Öğretmen Ataması

Öğretmen Ataması

Son dakika öğretmen ataması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretmen ataması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmen Ataması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmen ataması gelişmeleri de dahil olmak üzere 886 öğretmen ataması haberi bulunmuştur. Tüm öğretmen ataması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı?
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı? 2024 öğretmen atamaları branş ve kadro dağılımı beklenirken, öğretmen atama takvimi için bekleyiş sürüyor. Bakan Yusuf Tekin, olabilecek en yüksek oranda öğretmen atamasının müjde geçtiğimiz haftalarda vermişti. Sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, ilköğretim matematik, din kültürü ve ahlâk bilgisi gibi farklı branşlarda atama bekleyen öğretmenler, yeni öğretmen ataması ne zaman olacak? Sorusuna yanıt arıyor. Pek, öğretmen ataması 2024 ne zaman?
7.03.2024 Gündem
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı?
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Öğretmen atama takvimi duyuruluyor. Bilindiği gibi en son Mayıs ayında alımlar gerçekleşmişti. Peki, MEB 2024 Öğretmen ataması ne zaman, kadro dağılımı ve branş sıralaması açıklandı mı?
25.02.2024 Gündem
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024?
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024? Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplantı. İç ve dış siyasette öne çıkan konular, toplantıda ele alınırken on binlerce öğretmen adayı da gözünü Beştepe'ye çevirdi. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı?
12.02.2024 Gündem
Kabine bugün toplanıyor! Gündem öğretmen ataması olacak
Kabine bugün toplanıyor! Gündem öğretmen ataması olacak Kabine toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. İç ve dış siyasette öne çıkan konular, toplantıda ele alınacak. On binlerce öğretmen adayının gözü de Beştepe'de olacak. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.
12.02.2024 Galeri
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024 Öğretmen atama takvimi, adaylar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2024 yılında boş kadrolara yapılacak olan öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanı'nı Yusuf Tekin, 2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacaklarını açıklamıştı. Eğitim fakültesi mezunu öğretmen adayları 2024 öğretmen atama takviminin açıklanmasını bekliyor. Peki, Atama takvimi ne zaman açıklanır 2024, öğretmen atama takvimi yayınlandı mı? Öğretmen atama takvimi açıklandı mı, kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu?
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler" başlıklı Öğretmenler Günü Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla 5 bin lira ilave ödeme kararı almıştık. Düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve esnaf emeklerinin de olduğu 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.
24.11.2023 Gündem
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi.
19.10.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN TÜRK canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, eğitimde "öğretmene mülakat" polemiğiyle ilgili, "Şu an yüzde 100 mülakat skoruyla atanıyor öğretmen. Biz yüzde 50-50 yapmak istiyoruz. KPSS yüzde 50, mülakat yüzde 50. 30 büyükşehirde mülakat yapılacak. Mülakatta öğretmen adayına 'bize ders anlatın' diyeceğiz. İletişim becerisi ve sorun çözme becerisini ölçeceğiz. Kul hakkı yemeden, herhangi bir ideolojik bir kayırma yapmadan bunu yapabilmek. Komisyon üyesinin adayla ilgili herhangi bir bilgisi olmayacak. İdeolojik kayırma, asla, kesinlikle olmayacak. Mülakatta hakkaniyetsizlik olmayacak" ifadelerini kullandı.
16.09.2023 Gündem
Bakan Tekin: Kahramanmaraş'ta eğitim- öğretim süreci sorunsuz başlayacak
Bakan Tekin: Kahramanmaraş'ta eğitim- öğretim süreci sorunsuz başlayacak ​Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesindeki illerin eğitim- öğretim ihtiyaçlarını tespit edip giderme adına çalışma yaptıklarını belirterek, "1 Eylül tarihi itibariyle Kahramanmaraş'ın il merkezi ve ilçe merkezlerinde bütün eğitim birimleri eğitim- öğretim süreci sorunsuz bir şekilde başlayacak" dedi.
17.06.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Haydarpaşa Anadolu Lisesi Karne Töreni”nde konuştu.
16.06.2023 Gündem
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023!
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023! MEB il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman, öğretmen tayin takvimi açıklandı mı? MEB tayin takvimi 2023 ile ilgili aramalar Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in ilk duyurusunu atama bekleyen öğretmenler için yapmasının ardından yoğunluk kazandı. Peki, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? MEB tayin takvimi açıklandı mı?
13.06.2023 Memur
Okullarda yeni dönem! Bakan Özer duyurdu
Okullarda yeni dönem! Bakan Özer duyurdu Okullarda yeni dönem başlıyor. 81 ildeki tüm okullarda uygulanacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüzlerce rehber öğretmen adayının beklediği müjdeyi açıkladı.
