Sakarya Valiliği

Sakarya Valiliği

Son dakika sakarya valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sakarya valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sakarya valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sakarya Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sakarya valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 sakarya valiliği haberi bulunmuştur. Tüm sakarya valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?
Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya’ya geliyor. Erdoğan’ın yoğun yurt dışı programı nedeniyle daha önceden belirlenen Sakarya Programı için gelemeyeceği ifade edilmişti; ancak Sakarya Valiliği açıklama yaparak Cumhurbaşkanı’nın Sakarya’ya geleceğini duyurdu. Peki, Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?
23.09.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Anadolu Otoyolu’nu kullanacaklar dikkat! Çalışma saatleri değişti, ulaşıma kapalı olacak
Anadolu Otoyolu’nu kullanacaklar dikkat! Çalışma saatleri değişti, ulaşıma kapalı olacak Anadolu Otoyolu'nun Hendek ile Gümüşova gişeleri arası, üst yapı yenileme çalışmaları sebebiyle saat 21.00-07.00 saatlerinde ulaşıma kapalı olacak. Konuya ilişkin Sakarya Valiliği’nden yapılan uyarıda, vatandaşların trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği belirtildi.
1.06.2022 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Türkiye’ye yeni bir anayasa gereklidir
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Türkiye’ye yeni bir anayasa gereklidir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye’ye yeni bir anayasanın gerekli olduğunu belirterek, “İçerikten bağımsız olarak tamamen, halkın serbest oylarıyla seçilmiş parlamentonun bir anayasa yapması gerekiyor. Türkiye bunu hak ediyor şu andaki anayasa ne kadar değişiklikler yapılmış olsa da askeri dönemde yapılmış bir anayasa” dedi.
9.05.2022 Gündem
Maske yasağı ile ilgili flaş karar! Ve başladı
Maske yasağı ile ilgili flaş karar! Ve başladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Kurulun en önemli toplantılarından biri olacak" dediği Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı başladı. Toplantıda kapalı alanlarda maske şartının esnetilmesi gündemde olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15:00'te Bilim Kurulu üyeleriyle açıklama yapacak.
26.04.2022 Gündem
Maske yasağı ne zaman kalkacak, maske zorunluluğu okullarda, toplu taşımada, kapalı alanlarda kalktı mı? Maske yasağında son durum!
Maske yasağı ne zaman kalkacak, maske zorunluluğu okullarda, toplu taşımada, kapalı alanlarda kalktı mı? Maske yasağında son durum! Maske yasağının kalkıp kalkmadığına yönelik sorulara yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan maske yasağı açık alanlarda kaldırılmış, maske zorunluluğunun okullarda, otobüslerde ve uçaklarda devam edilmesine karar verilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konu ile ilgili merak edilenlere yanıt verdi. Peki, Maske yasağı ne zaman kalkacak, okullarda, toplu taşımada, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağında son durum…
25.04.2022 Gündem
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 70...
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 70... Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürmek için seferberlik yaşanıyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle geçtiğimiz birkaç ay yaşanan ayçiçeği sorunu tarihe karışacak. Birçok şehirde belediyeler ve il tarım müdürlükleri seferberlik başlattı. Ayçiçeği üretecek çiftçilere ciddi ayçiçeği tohumu ve gübre desteği veriliyor. Belediyelerden il tarım müdürlüklerine kadar pek çok kuruluş, yüzde 50 ila yüzde 70 arasında değişen hibelerle çiftçilere ayçiçeği tohumu dağıtımı yapıyor. Üretime yönelik destekler sadece tohum desteğiyle de sınırlı değil. Üreticilere aynı zamanda gübre desteği verilen kampanyalar da gerçekleştiriliyor. Kocaeli, Sakarya, Bursa, Konya, Denizli, Samsun başta olmak üzere birçok büyükşehir belediyesi, illerindeki çiftçilerle el ele vererek ayçiçeği üretimini artıracak adımlar atıyor.
23.04.2022 Ekonomi
Hafta içi hafta sonu uygulanıyordu yasak kaldırılıyor! Peş peşe açıklamalar geliyor...
Hafta içi hafta sonu uygulanıyordu yasak kaldırılıyor! Peş peşe açıklamalar geliyor... Hafta içi hafta sonu yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Maske kısıtlamasıyla ilgili flaş gelişme. Maske yasağı kaldırılıyor. Yasaklarla ilgili peş peşe açıklamalar geliyor. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, kapalı ortamların riskli olduğunu belirterek, “Açık havada maske kullanmanın artık bir anlamı kalmadı. Bunu söylemekte yarar var. Bunun dışında korumamız gereken riskli gruplar var” dedi. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise bilim kurulu toplantısı işaret ederek maske kısıtlamasıyla ilgili kararlar alacaklarını söylemişti.
