlayacak oy vermek işlemi 17:00'da bitecek. YSK yasaklarının kalkacağı saat olan 21:00'dan sonra son dakika seçim haberleri ve anlık veriler yayınlanmaya başlayacak. Amasya ilçe seçim sonuçlarına göre Amasya'da hangi parti kazandı? 14 Mayıs seçimlerinde Amasya Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Enkaz altında kalan çocuk 15 saat sonra böyle kurtarıldı
Enkaz altında kalan çocuk 15 saat sonra böyle kurtarıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu kentlerden Malatya'da bir çocuk enkazın içinden saatler sonra sağ olarak kurtarıldı.
7.02.2023 Gündem
Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı! 1+1, 2+1, 3+1 TOKİ Amasya kura sonuçları isim listesi!
Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı! 1+1, 2+1, 3+1 TOKİ Amasya kura sonuçları isim listesi! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' için kura çekilişi bugün Amasya ilinde devam ediyor. TOKİ kura çekilişleri canlı yayında gerçekleştiriliyor. İşte Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı…
13.12.2022 Ekonomi
İsmini duyanlar inanamıyor! Türkiye'de tek: Dünyada adaşım yok
İsmini duyanlar inanamıyor! Türkiye'de tek: Dünyada adaşım yok Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan bir vatandaşın ‘Enson’ olan adını duyan şaşırıyor. Resmi kurumlarda ve bankalarda karşılaştığı görevlilerin Türkiye’de benzeri olmayan adını duyduğunda şaşırdığını belirten Enson Çoban, inandırmak için kimliğini, hatta evlilik cüzdanını bile göstermek zorunda kaldığını söyledi.
25.11.2022 Gündem
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl?
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası yapan 'Baş Belası' tiyatro ekibinde yer alan Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Sergen Deveci’nin durumu ciddiyetini koruyordu. Hastaneden alınan bilgiye göre; kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık olduğu, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Peki, Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Trafik kazası geçiren tiyatrocu Sergen Deveci nasıl, sağlık durumu iyi mi? İşte Sergen Deveci ile ilgili detaylar…
21.11.2022 Magazin
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
1,5 milyon lira teklif ettiler yine de satmadı! 'Hurdasına 30 bin euro istiyorlar'
1,5 milyon lira teklif ettiler yine de satmadı! 'Hurdasına 30 bin euro istiyorlar' Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Kemal Bektaş’a ait 70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor. Oto tamir ustası Bektaş, Türkiye’de benzerini görmediğini belirttiği BMW marka aracını 1,5 milyon liraya varan tekliflere rağmen satmayı düşünmediğini söyledi.
25.09.2022 Ekonomi
70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor: Son gelen teklif 1,5 milyon lira
70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor: Son gelen teklif 1,5 milyon lira Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Kemal Bektaş’a ait 70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor. Oto tamir ustası Bektaş, Türkiye’de benzerini görmediğini belirttiği BMW marka aracını 1,5 milyon liraya varan tekliflere rağmen satmayı düşünmediğini söyledi.
25.09.2022 Gündem
Amasya'da hafif ticari araçla yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı
Amasya'da hafif ticari araçla yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı Amasya'da, yolcu otobüsüyle çarpışan hafif ticari araçtaki İsmail Tural ile Ömer Bıyık hayatlarını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.
19.09.2022 Yaşam
Evinde uçak yapıyor, Almanya’dan bile sipariş aldı! 20-25 bin TL...
Evinde uçak yapıyor, Almanya’dan bile sipariş aldı! 20-25 bin TL... Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan meslek lisesi mezunu genç, evinde maket uçak yapmaya başladı. Titizlikle çizip gerçeği gibi şekillendirdiği uçaklara Almanya’dan bile sipariş geldi.
10.08.2022 Yaşam
Uzman çavuş otomobilde ölü bulundu
Uzman çavuş otomobilde ölü bulundu  Amasya’nın Suluova ilçesinde Jandarma Uzman Çavuş Halil İbrahim Karadağ, bir otomobilin içinde ölü bulundu.
3.08.2022 Yaşam
Tarım işçilerini taşıyan minibüs kontrolden çıktı! Çok sayıda yaralı var
Tarım işçilerini taşıyan minibüs kontrolden çıktı! Çok sayıda yaralı var Amasya’da tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrildiği kazada ilk belirlemelere göre 17 kişi yaralandı.
23.03.2022 Gündem
Bakan Varank: Cumhurbaşkanımız bu ülke için dertlidir
Bakan Varank: Cumhurbaşkanımız bu ülke için dertlidir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Cumhurbaşkanımızın başarısının ardında yatan bütün sır tek bir kelimede gizlidir. Cumhurbaşkanımız bu ülke için dertlidir. Ülkemizin dünya arenasındaki itibarı için dertlidir” dedi.
19.03.2022 Ekonomi
Osman Kaymak kimdir? Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak…
Osman Kaymak kimdir? Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak… Kovid 19'a yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı. Seymenoğlu'nun yerine Merkez Valisi Osman Kaymak görevlendirildi. Peki, Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak kimdir?
7.02.2022 Gündem
TOKİ 1620 dükkanı hak sahiplerine teslim ediyor!
TOKİ 1620 dükkanı hak sahiplerine teslim ediyor! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) şehir içinde kalmış eski sanayi sitelerini şehir dışına çıkarmak amacıyla Aksaray'da inşa ettiği 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor.
21.11.2021 Ekonomi
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
Kendi bile inanamadı! Satın aldığı minibüsü temizlerken buldu
Kendi bile inanamadı! Satın aldığı minibüsü temizlerken buldu Amasya'nın Suluova ilçesinde okul servis şoförlüğü yapan Ahmet Kılıç, yeni aldığı aracında bulduğu altın bileziği sahibine gönderdi.
23.09.2021 Yaşam
Yürek yakan detay ortaya çıktı! 5 kişiye mezar oldu!
Yürek yakan detay ortaya çıktı! 5 kişiye mezar oldu! Amasya'nın Suluova ilçesinde, Derinöz Barajına düşen Levent Cenik (3) ile kurtarmak için suya girip, boğulan ablası Havvanur Cenik'in (9) cansız bedenlerinin, Amasya Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince el ele tutuşmuş bulunduğu ortaya çıktı. Levent'in ise dün doğum günü olduğu öğrenildi.
19.07.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Suluova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suluova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.