Bakan Kurum

Bakan Kurum

Son dakika bakan kurum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan kurum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan kurum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Kurum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan kurum gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.405 bakan kurum haberi bulunmuştur. Tüm bakan kurum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum, Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle görüştü
Murat Kurum, Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle görüştü AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla'da Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle bir araya geldi. Kurum, "Sorunlarınızı, taleplerinizi, isteklerinizi dinlemek, çözüm bulmak üzere buradayım" dedi.
4.02.2024 Gündem
Dönüşüm kampanyasında rekor talep! 1 milyonu geçti
Dönüşüm kampanyasında rekor talep! 1 milyonu geçti İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandırmak hedefiyle hayata geçirilen ‘Yarısı Bizden’ kampanyasına 90 bin 61 binada 1 milyon 19 bin 471 bağımsız bölümde 269 bin 66 başvuru yapıldı.
2.06.2023 Gündem
'Yarısı Bizden' kampanyasında başvurular sona erdi! Bakan Kurum: Dönüşüm süreci hemen başlayacak
'Yarısı Bizden' kampanyasında başvurular sona erdi! Bakan Kurum: Dönüşüm süreci hemen başlayacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini vererek Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak tanımladığı “Yarısı Bizden” kampanyasının başvuru sürecinin sonlandığını duyurdu. 26 Nisan’da e-Devlet üzerinden başlayan başvuru süreci 31 Mayıs’ta sonlandı. Başvuruları sonlanan Yarısı Bizden kampanyasıyla ilgili resmî sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyamızda başvurular sona erdi. 1 milyon 19 bin 471 bağımsız birim, 269 bin 670 başvuru yapıldı. Şu ana kadar uzlaşı sağlanan 108 bin konutta projelendirme çalışmaları başlatıldı. Tüm başvurular incelenecek, çoğunluğun sağlandığı binalarda dönüşüm süreci hemen başlayacak. İstanbul'umuzu tüm afetlere karşı daha dirençli kılmak için durmadan çalışacağız!” dedi. 
1.06.2023 Ekonomi
Bakan Murat Kurum oyunu Ataşehir’de kullandı
Bakan Murat Kurum oyunu Ataşehir’de kullandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, oyunu Ataşehir'de kullandı. Kurum burada yaptığı açıklamada, “Bayram havasında oyumuzu kullanacağız. Akşam da inşallah Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız” dedi.
28.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Milli tren bugün yolcu taşımaya başlayacak
Bakan Karaismailoğlu: Milli tren bugün yolcu taşımaya başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yerli ve milli trenin ilk kez bugün saat 20.10'da Adapazarı'ndan yolcu taşımaya başlayacağını açıkladı.
27.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık
Bakan Kurum: 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "81 ilimize 484 millet bahçemizle 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık. Sadece İstanbul’umuzda 17 millet bahçemiz her gün binlerce vatandaşımızı ağırlıyor, 33 millet bahçemizin yapımı ise devam ediyor" dedi.
27.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkalım
Bakan Kurum: Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkalım  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cuma Namazı’nı Tuzla’daki İmam-Gazali Camii’nde kıldı. Ardından esnafı ve Şifa Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Bakan Kurum, seçimlere 2 gün kaldığını belirterek “Herkesi kucaklayalım, ulaşalım, kendimizi anlatalım. Cumhurbaşkanımıza İnşallah hak ettiği desteği vererek bir kez daha sahip çıkalım diyorum” dedi. 
26.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "11 ilimizde şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırırken sadece konutlar yapmıyor; ticari merkezler, istihdam yaratacak, şehrin ekonomisini canlandıracak sanayi siteleri de kuruyoruz" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Sandıklarımıza sahip çıkacağız
Bakan Kurum: Sandıklarımıza sahip çıkacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde yaptığı konuşmada, “28 Mayıs’ta ümmetin liderine, cumhurbaşkanımıza öyle bir destek vereceğiz ki 85 milyon kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek. Öyle bir destek vereceğiz ki depremzede kardeşlerimiz, tüm annelerimiz, gençlerimiz sevinecek. 28 Mayıs’a çok az kaldı, 2 gün sonra sandığa gidiyoruz. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Hiçbir zaman oylar oradan götürülene kadar sandığımızı terk etmeyeceğiz” dedi.  
25.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. Program saat 20.00'de başlayacak.
25.05.2023 Gündem
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kendisine mektup yazarak görmek istediğini ifade eden engelli birey Yasin Taşkın’ını evinde ziyaret etti.
25.05.2023 Gündem
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ikinci duruşma görüldü. Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi avukatının katılma talebi reddedilirken, teyze Acar hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
24.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum: AK Parti döneminde kadınların hak ve özgürlükleri genişletildi
Bakan Kurum: AK Parti döneminde kadınların hak ve özgürlükleri genişletildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ataşehir’de katıldığı programda, “Türkiye’nin bir asırlık geçmişine baktığımızda kadınların hak ve özgürlüklerinin genişletildiği, çalışma hayatında daha etkin bir varlık gösterebildikleri dönem AK Parti dönemidir” dedi. 
