Sapanca

Sapanca

Son dakika sapanca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sapanca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sapanca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sapanca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sapanca gelişmeleri de dahil olmak üzere 881 sapanca haberi bulunmuştur. Tüm sapanca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tatilcilerin bayram göçü başladı, 20 milyon kişi şehir değiştirecek
Tatilcilerin bayram göçü başladı, 20 milyon kişi şehir değiştirecek Tatilcilerin bayram hazırlığı tamamlandı. Bu bayramda 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Gündem
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var... Yoğun talep üzerine fiyatları 10 ila 20 kat artan arsalar yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Yoğun ilgiden dolayı fiyatlarda 10 kata varan artışlar var. İstanbul'un civar illeri tercih edilirken arsa almak için Balıkesir'e hatta Eskişehir'e gidenler bile var.
26.12.2023 Ekonomi
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan beklenen Marmara depremiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Gemlik'te meydana gelen depremler sonrası deprem yeniden gündem olurken Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmara'ın kuzeyindeki fayın ölü olduğunu aktararak, asıl fayın Yalova'nın Çınarcık bölgesinin önlerinden geçtiği aktardı.
9.12.2023 Gündem
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davanın duruşmasında, İran uyruklu tutuklu sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi. Heyet, sanığın her bir maktul için "kasten öldürme" suçundan 25 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.
30.11.2023 Gündem
Artan depremlerin yeni depremleri tetikleme ihtimali var mı? Şükrü Ersoy Marmara depremi ile ilgili en kötü senaryoyu açıkladı
Artan depremlerin yeni depremleri tetikleme ihtimali var mı? Şükrü Ersoy Marmara depremi ile ilgili en kötü senaryoyu açıkladı Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, olası Marmara depreminde en kötü senaryoya ilişkin bilgileri verdi. Avşa açıklarında 4 büyüklüğünde meydana gelen depremi işaret eden Ersoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2023 Gündem
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve erken açıklanması, iç pazarda rezervasyonları hızlandırdı. Çeşitli bölgelerde bu kapsamda otellerin yüzde 100 doluluk beklediği ifade ediliyor.
8.06.2023 Ekonomi
Fiyatlar 100 TL'den başlıyor! Hafta sonu için İstanbul'a yakın tatil rotaları...
Fiyatlar 100 TL'den başlıyor! Hafta sonu için İstanbul'a yakın tatil rotaları... Yaz geldi İstanbul ve çevresindeki plajlar hafta sonundan itibaren açılmaya başlıyor. Plaj fiyatları Adalar’da kişi başı 100 liradan başlıyor 350 liraya kadar çıkıyor. Kilyos ve Şile’de ise ücret 250-350 lira. Vatandaşlar Şile, Maşukiye, Sapanca, Güzeldere, Topuk Yaylası, Cumalıkızık ve Gölyazı turları için ise kişi başı ortalama 350-400 liralık bir bütçe ayırmak zorunda.
31.05.2023 Ekonomi
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı?
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı? Sakarya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve milletvekili oy oranları kapsamında değerlendirilecek. Oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olarak yer alacak. gazetevatan seçim 2023 sayfasında Sakarya il, ilçe sonuçları yer alacak. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar oyumu nerede kullanacağım sorusuna da yanıt aramya başladı. YSK'nın seçim yasaklarının kaldıracağık saat 21:00'dan sonra anlık Sakarya seçim sonuçları ekrana gelecek. Peki Sakarya'da hangi parti kazandı? Sakarya'da hangi ittifak kazandı? İşte 2023 genel seçim sonuçları ve Sakarya milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Seçim
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftine bayramda büyük şok!
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftine bayramda büyük şok! Yıldız Çağrı Atiksoy ve eşi Berk Oktay, Ramazan Bayramı'nı Sapanca'daki bungalov evlerde geçirmek istedi. Instagram'da gördükleri bir firmaya ücretin yarısını ödeyip rezervasyon yaptırdılar. Dün sabah Sapanca'ya gittiklerinde ise büyük şok yaşadılar.