16.04.2022 Yaşam
Maske ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonları ilgilendiriyor! Bakan Koca duyurdu
Maske ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonları ilgilendiriyor! Bakan Koca duyurdu Bilim Kurulu’nun haftaya toplanacağını söyleyen Sağlık Bakanı Koca, önemli kararların alınacağına değinerek, “Bilim Kurulu haftaya toplanıyor. Haftaya en önemli toplantılarından birini yapacak. Özellikle maske başta olmak üzere bu anlamda alınacak önemli kararlar olacak, okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere. Gelecek hafta çok önemli olan Bilim Kurulu toplantısında ele almış olacağız. Maskenin en yoğun uygulandığı yer okullarımız. Okullarımız başta olmak üzere maske konusunu da haftaya Bilim Kurulu değerlendirmiş olacak” dedi. 
14.04.2022 Yaşam
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Hüseyin Avni Coş öldü mü? Hüseyin Avni Coş kimdir, nereli, neden öldü?
Hüseyin Avni Coş öldü mü? Hüseyin Avni Coş kimdir, nereli, neden öldü? Hüseyin Avni Coş öldü mü, neden? Aksaray, Kırklareli, Aydın, Adana ve Sakarya Valiliği görevlerinde bulunan Hüseyin Avni Coş, evine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu 62 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Avni Coş kimdir, nereli?
31.07.2021 Gündem
Hüseyin Avni Coş hayatını kaybetti
Hüseyin Avni Coş hayatını kaybetti 2015-2017 yılları arasında Sakarya Valiliği görevinde bulunan Hüseyin Avni Coş, evine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
30.07.2021 Gündem
Kırmızı kategoride yer alan Sakarya’da 3 bin 1 kişi karantinada
Kırmızı kategoride yer alan Sakarya’da 3 bin 1 kişi karantinada Sakarya Valiliği koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında il genelinde toplam 3 bin 1 kişiye karantina uygulandığını açıkladı.
10.03.2021 Gündem
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak?
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak? Covid-19 önlemlerinin ihlal edildiği gerekçesiyle bazı alanlarda sigara içme yasağı getirildi. Valilikler salgınla mücadele kapsamında alınan kararlara ek olarak uygulanacak sigara tedbiri alındığını bildirdi. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış devam ederken yeni tedbirler devreye girdi. Bursa ve Isparta'dan sonra Balıkesir'de de sokakta sigara içmek yasaklandı. Böylece açık alanlarda sigara içmenin yasak olduğu il sayısı 12'ye yükseldi. Maske indirip sigara içmek hangi illerde yasak? İşte Sigara içme yasağı olan iller…
11.11.2020 Gündem
Tarım işçilerine saldırı iddiasına valilikten açıklama
Tarım işçilerine saldırı iddiasına valilikten açıklama Sakarya Valiliği, mevsimlik tarım işçilerinin darp edildiği yönündeki iddialar ile ilgili açıklama yaptı.
4.09.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Bakan Soylu'dan Sakarya'daki patlamayla ilgili açıklama
Bakan Soylu'dan Sakarya'daki patlamayla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Soylu, Sakarya'da yaşanan ikinci havai fişek patlamasıyla ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Sakarya'daki patlamayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" dedi. Bakan Soylu ayrıca, fabrikanın çalışma izninin iptal edileceğini açıkladı.
9.07.2020 Gündem
Sakarya'daki havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili flaş gelişme
Sakarya'daki havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili flaş gelişme Sakarya'daki havai fişek fabrikasındaki patlamada ilk belirlemelere göre saldırı ve sabotaj izine rastlanmadı. Sakarya Valiliği, havai fişek fabrikasındaki patlamada kayıp kişiyle ilgili İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan DNA çalışması sonucu kimlik tespitinin yapıldığını ve patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 7'ye yükseldiğini açıkladı.
6.07.2020 Gündem
Valilik’ten sosyal medyadaki kan donduran görüntülerle ilgili açıklama
Valilik’ten sosyal medyadaki kan donduran görüntülerle ilgili açıklama Sakarya Valiliği, sosyal medyada bir kişinin hayvanlara işkence ettiği iddiasıyla paylaşılan görüntülere ve hesaba ilişkin inceleme başlattı.
5.07.2020 Yaşam
Maskesiz sokağa çıkmanın cezası en az 800 TL
Maskesiz sokağa çıkmanın cezası en az 800 TL Sakarya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince sokağa maskesiz çıkmak yasaklanırken, yasağa uymayanlara 798 ile 3 bin 191 TL arasında ceza kesilecek.
15.05.2020 Gündem
Sakarya'da 'maske' zorunluluğu getirildi
Sakarya'da 'maske' zorunluluğu getirildi Sakarya Valiliği, covid-19 salgınının yayılmasını engellemek, vatandaşların sağlığını korumak için bütün alanlarda maske takılması zorunluluğu getirdi.
14.05.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Sakarya Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sakarya valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.