Murat Kurum

Murat Kurum

Son dakika Murat Kurum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Kurum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Kurum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Kurum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat kurum gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.482 murat kurum haberi bulunmuştur. Tüm murat kurum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacak
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacakAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, Doğu Akdeniz Konteyner Limanı projesi için, "Bu proje Adana'nın konumunu bir kere daha uluslararası alanda üst seviyelere getirecek. Dünya ticaretine alternatif bir rota olacak" dedi.
25.07.2024Adana
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacak
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 10 gün sonra, yani temmuz ayı sonunda 15 bin, ağustosta 20 bin konutumuzu süratle tamamlayacağız. Her ay böyle 25-30 bin konutumuzu etap etap tamamlayacağız" dedi.
20.07.2024Gündem
TOKİ müjdesi! Adana Pozantı’ya ucuz konut yapımı için tarih belli oldu
TOKİ müjdesi! Adana Pozantı’ya ucuz konut yapımı için tarih belli olduEv sahibi olmak isteyenlere güzel haber Adana Pozantı'dan geldi. Belediye Başkanı Ali Avan TOKİ projesi ile ilgili detayları aktardı. Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüşen Başkan Avan iki hafta içerisinde proje ile ile ayrıntılarının açıklanacağını bildirdi.
19.07.2024Adana
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladı
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında oturan ve ödemeleri devam eden yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.07.2024Ekonomi
Bakan Kurum duyurdu: Adana'da yıl sonuna kadar 200 bin deprem konutu teslim edilecek
Bakan Kurum duyurdu: Adana'da yıl sonuna kadar 200 bin deprem konutu teslim edilecekÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen illerden Osmaniye ve Adana’da incelemelerde bulundu.
16.07.2024Adana
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu ana kadar toplamda 76 bin yuvamızı kardeşlerimize teslim ettik. Yıl sonuna kadar toplamda en az 200 bin konutu teslim edeceğiz" dedi.
14.07.2024Adana
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyor
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyorÇevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam etmektedir. Bugüne kadar 76 bin konutun teslimi gerçekleşmiş ve inşallah bundan sonraki süreçte her ay 25-30 bin konutun teslimini planlıyoruz” dedi.
13.07.2024Ekonomi
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruz
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçen yıl meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından 11 kentte 276 bin konut ve iş yerinde inşa çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Şu ana kadar 76 bin yuvamızı, vatandaşlara teslim ettik. Amacımız, yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslimini sağlamak olacak. 2025 yılı sonuna geldiğimizde deprem bölgelerinde evine girmeyen hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” dedi.
7.07.2024Gündem
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğiz
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğizÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğiz" dedi.
5.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Bakan Kurum ve Bakan Memişoğlu TBMM'de yemin etti
Bakan Kurum ve Bakan Memişoğlu TBMM'de yemin ettiÇevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, TBMM'de yemin etti.
2.07.2024Gündem
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesi
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesiYeni bakanlar kimler? Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabinesinde revizyona gidildi. Sağlık Bakanlığı'na Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na eski Bakan Murat Kurum atandı.
2.07.2024Gündem
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda devir teslim töreniÇevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Mehmet Özhaseki sağlık sorunları nedeni ile affını istediği bakanlık görevini Murat Kurum'a devrediyor.
2.07.2024Gündem
Murat Kurum hayatı ve siyasi kariyeri: Murat Kurum kimdir?
Murat Kurum hayatı ve siyasi kariyeri: Murat Kurum kimdir? Murat Kurum hayatı ve siyasi kariyeri gündeme geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin görevinden affını istemesi sonrasında yerine Murat Kurum getirildi. Peki, Murat Kurum kimdir, kaç yaşında ve nereli?
2.07.2024Gündem
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandı
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandıResmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na Murat Kurum, Sağlık Bakanlığı'na ise Kemal Memişoğlu atandı.
2.07.2024Gündem
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldı
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldıİstanbul'da üniversiteli genç kızın gece yarısı kasklı kişi tarafından bıçaklandığı olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya "Gereği yapıldı" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
1.06.2024Gündem
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdiKanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdiKanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024Vatan TV
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.
1.04.2024Gündem
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024Gündem
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağızAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, resmi olmayan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Kurum’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik etti. Kurum, “Biz bugünü bir milat olarak kabul edip, başkanımın da ifade ettiği gibi eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için tüm teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız, yarından itibaren yine milletimize gideceğiz” dedi.
31.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024Gündem
İmamoğlu’nun oy kullandığı sandıkta Kurum 1’inci çıktı
İmamoğlu’nun oy kullandığı sandıkta Kurum 1’inci çıktıİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024Gündem
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları31 Mart 2024 Sinem Dedetaş seçim sonuçları gazetevatan seçim sayfasında. Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları ve hangi partinin önde olduğu bilgisi ve tüm gelişmeler canlı olarak buradan takip edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP adayı Sinem Dedetaş'nun aldığı oy oranı da merak edilen detaylardan birisi oldu. Peki Üsküdar'ta kim önde? İşte anlık yerel seçim sonuçları 2024
31.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Kurum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat kurum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.