Sözcü Kalın

Sözcü Kalın

Son dakika Sözcü Kalın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sözcü Kalın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sözcü Kalın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözcü Kalın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözcü kalın gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 sözcü kalın haberi bulunmuştur. Tüm sözcü kalın haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı'
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanlığı’na (MİT) İbrahim Kalın atandı. Kalın'ın MİT'in başına geçmesi dünya basınında geniş yer buldu. Londra merkezli MEE Kalın için 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını manşetlerini MİT'teki yeni döneme ayırdı.
6.06.2023 Dünya
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında seçim sonuçlarını değerlendiriyor. Erdoğan'ın bu akşam ABD Başkanı Biden ile görüşeceğini söyleyen Sözcü Kalın, 'Kabine ne zaman açıklanacak?' sorusuna da yanıt verdi.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum İkinci turun daha kolay geçeceğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ' Oy farkı çok açık şekilde ortada. Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum' dedi. Kalın, 'Sinan Oğan ile bir görüşme oldu mu?' sorusuna da yanıt verdi.
16.05.2023 Gündem
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler BBC'den The Economist'te, Foreign Policy'den Le Monde'a, Washington Post'tan Financial Times'a neredeyse tüm medya Erdoğan karşıtı bir kampanyaya girişti.
5.05.2023 Dünya
Sözcü Kalın: Stockholm'de Kur'an-ı Kerim yakılması insanlık suçudur
Sözcü Kalın: Stockholm'de Kur'an-ı Kerim yakılması insanlık suçudur Cumhurbaşkanılığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Stockholm'de Kur'an-ı Kerim'in yakılması açık bir nefret ve insanlık suçudur. Bunu şiddetle lanetliyoruz" dedi.
21.01.2023 Gündem
İbrahim Kalın'dan  Zaporijya Nükleer Santrali açıklaması: BM'nin girmesini umuyoruz
İbrahim Kalın'dan Zaporijya Nükleer Santrali açıklaması: BM'nin girmesini umuyoruz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN International'a konuştu. Kalın, Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki güven bağını artırmak için çalıştığını vurguladı. Zaporijya Nükleer Santrali civarında tansiyonun düşürülmesi için uluslararası kamuoyuna çağrı yaptı. Kalın ayrıca Kırım'ın Ukrayna toprağı olduğunu da belirtti.
24.08.2022 Siyaset
YAŞ kararları son dakika açıklandı!
YAŞ kararları son dakika açıklandı! Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) terfi, emeklilik ve atamalar karara bağlandı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi bir sene uzatıldı. 38 general ve amiral emekli edildi.
4.08.2022 Gündem
Rusya lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bizzat istedi! İşte dünyayı sallayan o diyalog
Rusya lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bizzat istedi! İşte dünyayı sallayan o diyalog Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin arasında geçen SİHA diyalogunun detaylarını paylaştı. Kalın "Sayın Putin, 'Ukrayna'ya SİHA veriyorsunuz bize de versenize biz de almak isteriz Bayraktarları.' dedi. Cumhurbaşkanımız da tebessüm etti" ifadelerini kullandı.
31.07.2022 Ekonomi
İbrahim Kalın'dan tahıl koridoru açıklaması: Türkiye'nin diplomatik başarısıdır
İbrahim Kalın'dan tahıl koridoru açıklaması: Türkiye'nin diplomatik başarısıdır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Karadeniz'den Ukrayna tahılının güvenli şekilde geçirilmesi için Dolmabahçe Sarayı'nda gerçekleştirilen tahıl koridoru imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Kalın, anlaşmanın Türkiye'nin diplomatik başarısı olduğunu söylerken, "Tek mesele tahıl sevkiyatı değil. Orada insanlar ölüyor, evler yıkılıyor. Bunun önüne geçmek gerek. Biz bu denge politikamızı tutarlı bir şekilde devam ettireceğiz" dedi.
