Sakarya

Sakarya

Son dakika SAKARYA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SAKARYA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SAKARYA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sakarya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sakarya gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.057 sakarya haberi bulunmuştur. Tüm sakarya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacak
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacakEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Gemi, Singapur'dan önümüzdeki hafta başında yola çıkacak. İki aya yakın bir seyir süresi var. Bu platformun kendisi 10 milyon metreküp gaz üretecek." dedi.
26.07.2024Ekonomi
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Vehbi Akşit kimdir, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit neden öldü, nereli, kaç yaşında?
Vehbi Akşit kimdir, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit neden öldü, nereli, kaç yaşında?Adapazarı İmam Hatip Lisesi'nin 1986 mezunlarından olan ve son olarak Çekmeköy Müftüsü olarak görev yapan Vehbi Akşit hoca hayatını kaybetti. Peki, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit kimdir, neden öldü?
20.07.2024Gündem
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?Son dakika haberine göre başta İstanbul olmak üzere birçok ilde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göreÜlkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya, Kocaeli çevreleri ve bu akşam saatlerinde Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
19.07.2024Gündem
Fındık rekoltesinde artış! Ordu ilk sırada
Fındık rekoltesinde artış! Ordu ilk sırada2023'te 650 bin ton olan tahmini fındık rekoltesinin 2024'te yüzde 14 artışla 738 bin 931 tonu bulması bekleniyor.
18.07.2024Ekonomi
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valisi oldu! Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında? Veli Abdullah Köklü’nin biyografisi
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valisi oldu! Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında? Veli Abdullah Köklü’nin biyografisiİstanbul Eski Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü'nün hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Tokat Valiliğine İstanbul Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Abdullah Köklü, hakkın aramalar yoğunlaştı. Peki, Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacakSon dakika haberine göre, sağanak yağışlar yurdun birçok şehrinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, Akdeniz’in iç kesimleri, Ankara’nın kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bilecik’in iç kesimleri, Sakarya’nın güneyi, Bursa’nın doğusu ile bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar, Ağrı ve Iğdır çevreleri ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
16.07.2024Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruz
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Karadeniz’de keşiflere ihtiyacımız var. Bu anlamda Rize açıklarında arama programımız da var. Petrol rafinesi olduğunu düşündüğümüz alanda sondaja başlamayı hedefliyoruz" dedi.
14.07.2024Ekonomi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Türkiye petrolleri, bugün sadece Gabar'da Türkiye'nin en kaliteli petrolünü, 45 bin varil günlük üretime çıkarmış durumda. 2021 yılında yaptığımız bu keşif yine Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinin karalardaki en büyük keşfidir. Şu anda 41 kuyudan 45 bin varil üretiyoruz. Hedefimiz 95 kuyuda, 100 bin varil üretime çıkabilmek" dedi.
13.07.2024Ekonomi
Trakya'da üretilen yerli tohum üreticilerin birinci tercihi oldu: 20 ilde 400 bin dekar alana ekildi
Trakya'da üretilen yerli tohum üreticilerin birinci tercihi oldu: 20 ilde 400 bin dekar alana ekildiTrakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Trakya'da üretilen hibrit ayçiçeği tohumunun 20 ilde 300 bin dekar alana ekildiğini belirtti.
13.07.2024Gündem
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış geliyor! Hafta boyunca etkisini sürdürecek
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış geliyor! Hafta boyunca etkisini sürdürecekMeteoroloji'nin yeni hava durumu raporunda yurt genelinde havanın yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Ege ve Akdeniz bölgelerinin iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sakarya, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin edilirken, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği belirtildi.
13.07.2024Gündem
Acı haberi MSB duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu
Acı haberi MSB duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit olduPençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay şehit oldu.
12.07.2024Gündem
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltında
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 24 ilde düzenlenen 'Define-1 Operasyonları'nda ülkemize ait tarihi eserleri yurt dışındaki müzayede evlerine satan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.07.2024Gündem
Binbin halka arz ne zaman? Binbin halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
Binbin halka arz ne zaman? Binbin halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?BinBin, halka arz başvurusunda bulundu. Şirket, başvuruda bulunduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yaptığı açıklama ile duyurdu. Peki, Binbin ne zaman halka arz olacak, Binbin halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
10.07.2024Ekonomi
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyor
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyorAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara aktarmaya başladık. Bu kapsamda 2.7 milyar lira yaşlı, 2.1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4.8 milyar lira tutarındaki aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz” dedi.
8.07.2024Ekonomi
Meteoroloji 12 şehri uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak
Meteoroloji 12 şehri uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacakSon dakika uyarısı Meteoroloji tarafından geldi. Sıcaklıklar bunaltırken bir yandan da sağanak yağışlar yurdu serinletiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye çevreleri, İstanbul'un kuzey kıyıları, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Van ve Hakkari’nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı bekleniyor.
6.07.2024Gündem
Sakarya'da Karasu, Kaynarca ve Kocaali'de denize girişler yasaklandı!
Sakarya'da Karasu, Kaynarca ve Kocaali'de denize girişler yasaklandı!Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde olumsuz deniz durumu sebebi ile denize girişler yasaklandı.
6.07.2024Gündem
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirtti
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirttiSesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.
6.07.2024Gündem
Sağanak yağışlar geri dönüyor! Hava sıcaklığı 5 derece birden düşecek, Ege'de kuvvetli rüzgar uyarısı
Sağanak yağışlar geri dönüyor! Hava sıcaklığı 5 derece birden düşecek, Ege'de kuvvetli rüzgar uyarısıMeteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre yurt genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul’un kuzeyi, Doğu Anadolu’nun kuzeyi başta olmak üzere, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye çevreleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ve İç Anadolu Bölgesi ile Hakkari’nin doğu kesimlerinde yerel sağanaklar bekleniyor. Ege ve Batı Akdeniz’de ise etkili olan sıcakların 2 derece daha artması beklenirken kuvvetli rüzgara karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısı yapıldı
6.07.2024Gündem
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladı
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladıTürkiye'nin pek çok noktasında vatandaşlar, gökyüzünden süzülen parlak ışık kümesini cep telefonlarıyla kaydetti. Türkiye Uzay Ajansı ışık hüzmesinin meteor olduğunu açıkladı.
5.07.2024Gündem
16 ilde DEAŞ operasyonu:45 şüpheli gözaltında
16 ilde DEAŞ operasyonu:45 şüpheli gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde DEAŞ'a gerçekleştirilen operasyonlarda 45 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
Ticaret borsalarında 379 bin tonu aşkın fındık işlem gördü
Ticaret borsalarında 379 bin tonu aşkın fındık işlem gördüTicaret borsalarında Ağustos 2023-Mayıs 2024 döneminde 379 bin 948 ton fındığın işlem gördüğü bildirildi.
4.07.2024Ekonomi
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Ünverdi Haziran ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Ünverdi Haziran ayı ihracat rakamlarını değerlendirdiGaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yılın ilk yarısında Gaziantep’ten geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,9 oranında artışla 4 milyar 789 milyon 67 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildiğini kaydetti.
3.07.2024Gaziantep
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi için TÜBİTAK'ın bilim ve teknolojideki bilgi ve birikimi ile ortak protokol yaparak hayata geçirdiği 'TÜBİTAK Fen Lisesi' 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilerini bekliyor.
2.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sakarya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sakarya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.