Patates

Patates

Son dakika patates haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan patates ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını patates haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patates

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patates gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.189 patates haberi bulunmuştur. Tüm patates haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
Niğde'de toprak altındaki patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı
Niğde'de toprak altındaki patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı Niğde'de yapımına devam edilen patates deposunun çökmesi sonucu hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belli oldu.
8.04.2024 Vatan TV
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı Niğde'de yapımına devam edilen patates deposunun çökmesi sonucu hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belli oldu.
8.04.2024 Gündem
Amerika'da polis kaçan keçiyi ‘patates kızartması’ ile yakaladı!
Amerika'da polis kaçan keçiyi ‘patates kızartması’ ile yakaladı! Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Teksas eyaletinin Irving bölgesinde polisi, 1 Nisan’da kaçan bir keçiyi şehir içinde kovalaması ve patates kızartması kullanarak yakalamaya çalışması polisin vücut kamerasına yansıdı. Polis, olayla ilgili olarak yaptığı esprili açıklamasında, “Hayvan ya da insan, kaçabilirsiniz ama polislerimizden ve yardımsever toplumumuzdan saklanamazsınız” ifadelerine yer verdi.
5.04.2024 Vatan TV
Airfryer'da çıtır çıtır patates kızartması tüyosu - Bir tutam atınca fast food gibi oluyor
Airfryer'da çıtır çıtır patates kızartması tüyosu - Bir tutam atınca fast food gibi oluyor Gün geçtikçe kullanım alanı artan airfryer pek çok kişinin hayatını kolaylaştırıyor. Özellikle airfryer'da patates kızartmasının çıtır çıtır olması için yapılması gerekenleri araştırdık.
4.04.2024 Yaşam
Adana’da turfanda patates hasadı başladı! Kilo fiyatı ortaya çıktı
Adana’da turfanda patates hasadı başladı! Kilo fiyatı ortaya çıktı Türkiye'nin en erkenci patatesinin yetiştiği Adana'da hasat başladı. Verim çiftçinin yüzünü güldürürken ilk turfanda patatesler kilogramı tarlada 17 liradan satılıyor.
6.04.2024 Adana
Patatesin 'parmak izi' çıkartıldı! Genetik taban oluşturuluyor
Patatesin 'parmak izi' çıkartıldı! Genetik taban oluşturuluyor Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü'ne (TAGEM) bağlı faaliyet gösteren Niğde Patates Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü'nde Patatesin 'parmak izi' çıkartılarak genetik taban projesi yapılma çalışmaları devam ettiği açıklandı.
1.04.2024 Gündem
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
İyi Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu
İyi Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçiminde İyi Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı oyların büyük bir çoğunluğunu alarak Belediye Başkanı seçildi. İyi Partinin Türkiye genelinde kazandığı tek il ise Nevşehir oldu.
31.03.2024 Gündem
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de, Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini, ayrıca kazada yaralanan M.T.'nin de maddi manevi yanında olduklarını söyledi. Duruşma, sanık avukatının sunduğu görüntülerin incelenmesi için ertelendi.
28.03.2024 Gündem
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı Ramazan ayı öncesi Bayrampaşa'da 5 milyon lira değerinde sahte tereyağı ele geçirilirken, Gıda Yüksek Mühendisi Öğretim Görevlisi Eda Şensu Demir, denetimlerin artırılması gerektiğini belirterek, "Daha anlık denetim yapılması ya da caydırıcı cezalar olması lazım" dedi. Demir, ayrıca sahte tereyağının tüketiciyi aldattığını, üretim sırasında farklı toksik maddelerin gıdanın içerisine girebileceğini bunun da insan sağlığına zararlı olduğunu söyledi.
9.03.2024 Ekonomi
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Adana’da patates ve soğana sıkı denetim! Çalışmalar devam edecek
Adana’da patates ve soğana sıkı denetim! Çalışmalar devam edecek Adana’da patates ve soğanda fahiş fiyat oluşmaması ve tüketicinin mağdur olmaması için Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlileri halde üçlü denetim yaptı.
16.02.2024 Adana
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024 Sağlık
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak?
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak? Şubat 2024 Mazot ve gübre desteği ödemelerinin yatıp yatmadığına dair detayları sorgulanmaya başlandı. Çiftçilere ödenen destekler arasında yer alan mazot ve gübre ödemeleri takvimi destekten yararlanan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, mazot ve gübre desteği yattı mı, E devlet mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? İşte Ziraat Bankası mazot gübre desteği Şubat 2024…
8.02.2024 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Saçların hızlıca uzaması için çare patates suyu: Potasyumu, B6'yı sağlıyor! İşte diğer faydaları...
Saçların hızlıca uzaması için çare patates suyu: Potasyumu, B6'yı sağlıyor! İşte diğer faydaları... Ülkemizde her sofrada yer alan patatesin suyu da saçlara deva oluyor. Patates suyunu saçınıza sürdüğünüzde ne gibi değişiklikler oluyor, gelin birlikte bakalım..
1.02.2024 Yaşam
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun!
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun! Pazardan aldığınız patatesler haftasına kalmadan yeşerip filizleniyorsa bu yöntemi deneyin.
31.01.2024 Yaşam
Östrojen İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Östrojen Barındıran Gıdalar Listesi...
Östrojen İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Östrojen Barındıran Gıdalar Listesi... Östrojen vücutta bulunan bir hormon olarak bilinmektedir. Temel cinsiyet hormonlarından birisi olarak bilinen östrojen aynı zamanda kadınlık hormonu olarak da bilinmektedir. Ancak hem erkek vücudunda hem de kadın vücudunda östrojen üretimi bulunmaktadır. Ancak kadın vücudunda erkek vücudunda olduğundan daha yüksek oranda östrojen üretildiği ifade edilebilir. 
30.01.2024 Sağlık
Magnezyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Magnezyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Magnezyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Magnezyum Barındıran Gıdalar Listesi... Magnezyum içeren besinlerin başında avokado gelirken muz, ıspanak, kuru baklagiller ve bitter çikolata da eşlik eder. Magnezyum vücut tarafından üretilmediği için mutlaka takviye olarak alınmalıdır.
27.01.2024 Yaşam
Fosfor İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Fosfor Barındıran Gıdalar Listesi...
Fosfor İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Fosfor Barındıran Gıdalar Listesi... Fosfor, vücutta normal işleyişin devam etmesi için gerekli olan mineraller arasındadır. Kas gelişimi, doku gelişimi, kemik gelişimi ve doku gelişimi için fosfor önemlidir.
25.01.2024 Sağlık
Potasyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Potasyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Potasyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Potasyum Barındıran Gıdalar Listesi... Potasyum, vücut için birçok olumlu katkıları olan önemli bir elementtir. Genellikle hücre içi sıvılarda kendini gösteren potasyumun, vücut dengesinin sağlanması ve iskelet kas sistemine olan desteği nedeniyle insan sağlığına faydası bulunmaktadır. En önemli potasyum kaynağı, besinler yoluyla alınmaktadır. Bu sebeple uzmanlar tarafından potasyum içeren besinlerin düzenli olarak tüketilmesi önerilmektedir.
25.01.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Patates ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patates haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.