22.07.2022 Siyaset
Sözcü Kalın'dan '15 Temmuz' mesajı
Sözcü Kalın'dan '15 Temmuz' mesajı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Devletimizin ve milletimizin ortak düşmanı olan FETÖ ile mücadelemiz kararlı bir şekilde sürdürülecektir. Darbe kalkışmasında bulunanlar dünyanın hiçbir yerinde güvende olamayacaktır" dedi.
15.07.2022 Siyaset
Sözcü Kalın'dan '15 Temmuz' mesajı
Sözcü Kalın'dan '15 Temmuz' mesajı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Devletimizin ve milletimizin ortak düşmanı olan FETÖ ile mücadelemiz kararlı bir şekilde sürdürülecektir. Darbe kalkışmasında bulunanlar dünyanın hiçbir yerinde güvende olamayacaktır" dedi.
15.07.2022 Siyaset
NATO zirvesi ne zaman, Nato zirvesi 2022 saat kaçta, hangi ülkede yapılacak? 2022 NATO zirvesi nerede yapılacak?
NATO zirvesi ne zaman, Nato zirvesi 2022 saat kaçta, hangi ülkede yapılacak? 2022 NATO zirvesi nerede yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı zirvenin detayları merak ediliyor. 30 ülkenin liderinin katılacağı zirvede Erdoğan'ın İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği, tahıl koridoru, Rusya – Ukrayna savaşı, Yunanistan ile yaşanan adalar sorunu, Suriye'nin kuzeyinde yapılması planlanan operasyon ve küresel ekonomi konuları olmak üzere 6 başlığı gündeme getireceği öğrenildi. Peki, NATO zirvesi ne zaman, Nato zirvesi 2022 saat kaçta, hangi ülkede yapılacak? 2022 NATO zirvesi nerede yapılacak?
27.06.2022 Gündem
Sözcü Kalın, NATO Genel Sekreteri Kabine Direktörü Jenssen'le görüştü
Sözcü Kalın, NATO Genel Sekreteri Kabine Direktörü Jenssen'le görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal, NATO Genel Sekreteri Kabine Direktörü Stian Jenssen'le bir araya geldi.
7.06.2022 Siyaset
Rusya, Odessa'da havaalanını vurdu
Rusya, Odessa'da havaalanını vurdu Rusya, Ukrayna'nın liman kenti Odessa'da havaalanını hedef aldı. Öte yandan Rusya'nın Ukrayna'nın Donetsk bölgesine düzenlediği saldırıda 9 sivil yaralandı.
30.04.2022 Dünya
Türkiye'den Ukrayna'ya kritik ziyaret! Sözcü Kalın Zelenskiy ile görüştü
Türkiye'den Ukrayna'ya kritik ziyaret! Sözcü Kalın Zelenskiy ile görüştü Türkiye'nin Ukrayna Rusya savaşında barış için diplomasi trafiği sürüyor. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e ziyaret gerçekleştirdi.
30.04.2022 Gündem
Yeni seçim kanununda kritik detaylar ortaya çıktı! Erken seçim, oy pusulası, adres değişikliği...
Yeni seçim kanununda kritik detaylar ortaya çıktı! Erken seçim, oy pusulası, adres değişikliği... Seçim kanundaki düzenleme ile ilgili son dakika gelişmesi! YSK harekete geçti, o seçmenlerle ilgili kritik değişiklik. AK Parti duyurdu, yeni seçim yasasında detaylar ortaya çıktı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yasaya göre, görme engelli seçmenlerin oy gizliliğine esasına uygun şekilde oy kullanabilmesine imkân sağlandı. Düzenleme ile adresi kapanan seçmen hak kaybı yaşamayacak.
13.04.2022 Siyaset
Sözcü Kalın, İtalya Dışişleri Genel Sekreteri Sequi ile bir araya geldi
Sözcü Kalın, İtalya Dışişleri Genel Sekreteri Sequi ile bir araya geldi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İtalya Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ettore Sequi ile bir araya geldi.
