Gazete Vatan Logo

Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya’ya geliyor. Erdoğan’ın yoğun yurt dışı programı nedeniyle daha önceden belirlenen Sakarya Programı için gelemeyeceği ifade edilmişti; ancak Sakarya Valiliği açıklama yaparak Cumhurbaşkanı’nın Sakarya’ya geleceğini duyurdu. Peki, Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?

Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD'den döndüğü gibi Sakarya’ya geliyor. Sakarya Valisi, Çetin Oktay Kaldırım sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıkladı. Cumhurbaşkanının Demokrasi Meydanı’nda toplu açılış törenine katılacak. Peki, Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman, saat kaçta gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya 24 Eylül saat 17:00’da gelecek.

Sakarya Valisi yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, çok sevdiği ve gönlünde ayrı bir yeri olan Sakarya’mıza geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın saat 17:00’de Demokrasi Meydanı’nda yapılacak olan Toplu Açılış Töreni’mize tüm hemşehrilerimizi davet ediyor ve bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Sakarya Demokrasi Meydanı nerede?

Semerciler, Kudüs Cd. No:2, 54100 Adapazarı/Sakarya

Cumhurbaşkanı Erdoğan programı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya programı henüz belirlenmedi.