22.04.2023 Magazin
Sefo ve Melisa Döngel aşkı konuşulmuştu! Ailesinden veto yedi
Sefo ve Melisa Döngel aşkı konuşulmuştu! Ailesinden veto yedi Oyuncu Melisa Döngel ile rap’çi Sefo’nun ocakta aşk yaşamaya başladığı söylenmişti.Çiftin geçenlerde de Sapanca’da tatil yaptıkları ortaya çıkmıştı. Ancak Sefo'yu konserlerinde bile yalnız bırakmayan Döngel, ünlü rapçinin ailesinden veto yedi. İkili ayrıldı ama birbirlerini takip etmeye devam ediyorlar.
9.04.2023 Magazin
Sahte bungalov ilanlarıyla 180 kişiyi 300 bin TL dolandırdılar
Sahte bungalov ilanlarıyla 180 kişiyi 300 bin TL dolandırdılar Sahte bungalov ilanlarıyla aralarında depremzede vatandaşlarında bulunduğu 180 kişiyi 300 bin lira dolandıran 4 şüpheli, Sakarya merkezli Denizli ve Mersin illerinde polis ekiplerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda yakalandı.
18.03.2023 Gündem
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti Bir dönem Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan, şimdilerde Sefo ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edilen Melisa Döngel, önceki akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışında görüntülendi.
11.03.2023 Magazin
Genç sevgililerin bungalovda korkunç sonu! Soruşturma başlatıldı
Genç sevgililerin bungalovda korkunç sonu! Soruşturma başlatıldı Genç çift hafta sonu tatili için Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan bungalova gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde korkunç olay sonrası genç çiften kahreden haber geldi. Olay sonrası harekete geçilerek soruşturma başlatıldı. İşte haberin detayları...
27.02.2023 Yaşam
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar'
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar' Amasya'da tiyatrocuların geçirdiği trafik kazasında tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu yaşamını yitirmişti. Kazada ağır yaralanan ve tedavi görmeye devam eden Sergen Deveci, son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
8.01.2023 Magazin
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianamenin 5 delili
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianamenin 5 delili Türkiye'yi sarsan olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında dini nikâh kıyılarak yıllarca istismar edilmesine ilişkin hazırlanan iddianeme kabul edildi. Kadir İstekli'nin 67 yıl hapsi istendi. H.K.G'ye yönelik suçların delilleri savcılığın hazırladığı iddianamede beş noktada toplanıyor.
11.12.2022 Gündem
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması...
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması... Türkiye genelinde doğal ve yapay öller bulunuyor. Konumuna bakıldığında diğer ülkelere oranla Türkiye'deki göl sayısı ortalamanın altında kalıyor. Türkiye'de pek çok türde göl bulunurken 100'ün üstünde doğal göl bulunuyor. Peki, Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması…
1.12.2022 Eğitim
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası!
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası! Kuzey Anadolu Fay hattı illeri ve depremleri için yapılan aramalar Düzce bu sabah 04.08'de 5.9 büyüklüğünde şiddetli bir depremle sarsılınca arttı. AFAD depremin merkez üssünü Gölyaka, Sarıdere olarak belirledi. Düzce depremi İstanbul, Sakarya, Ankara, Eskişehir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Çankırı, Edirne’de de hissedildi. Peki, Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası…
23.11.2022 Gündem
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası!
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası! Düzce fay hattı var mı? Düzce'de meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından Türkiye deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar arttı. Düzce fay hattının Kuzey Anadolu fay hattı ile bağlantılı olup olmadığı da  merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Peki, Düzce fay hattı hangi illerden geçiyor? Düzce fay hattı kırıldı mı?
23.11.2022 Gündem
Ev sahibi olmak isterlerken hayatlarının şokunu yaşadılar
Ev sahibi olmak isterlerken hayatlarının şokunu yaşadılar Düzce'de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hayatlarının şokunu yaşadı. Çelik konstrüksiyon firmasının kendilerini dolandırdığını iddia eden mağdurlar soluğu adliyede aldı. Yıllarca biriktirdikleri paralarla yaptırmak istedikleri evleri teslim alamayan vatandaşlar, firma sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte olayın detayları...
21.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sapanca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sapanca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.