24.05.2023 Gündem
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi “Türkiye Çevre Haftası” konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi uyarınca, 81 ilde yapılacak etkinliklere ilişkin usul ve esaslar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlendi. Bakan Murat Kurum'un imzasıyla 81 il Valiliğine ve Bakanlık İl Müdürlüklerine genelge gönderildi. Bu kapsamda 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası'nda 81 ilde, denizler ve doğal çevrenin korunması, denizler ve iklim değişikliği ilişkisinin işlenmesi, denizlerin kıyı alanları ve karalarla olan bağlantısının çevresel boyutuyla ele alınması ve kirlenmeden korunması gerektiği vurgulanacak.
24.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Oğan'a oy verenlerin çoğu bize destek olacaktır
Bakan Kurum: Oğan'a oy verenlerin çoğu bize destek olacaktır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıklamasını yorumladı. Kurum, "Sinan Oğan da Cumhur İttifak'la tavır sergileyeceğini söyledi. Doğru da yaptı. Ülkemizin büyüyeceği, gelişeceği, her alanda kendine yeteceği, güvenin, istikrarın tesis edildiği sonuna kadar bu mücadelenin yapılması konusuna arzularını görüyoruz. Oğan'a oy verenlerinin çoğunluğun bize destek olacağını düşünüyorum. Baktığınızda söylemleri, beklentileri bizim vatandaşımıza 21 yıldır yaptığımız ve bundan sonra vaad ettiğimiz işler. Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhuriyet tarihimizin aldığı alacağı, liderler bazında en yüksek oyu alacaktır." ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasında 190 bin başvuru yapıldı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasında 190 bin başvuru yapıldı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Maltepe'de yaptığı açıklamada, “İstanbul’daki riskli yapılarımız için ‘yarısı bizden, yarısı devletimizden’ dedik. Riskli olduğunu düşündüğümüz konutlarımızı, İstanbul’un 39 ilçesinde, 963 mahallesinde sizlerle dönüştüreceğiz. Şu anda İstanbul’da 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru yapıldı” dedi.
23.05.2023 Ekonomi
Soğan fiyatları ile ilgili yeni açıklama: ‘Fiyatlar 1-2 lira talep nedeniyle artacak’
Soğan fiyatları ile ilgili yeni açıklama: ‘Fiyatlar 1-2 lira talep nedeniyle artacak’ İlk hasatta 18-20 lirayı bulan fiyatıyla toplumun her kesiminin gündemi olan soğanda fiyatlar tarlada 6 liraya kadar geriledi. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, “Soğan fiyatları talep nedeniyle gelecek haftadan itibaren 1-2 lira yükselecek” derken, Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, “2 hafta sonra soğan gündemden düşecek, kışlık soğanda hasat edilince fiyatlar daha da düşecek” dedi.
23.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz, yapacağız
Bakan Kurum: Ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz, yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Nurdağı'nda teslim edilen köy evlerine ilişkin olarak "Onlar en iyisine layık… Ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz, yapacağız!" dedi.
23.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Konutlarımızı tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz
Bakan Kurum: Konutlarımızı tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de yapımı devam eden depremzede konutlarına ilişkin paylaşımda bulundu.
22.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur
Bakan Kurum: Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul seçim çalışmaları çerçevesinde, Üsküdar’da bir dizi program gerçekleştirdi. Bakan Kurum, “Oldum olası bu topraklara yabancı olan CHP, yine gerçek yüzünü göstermiş, karanlık yüzünü ortaya çıkarmış, riya dolu maskesini indirmiştir. Bugün, milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur” dedi.
21.05.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan Sıfır Atık mesajı: 45,5 milyon ton atık ekonomiye kazandırıldı
Bakan Kurum'dan Sıfır Atık mesajı: 45,5 milyon ton atık ekonomiye kazandırıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sıfır Atık projesiyle ilgili, "Geri dönüşüm kazanım oranımızı %5 artırdık, %30’a çıkardık. 45,5 milyon ton atığı ekonomiye kazandırdık." ifadelerini kullandı.
21.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Deprem bölgesinde 173 bin konutun inşası devam ediyor
Bakan Kurum: Deprem bölgesinde 173 bin konutun inşası devam ediyor Tuzla AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Depremin üzerinden 3 ay geçti. 173 bin konutumuzun inşası, sanayi sitesi, köy evi inşası 11 ilimizde eş zamanlı olarak başlamıştır, inşaat süreci devam etmektedir. İlk etapta 319 bin, ardından 650 bin konutumuzu bitirip afetzede kardeşlerimize teslim edeceğiz" dedi.
20.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Arnavutköy'de yaklaşık 13 bin konutluk orta gelirli vatandaşlarımızın evi olmayan kardeşlerimizin ev sahibi olabilmesi için bir proje başlattık. Aylık 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle vatandaşlarımız evi olmayan kardeşlerimiz ev sahibi olabilecekler" dedi.
19.05.2023 Ekonomi
Adıyaman'da geçici iş yerleri teslim edildi
Adıyaman'da geçici iş yerleri teslim edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Adıyaman’ımızda Emlak Konut Genel Müdürlüğümüzün yaptığı geçici iş yerleriyle ticari hayatı canlandırıyoruz" dedi.
19.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Milletimiz 100 yılda yapılacak işleri 21 yıla sığdıranların yanında oldu
Bakan Kurum: Milletimiz 100 yılda yapılacak işleri 21 yıla sığdıranların yanında oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Milletimiz, 100 yılda yapılacak işleri 21 yıla sığdıranların yanında oldu” dedi.
18.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Kurum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan kurum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.