Rusya

Rusya

Son dakika rusya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rusya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rusya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya gelişmeleri de dahil olmak üzere 43.988 rusya haberi bulunmuştur. Tüm rusya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16'ncı BRICS Liderler Zirvesi'ne katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16'ncı BRICS Liderler Zirvesi'ne katılacakBRICS, Batı hegemonyasına karşı ön plana çıkan oluşumların başında geliyor. Çin ve Rusya'nın öncülüğündeki grup, G7'nin jeopolitik rakibi konumunda. Üye ülkeler, dünyada üretilen ham petrolün yüzde 44'ünü karşılıyor, bu da dünya ekonomisinin yüzde 25'i demek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı 16'ncı BRICS Liderler Zirvesi yarın yapılacak.
22.10.2024Gündem
Erdoğan-Putin zirvesinin tarihi belli oldu! Doğal gaz merkezi projesini görüşecekler
Erdoğan-Putin zirvesinin tarihi belli oldu! Doğal gaz merkezi projesini görüşeceklerRusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuri Uşakov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında planlanan bir görüşme olduğunu ifade ederek, “Liderler, Türkiye’de kurulması planlanan doğalgaz merkezi projesini ele alacak” dedi.
21.10.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
21.10.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile bir araya gelecek
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile bir araya gelecekAnkara'nın yoğun diplomasi trafiği devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan yarın Ankara'da Ukraynalı mevkidaşı Andriy Sibiha ile bir araya gelecek.
20.10.2024Gündem
Küba'da milyonlarca kişi elektriksiz kaldı
Küba'da milyonlarca kişi elektriksiz kaldı Küba’da ana enerji santrallerinde meydana gelen arızanın henüz tam olarak giderilememesi nedeniyle milyonlarca kişi elektriksiz kaldı.
20.10.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumdaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Şişli’de düzenlenen Muhtarlar Buluşması’na katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’de yaklaşık 2 milyon, Lübnan’da 1 milyondan fazla insan evini, barkını, yıllardır yaşadığı toprakları terk etmek zorunda bırakıldı. Bunların kanı Netanyahu denilen gözü dönmüş birisinin elindedir. Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumda. On binlerce kadın öldü, kadın hakları kuruluşlarının gıkı dahi çıkmadı. 175 gazeteci öldü, uluslararası medyanın umurunda değil. Gezi olaylarında bir ay boyunca Taksim’de kamp kuranların hiçbirini Filistin’de ve Lübnan’da göremedik, göremiyoruz" dedi.
19.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 ülkenin dışişleri bakanlarını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 ülkenin dışişleri bakanlarını kabul ettiCumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan, Rusya, İran ve Ermenistan dışişleri bakanlarını kabul etti
18.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan, Rusya, İran ve Ermenistan dışişleri bakanlarıyla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan, Rusya, İran ve Ermenistan dışişleri bakanlarıyla bir araya geldiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan, Rusya, İran ve Ermenistan dışişleri bakanlarını kabul etti.
18.10.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail-İran olası savaşı açıklaması: Bunu yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek gerekiyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail-İran olası savaşı açıklaması: Bunu yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek gerekiyorDışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail ile İran arasındaki olası savaşı "yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek" gerektiğini belirterek, ülke ve bölge olarak buna hazır olunması uyarısında bulundu.
17.10.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Macaristan'la ikili ticaret hacminin 6 milyar dolara çıkacağını ümit ediyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Macaristan'la ikili ticaret hacminin 6 milyar dolara çıkacağını ümit ediyoruzTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye ve Macaristan arasında 4 milyar dolar seviyesine gelen ikili ticaret hacminin, yakın zamanda hedef olarak konulan 6 milyar dolar seviyesine çıkacağını ümit ediyoruz ve bu alandaki çalışmaları karşılıklı olarak destekliyoruz" dedi.
17.10.2024Gündem
Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerine müzik yarışmasında 9 ödül
Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerine müzik yarışmasında 9 ödülÇukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileri "4. Uluslararası Global Art Müzik Yarışması"ndan 9 ödül kazandı.
17.10.2024Adana
TÜİK açıkladı: Yabancılara konut satışı yüzde 31 azaldı
TÜİK açıkladı: Yabancılara konut satışı yüzde 31 azaldıTürkiye'de yabancılara yapılan konut satışı, eylülde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 31 azalışla 2 bin 22'ye geriledi.
17.10.2024Ekonomi
Rus savaş uçakları İdlib'e hava saldırıları düzenledi: 10 ölü, 32 yaralı
Rus savaş uçakları İdlib'e hava saldırıları düzenledi: 10 ölü, 32 yaralıRusya'ya ait savaş uçaklarının, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde düzenlediği hava saldırılarında ölü sayısı 10'a, yaralı sayısı 32'e yükseldi.
