Su Kesintisi

Su Kesintisi

Son dakika su kesintisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su kesintisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su kesintisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Kesintisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su kesintisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.022 su kesintisi haberi bulunmuştur. Tüm su kesintisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi Muğla'nın turistik kenti Bodrum'un 26 noktasında, barajların su alımına kapatılmasının ardından 24 saatlik su kesintisi başladı.
13.10.2023 Yaşam
İstanbul'un suyu gerçek anlamda bitti: Kesintiler başlayacak
İstanbul'un suyu gerçek anlamda bitti: Kesintiler başlayacak Sonbaharın gelişiyle İstanbul’da yağışlar başladı. Ancak Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, yağışların şehrin su sorununa çözüm olmayacağını, daha büyük bir sistem değişikliği yapılması gerektiğini söyledi. Kadıoğlu, “İstanbul’un suyu gerçek anlamda bitti. Yeni çözümler yaratılması lazım” dedi.
30.09.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Orhan Şen: İstanbul'da su kesintisine gidilebilir
Prof. Dr. Orhan Şen: İstanbul'da su kesintisine gidilebilir İstanbul'da İSKİ bahçe ve peyzaj sulama aboneliklerini durdurdu. Çünkü barajlarda su çekilmeye devam ediyor. Peki, susuzluk kapıda mı? Barajlarda son durum ne? İşte detaylar...
2.09.2023 Yaşam
Su kullanımında yeni dönem! Kısıtlama getirildi: Yasaklayabiliriz
Su kullanımında yeni dönem! Kısıtlama getirildi: Yasaklayabiliriz Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, son zamanlarda yaşanan iklim değişikliği ile birlikte kuraklığa karşı 2560 sayılı İSKİ Kanunu’nun 2’nci maddesi gereğince su kaynaklarını korumak adına, tüketimin arttığı bu dönemde bazı yasaklar getirdi. 31 Ağustos’a kadar hortumla ev ve iş yeri önü ve kaldırım yıkama yasaklandı. Kurallara uymayanlar hakkında bin 295 lira idari para cezası uygulanacak. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, hava sıcaklığı nedeniyle su tüketiminin kişi başı iki katına çıktığını ve böyle devam etmesi halı yıkama fabrikalarının çalışmasını da birkaç gün yasaklamayı düşündüklerini belirtti.
5.08.2023 Gündem
Ordu'da sel sonrası 'deniz' yasağı
Ordu'da sel sonrası 'deniz' yasağı Ordu'da selin ardından 3 gün süre ile denize girilmesine yasak getirildi.
11.07.2023 Gündem
Sular ne zaman gelecek? İstanbul su kesintisi 19 Haziran 2023: Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy’de sular saat kaça kadar kesik olacak?
Sular ne zaman gelecek? İstanbul su kesintisi 19 Haziran 2023: Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy’de sular saat kaça kadar kesik olacak? İSKİ tarafından yayımlanan arıza-kesinti listesine göre 19 Haziran İstanbul'un 6 ilçesinde su kesintisi yaşanacak. Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar, Büyükçekmece’de suların ne zaman, saat kaçta geleceği merak ediliyor. Peki, Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy’de sular ne zaman gelecek, İstanbul’da sular saat kaçta gelecek? 19 Haziran 2023 İSKİ su kesintisi…
19.06.2023 Gündem
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’ Bugünlerde tek gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “İstanbul’daki deprem senaryosuna Bağcılar olarak böyle yakalanırsak biz bu binaların altında kalırız. Çoluğumuz çocuğumuz canlı canlı ölümü bekler, kimse bizi gelip çıkarmaz” diyor. Dönüşüme engel olan en büyük etken ise metrekare hesabı...
28.03.2023 Gündem
BUSKİ su kesintisi! Bursa'da sular ne zaman gelecek?