12.04.2022 Siyaset
Yeni seçim sisteminin detayları ortaya çıktı! İşte seçim yasası teklifinin getirdikleri...
Yeni seçim sisteminin detayları ortaya çıktı! İşte seçim yasası teklifinin getirdikleri... Seçimlerle ilgili kritik gelişme! Yeni seçim yasasının detayları ortaya çıktı. TBMM Anayasa Komisyonu, 17 saatlik aralıksız çalışma sonucunda seçim barajını yüzde 7’ye indiren yasa teklifini, bazı değişikliklerle kabul etti. Teklif önümüzdeki hafta da Genel Kurul'da ele alınıp hızla yasalaştırılacak. Böylece yapılan değişikliklerin 2023 yılı seçimlerinde yürürlüğe girmesi sağlanacak. İşte yeni seçim sisteminin ayrıntıları...
25.03.2022 Siyaset
Doğu Akdeniz’deki hidrokarbon arama çalışmalarına ilişkin TBMM Başkanı Şentop'tan açıklama
Doğu Akdeniz’deki hidrokarbon arama çalışmalarına ilişkin TBMM Başkanı Şentop'tan açıklama TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Uluslararası topluma her vesileyle adada iki ayrı halk, iki ayrı devlet bulunduğunu, çözümün ancak bu gerçekleri esas alan bir yaklaşımla mümkün olduğunu anlatıyoruz her ortamda. Kıbrıs Türk halkının kazanmış olduğu müktesep hakları, bunların başında egemen eşitliği ve eşit uluslararası statüsü tescil edilmeden yeni bir müzakere sürecinin başlaması mümkün değildir. Aksi halde bir 50 yıl daha hiçbir sonuç alınmadan müzakere yapılır" dedi.
24.03.2022 Siyaset
Sözcü Kalın: Türkiye, savaşın sona ermesi için yoğun girişimlerine devam ediyor
Sözcü Kalın: Türkiye, savaşın sona ermesi için yoğun girişimlerine devam ediyor Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye'nin Ukrayna-Rusya savaşının sona ermesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yoğun girişimlerine devam ettiğini açıkladı.
24.03.2022 Siyaset
Sözcü Kalın, Fransa Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi ile görüştü
Sözcü Kalın, Fransa Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fransa Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi Gilles Kepel ile görüştü. Fransa'daki Türk ve Müslüman toplumunun mevcut durumu ve yaşadıkları sorunlar, görüşmede ele alındı.
15.03.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu: Merhum Akif, millet sevgisini şiir ile milletimize yansıtmıştır
Bakan Kasapoğlu: Merhum Akif, millet sevgisini şiir ile milletimize yansıtmıştır Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstiklal Marşı'nın kabulünü anlatan 'O Günün Hikayesi' filmini öğrenciler ile birlikte seyretti. Filmin ardından konuşan Kasapoğlu "Sizler, 'Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım' diyen bir milletin evlatlarısınız. Merhum Akif, millete olan sevgisini, millet için mücadelesini, edebiyat sahasına taşımış, duygularını, hislerini, şiir ile milletimize yansıtmıştır" dedi.
14.03.2022 Siyaset
Bakar Akar, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi
Bakar Akar, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde görev yapan sağlık personeliyle bir araya geldi. Akar, salgınla mücadelede sağlık çalışanlarının canla başla çalıştığını vurguladı.
14.03.2022 Siyaset
Sözcü Kalın: Türkiye savaşın sona ermesi için 7/24 diplomasi yürütüyor
Sözcü Kalın: Türkiye savaşın sona ermesi için 7/24 diplomasi yürütüyor Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Türkiye, Ukrayna savaşının sona ermesi ve acıların dinmesi için 7/24 diplomasi yürütüyor. Netice alacağımıza inanıyoruz" dedi.
14.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Vladimir Putin görüşmesinin detayları belli oldu! Talimat verecek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Vladimir Putin görüşmesinin detayları belli oldu! Talimat verecek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in telefon görüşmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
7.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sözcü Kalın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözcü kalın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.