27.05.2023 Eğitim
2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç?
2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç? 45 bin öğretmen ataması ile atanan öğretmenler 1 Eylül'de görevlerine başlıyor. 9 Mayıs'ta yapılan öğretmen ataması sonrası gözler ek atama takvimine çevrilmişken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı canlı yayında ek öğretmen atamasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. 45 bin öğretmen ataması kontenjanına giremeyen öğretmenler Özer'in yaptığı açıklamanın detaylarını sorgularken Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç?
24.05.2023 Memur
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 16 Haziran'da okulların kapanacağını söyledi. Özer, "28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri olacak, 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak" açıklamasını yaptı.
22.05.2023 Eğitim
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen, öğrenci ve velilerin merak ettiği konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada uzman öğretmenlik için 10 yıl görev şartının 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Bakan Özer ayrıca öğretmen atamalarında bundan sonra mülakatın olmayacağını, atamaların KPSS puanı ile yapılacağını ifade etti.
12.05.2023 Gündem
Fuat Oktay: Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz
Fuat Oktay: Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "AK Parti, Cumhur İttifakı söz verdiyse yapar. Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz. Onlar baksa baksa FETÖ'ye, PKK'ya, DHKP-C'ye, ABD'ye, Almanya'ya, Fransa'ya bakar. Sonra milliyetçi geçinir. Sizden bir şey olmaz, kendinize bile faydanız olmadı sizin" dedi.
8.05.2023 Gündem
(MEB atama sonuçları 2023) E devlet öğretmen atama sonuçları sorgulama nasıl yapılır? 45 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ekranı !
(MEB atama sonuçları 2023) E devlet öğretmen atama sonuçları sorgulama nasıl yapılır? 45 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ekranı ! Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları araştırmaları yoğunluk kazandı. 45 bin sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, Haliç Kongre Merkezi'ndeki 45 bin öğretmen ataması töreni başladı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, Öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? İşte 45 bin öğretmen ataması sonuçları sorgulama…
8.05.2023 Çalışma Hayatı
MEB ek atama yapacak mı, ek atama olur mu 2023? Öğretmen ek atama kontenjanları ve takvimi açıklandı mı, ek atama olacak mı?
MEB ek atama yapacak mı, ek atama olur mu 2023? Öğretmen ek atama kontenjanları ve takvimi açıklandı mı, ek atama olacak mı? 45 bin öğretmen ataması bugün yapılacak. 103 branştan 45 bin öğretmen ataması Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama töreninde öğretmenlere hitap edecek. Öğretmenler atama sonuçlarını beklerken, ek atama müjdesi gelip gelmeyeceğini de merak ediliyor. Peki, ek atama olacak mı, öğretmenlere ek atama gelecek mi?
8.05.2023 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmenlerin yarısı afet bölgesinde görev yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmenlerin yarısı afet bölgesinde görev yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki 45 bin öğretmen ataması töreninde açıklamalarda bulundu. Tek kalemde cumhuriyet tarihinin en büyük öğretmen ataması olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan atanan öğretmenlerin yarısının deprem bölgesindeki illerde görev yapacağını açıkladı.
8.05.2023 Gündem
Öğretmen ataması canlı izle! 45 bin öğretmen ataması canlı yayın nasıl ve nereden takip edilecek?
Öğretmen ataması canlı izle! 45 bin öğretmen ataması canlı yayın nasıl ve nereden takip edilecek? 45 bin sözleşmeli öğretmen aramalarında sabırsız bekleyiş devam ediyor. MEB'in resmi sitesinde yer alan takvimde, 45 bin sözleşmeli öğretmen atama töreninin 8 Mayıs Pazartesi günü yapılacağı belirtildi. Peki, Sözleşmeli öğretmen atama canlı yayın ile takip edilebilecek mi? 45 bin öğretmen ataması canlı yayın izle…
8.05.2023 Memur
Öğretmen ataması saat kaçta yapılacak? 45 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi kanalda? Öğretmen atama töreni saat kaçta?
Öğretmen ataması saat kaçta yapılacak? 45 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi kanalda? Öğretmen atama töreni saat kaçta? Öğretmen ataması saat kaçta, hangi kanalda, nerede yapılacak? Öğretmen atama kurası için nefesler tutuldu. Öğretmen adayları tarafından büyük bir heyecanla beklenen gün geldi, 45 bin öğretmen ataması bugün gerçekleşecek. Atama tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, atanan öğretmenler, 1 Eylül'den itibaren okullarında görevlerine başlayacak. Peki, Öğretmen atama töreni saat kaçta, 45 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
8.05.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Ataması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmen ataması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.