BUSKİ su kesintisi! Bursa'da sular ne zaman gelecek? BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) sosyal medya üzerinden su kesintisi açıklamasında bulundu. Peki, Bursa'da sular ne zaman gelecek? İşte BUSKİ su kesintisi…
15.12.2022 Yaşam
İtalya’nın Ischia Adası’nda heyelan: 8 ölü
İtalya’nın Ischia Adası’nda heyelan: 8 ölü İtalya'nın Tiren Denizi'nde yer alan Ischia Adası'nda şiddetli yağışın yol açtığı heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti.
26.11.2022 Dünya
29 Eylül su kesintisi! Avcılar’da sular ne zaman gelecek, saat kaçta, sular kaç gün yok? Avcılar su kesintisi, 29-30 Eylül!
29 Eylül su kesintisi! Avcılar’da sular ne zaman gelecek, saat kaçta, sular kaç gün yok? Avcılar su kesintisi, 29-30 Eylül! İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSKİ Genel Müdürlüğü, Avcılardaki 10 mahalleden 8'ine 24 saat su verilmeyeceğini açıkladı. Kesintinin Haramidere'deki su baskınlarının önüne geçmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında isale hatlarının deplase edilmesinden kaynaklandığı belirtildi. Peki, sular ne zaman, saat kaçta gelecek? İşte, 29-30 Eylül İSKİ Avcılar planlı su kesintisi ile merak edilen diğer detaylar…
29.09.2022 Yaşam
Avcılar’ın 10 mahallesinden 8’ine 24 saat su verilmeyecek
Avcılar’ın 10 mahallesinden 8’ine 24 saat su verilmeyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İSKİ Genel Müdürlüğü, Avcılar’daki 10 mahalleden 8’ine 24 saat su verilmeyeceğini açıkladı. Kesintinin Haramidere’deki su baskınlarının önüne geçmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında isale hatlarının deplase edilmesinden kaynaklandığı belirtildi.
28.09.2022 Gündem
Japonya'yı vuran Talas Tayfunu'nda bilanço netleşti
Japonya'yı vuran Talas Tayfunu'nda bilanço netleşti Japonya'da etki gösteren Talas Tayfunu nedeniyle Shizuoka eyaletinde 4 bin 30 yapının sular altında kaldığı, 63 bin hanede ise su kesintisi yaşandığı açıklandı.
26.09.2022 Dünya
Sivas’ta sular ne zaman gelecek, saat kaçta? Sivas’ta su kesintisi!
Sivas’ta sular ne zaman gelecek, saat kaçta? Sivas’ta su kesintisi! Sivas’ta sular ne zaman gelecek, Sivas’ta su kesintisi kaç saat sürecek? Sivas'ın pek çok ilçesinde ve mahallesinde sular kesildi. Vatandaşlar su kesintisinin belirlenen süreden daha uzun sürmesi nedeniyle tepkilerini sosyal medya üzerinden gösteriyor. 22 Eylül tarihinde saat 06.00'da başlayacak olan su kesintisi saat kaçta gelecek, Sivas’ta su kesintisi kaç saat sürecek? Sivas su kesintisi…
23.09.2022 Yaşam
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi İstanbul’da 8 ilçede su kesintisi! İSKİ tarafından bakım, onarım ve arıza çalışmaları nedeniyle Arnavutköy, Ataşehir, Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Küçükçekmece, Sancaktepe, Tuzla ilçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak. Peki, Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İşte detaylar…
20.09.2022 Gündem
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışmaları çerçevesinde Sarıyer'de bazı mahallerde 14 saat süreyle su kesintisi yaşanacağı belirtildi.
5.09.2022 Gündem
Avrupa'nın göbeğinde kriz üstüne kriz! İngiltere kıyamet senaryosuna hazırlanıyor: Gaz, su ve elektrik...
Avrupa'nın göbeğinde kriz üstüne kriz! İngiltere kıyamet senaryosuna hazırlanıyor: Gaz, su ve elektrik...   Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sonrası yaşanan enerji krizi nedeni ile planlı elektrik kesintilerine hazırlanan İngiltere şimdi de kuraklık ve kaynakların azalması nedeni ile su kullanımında kısıtlama kararı aldı. İngiliz hükümeti bu kışa adeta bir' kıyamet senaryosu'na hazırlanır gibi hazırlanıyor. Acil durum planı kapsamında enerjinin karneye bağlanması, tren istasyonları ve hükümet binalarının kapatılması gündemde. Gıda endüstrisinden boş kalacak raflar için şimdiden plan hazırlamaları istendi.