16.10.2024Dünya
Rusya'da bir kişi denizde kaybolduktan 67 gün sonra bulundu
Rusya'da bir kişi denizde kaybolduktan 67 gün sonra bulunduRusya'da Ağustos ayının başında kardeşi ve 15 yaşındaki yeğeni ile birlikte Ohotsk Denizi'ne açılan 46 yaşındaki Sergei Pichugin, kaybolduktan 67 gün sonra kurtarıldı.
16.10.2024Dünya
Rusya'da bir adam denizde kaybolduktan 67 gün sonra bulundu
Rusya'da bir adam denizde kaybolduktan 67 gün sonra bulunduRusya'da Ağustos ayının başında kardeşi ve 15 yaşındaki yeğeni ile birlikte Ohotsk Denizi'ne açılan 46 yaşındaki Sergei Pichugin, kaybolduktan 67 gün sonra kurtarıldı.
16.10.2024Vatan TV
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyor
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyorÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Demokrasi ve Güvenlik Komisyonunun ortak toplantısı için gittiği Atina ve Hanya'dan yurda döndü.
16.10.2024Gündem
Rus turistin korkunç planı tutmadı! Yeni doğmuş bebeği klozete attı
Rus turistin korkunç planı tutmadı! Yeni doğmuş bebeği klozete attıAntalya Havalimanı'nda klozet içine yenidoğan bebeği bıraktığı belirlenince gözaltına alınan Rus Ekaterina Burnazkina (28) adliyeye sevk edilirken, annesi Elena Burnazkina tutuklandı.
15.10.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan: Lübnan’daki gelişmeler öngörülerimizi haklı çıkardı
Dışişleri Bakanı Fidan: Lübnan’daki gelişmeler öngörülerimizi haklı çıkardıGazze’de ateşkesin sağlanmaması halinde ateşkesin başka ülkelere yayılabileceği uyarısında bulunduklarını hatırlatan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 'Lübnan’daki gelişmeler öngörülerimizi haklı çıkardı. Gerilimin düşürülmesinin yegane yolu Gazze’de kalıcı ateşkesin sağlanmasıdır.' diye konuştu.
15.10.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasın
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasınMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. "DEM Parti'ye uzattığım el yanlış yorumlanmasın" diyen Bahçeli, "DEM Parti’nin aklını başına alması, uzattığım eli sabote etmek amacıyla tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır" ifadelerini kullandı.
15.10.2024Gündem
Aksaray'ın organik sarımsağına talep resmen patladı! İlk sırada ilaç firmaları var
Aksaray'ın organik sarımsağına talep resmen patladı! İlk sırada ilaç firmaları varAksaray'da yıllardır organik olarak üretilen ve Rusya, Almanya gibi ülkelere ihraç edilen, özellikle ilaç firmalarında kullanılan sarımsağa talep arttı. Yurtdışında özellikle bazı kanser ilaçlarının hammaddesi olarak kullanılan sarımsağın bu yılki üretim bandı genişliyor.
13.10.2024Ekonomi
Okan Buruk, yıldız oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığını anlattı! 'Yurt dışı isteği vardı'
Okan Buruk, yıldız oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığını anlattı! 'Yurt dışı isteği vardı'Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transfer sürecinde yaşananları anlattı.
13.10.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenliği tehdit eden kim olursa olsun cezasını çekecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenliği tehdit eden kim olursa olsun cezasını çekecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İsrail'in son saldırıları sonrası Türkiye'nin stratejilerine ilişkin bilgileri paylaştı. MHP lideri Bahçeli'nin DEM Partili vekillerin elini sıkmasını değerlendiren Erdoğan, yeni döneme işaret etti. Ürünlerinde domuz eti çıkan köfteciyle ilgili de konuşan Erdoğan, Kabine'de değişiklik sinyali de verdi.
12.10.2024Gündem
Yaşayan en güzel kız çocuğu seçilmişti! Kristina Pimenova son hali şaşırttı
Yaşayan en güzel kız çocuğu seçilmişti! Kristina Pimenova son hali şaşırttı9 yaşındayken dünyanın en güzel kız çocuğu seçilen Kristina Pimenova, son haliyle dikkatleri üzerine çekti.
9.10.2024Magazin
Ukrayna'ya verilecek 50 milyar dolarlık krediye Macaristan engeli
Ukrayna'ya verilecek 50 milyar dolarlık krediye Macaristan engeliMacaristan Maliye Bakanı Mihaly Varga, G7 ile Avrupa Birliği’nin (AB) Ukrayna’ya tahsis edeceği 50 milyar dolarlık krediye ilişkin nihai kararı, ABD’de seçimlerin sonucunun belli olmasına kadar bekleteceğini açıkladı.
8.10.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.