Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı?
Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta var mı, saat kaçta başlıyor? Kabine Toplantısı takvimi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik, taşerona kadro konuları için araştırmalar devam ederken en son 3 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı’nın yeni tarihi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıktı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta Kabine Toplantısı var mı?
18.07.2023 Gündem
Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?
Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya’ya geliyor. Erdoğan’ın yoğun yurt dışı programı nedeniyle daha önceden belirlenen Sakarya Programı için gelemeyeceği ifade edilmişti; ancak Sakarya Valiliği açıklama yaparak Cumhurbaşkanı’nın Sakarya’ya geleceğini duyurdu. Peki, Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?
23.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı programı! Öğretmen ataması saat kaçta? 1Eylül MEB atama sonuçları 2022
Cumhurbaşkanı programı! Öğretmen ataması saat kaçta? 1Eylül MEB atama sonuçları 2022 Sözleşmeli öğretmenlik ataması için gözler Beştepe’ye çevrildi. Atama başvurularının sona ermesinin ardından sonuç tarihi de belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 20 bin öğretmen ataması yapılacak. Peki, Öğretmen ataması saat kaçta? İşte Cumhurbaşkanı programı…
1.09.2022 Gündem