10.08.2022 Dünya
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama. Avrupa Rusya ile yaşanan enerji krizi sebebiyle bugüne kadar görülmemiş tasarruf tedbirlerine gidiyor. Almanya’da Zafer Takı gibi kamu kurumlarının ışıkları kapanırken, sıcak su kullanımının azaltılması gündemde. Fransa’da maçların gece oynanması tartışılıyor. Hırvatistan toplu taşımayı teşvik ederken, İngiltere’de kışın ‘evcil hayvanlarınıza sarılın’ kamu spotları yayınlanıyor. Türkiye ise kışa gaz depoları tam kapasite giriyor.
30.07.2022 Ekonomi
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti Ayrılıkçı Donetsk bölgesi yetkilileri Ukrayna'nın gerçekleştirdiği bir bombardıman sırasında esir tutulan 40 Ukrayna askerinin öldüğünü açıkladı. Hayatını kaybeden askerlerin Mariupol'de esir alınan Ukraynalı askerler olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Dünya
Avrupa'da doğal gaz krizi! Sıcak su kesintisi başlıyor
Avrupa'da doğal gaz krizi! Sıcak su kesintisi başlıyor Almanya'nın kuzey şehirlerinden Hannover, Rusya ile yaşanan gaz krizinden doğrudan etkilenen bölgeler arasında başı çekiyor. Kentteki kamu binalarının yanı sıra, yüzme havuzlarında ve spor komplekslerinde de sıcak su kesintisi uygulanacak.
28.07.2022 Dünya
Bodrum’da ilginç görüntüler! Muhtar, tankerle su dağıttı
Bodrum’da ilginç görüntüler! Muhtar, tankerle su dağıttı Muğla’nın Bodrum ilçesinde su kesintisinin yaşandığı mahallede, muhtar tankerle su dağıttı. Mahalleli damacanalarla tankerden su aldı.
18.07.2022 Yaşam
İl Sağlık Müdürü uyardı! Aşırı yağışlar sonrası buna dikkat edin!
İl Sağlık Müdürü uyardı! Aşırı yağışlar sonrası buna dikkat edin! Zonguldak İl Müdürü Ertuğrul Güner, son günlerde yaşanan aşırı sağanak yağış nedeniyle vatandaşları uyardı. Sel ve su taşkınları gibi olağandışı durumlarda çevre sağlığı açısından salgın riskini azaltmak için içme-kullanma sularına dikkat çekti.
27.06.2022 Sağlık
Esenyurt su kesintisi (11 Mayıs) Bugün Esenyurt'ta sular ne zaman gelecek? İSKİ arıza!
Esenyurt su kesintisi (11 Mayıs) Bugün Esenyurt'ta sular ne zaman gelecek? İSKİ arıza! İstanbul Esenyurt’ta dün akşam saatlerinden bu yana bazı mahallelerde su kesintisi yaşanıyor. Suların kesik olmasından dolayı olumsuz etkilenen vatandaşlar suyun yeniden ne zaman verileceğini araştırıyor. Peki, Esenyurt'ta sular ne zaman gelecek? İşte Esenyurt su kesintisi…
11.05.2022 Yaşam
Denizli’de su kesintisi! 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde...
Denizli’de su kesintisi! 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde... Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, içme suyu iletim hatlarında yapacağı çalışmalar nedeni ile 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde bazı mahallelerde su kesintisine gideceğini duyurdu.
9.05.2022 Yaşam
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak?
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak? Suya zam mı yapıldı, suya zam mı gelecek? Su zammı da kapıda. İSKİ olağanüstü zam gündemiyle toplanacaklarını duyurdu. "En ucuz İSKİ'nin faturası" diyen İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Peki, İSKİ suya zam mı yapacak?
24.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Su Kesintisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su kesintisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.