Sapanca Gölü

Sapanca Gölü

Son dakika sapanca gölü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sapanca gölü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sapanca gölü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sapanca Gölü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sapanca gölü gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 sapanca gölü haberi bulunmuştur. Tüm sapanca gölü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması...
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması... Türkiye genelinde doğal ve yapay öller bulunuyor. Konumuna bakıldığında diğer ülkelere oranla Türkiye'deki göl sayısı ortalamanın altında kalıyor. Türkiye'de pek çok türde göl bulunurken 100'ün üstünde doğal göl bulunuyor. Peki, Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması…
1.12.2022 Eğitim
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası!
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası! Kuzey Anadolu Fay hattı illeri ve depremleri için yapılan aramalar Düzce bu sabah 04.08'de 5.9 büyüklüğünde şiddetli bir depremle sarsılınca arttı. AFAD depremin merkez üssünü Gölyaka, Sarıdere olarak belirledi. Düzce depremi İstanbul, Sakarya, Ankara, Eskişehir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Çankırı, Edirne’de de hissedildi. Peki, Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası…
23.11.2022 Gündem
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası!
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası! Düzce fay hattı var mı? Düzce'de meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından Türkiye deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar arttı. Düzce fay hattının Kuzey Anadolu fay hattı ile bağlantılı olup olmadığı da  merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Peki, Düzce fay hattı hangi illerden geçiyor? Düzce fay hattı kırıldı mı?
23.11.2022 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşine 'velayet' tartışmasında ateş açtı
Boşanma aşamasındaki eşine 'velayet' tartışmasında ateş açtı Sakarya'nın Sapanca ilçesinde E.E. (35), velayet konusunda tartıştığı, boşanma aşamasındaki eşi M.E.'ye (25) tabancayla ateş açtı. Kadının koşarak kocasının silahlı saldırısından kurtulma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, kaçan E.E.'yi arıyor. 
10.06.2022 Yaşam
19 Mayıs’ta 1 gün izinle 4 gün tatil yapacaklara 4 harika rota
19 Mayıs’ta 1 gün izinle 4 gün tatil yapacaklara 4 harika rota 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu sene Perşembe gününe denk geliyor. Söz konusu resmi tatilin hafta sonuna uzatılıp uzatılmayacağı konusunda henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmese de birçok çalışan 20 Mayıs Cuma günü için izin alma planları yapıyor. Türkiye’nin Lider Seyahat Sitesi ENUYGUN.COM 20 Mayıs Cuma günü izin alıp 4 günlük tatil yapabilecekler için hava durumu ve bilet fiyatlarını da göz önüne alarak 4 harika rota önerisinde bulundu.
13.05.2022 Yaşam
Kuzey Anadolu Fay Hattı hangi illerden geçiyor? Kuzey Anadolu Fay Hattı depremleri ve üzerindeki iller…
Kuzey Anadolu Fay Hattı hangi illerden geçiyor? Kuzey Anadolu Fay Hattı depremleri ve üzerindeki iller… Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, Düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin yan fayları tetikleyecek bir enerjiye sahip olmadığını söyledi. İstanbul'da bir deprem beklendiğini ifade eden Sertçelik, "Kuzey Anadolu Fayı orada miadını doldurdu ve deprem olacak." dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Kuzey Anadolu Fay hattı üzerindeki iller sorgulanmaya başlandı. Peki, Kuzey Anadolu Fay Hattı hangi illerden geçiyor? Kuzey Anadolu Fay hattı depremleri ve şehirleri…
19.11.2021 Gündem
Kuraklık haritasını paylaşıp uyardı! OHAL ilan edilmeli
Kuraklık haritasını paylaşıp uyardı! OHAL ilan edilmeli Türkiye'de kuraklık her geçen gün etkisini artırıyor. Uzmanlar korkutan uyarılanı sürdürüyor. Ülke çöl iklimine doğru gidiyor. Su sıkıntısı şimdiden başladı. ‘Baştan tedbirli olmalıyız’ diyen Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir, “Suları çok dikkatli kullanmalıyız. O nedenle kuraklık konusunda muhakkak Türkiye’de olağanüstü hal ilan edilmesi gerekir" ifadelerini kullandı.
22.07.2021 Gündem
Bakan Varank: Tüm zamanların rekoru geldi!
Bakan Varank: Tüm zamanların rekoru geldi! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla oluşturduğumuz yerli ve milli bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde 2020 büyüme rakamımız yüzde 1,8 olarak açıklandı. Salgın sebebiyle yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen büyümesini sürdürebilen nadir ülkelerden biri olduk. Şubat ayı ihracatımız tüm zamanların en yüksek değerine ulaşarak 16 milyar doları aştı." dedi.
9.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Susuzluk bulaşıcı hastalıkları arttıracak! Flaş kuraklık uyarısı...
Susuzluk bulaşıcı hastalıkları arttıracak! Flaş kuraklık uyarısı... Türkiye'nin şu an son 50 yılın en kurak dönemini yaşadığını söyleyen Meteoroloji Uzmanı Güven Özdemir, “Böyle giderse İstanbul'un 15 gün susuz kalması demek, bulaşıcı hastalıkların artması demek. Bugünden itibaren hiç durmadan kitlesel olarak tedbirler almamız gerek. Bu söylediklerim sadece lafta kalırsa çok büyük yaralar alabiliriz” dedi.
11.01.2021 Gündem
Su seviyesi dip noktada! Kocaeli için Sapanca'dan takviye yapılıyor
Su seviyesi dip noktada! Kocaeli için Sapanca'dan takviye yapılıyor Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacının karşılandığı Yuvacık Barajı'nda su seviyesi, 8 milyon 510 bin metreküp ile yüzde 17'ye düştü. Kocaeli’nin su ihtiyacının karşılanması için Sapanca Gölü’nden takviye yapılıyor.
8.12.2020 Gündem
Pandemi sonrasında butik otellere ilgi arttı
Pandemi sonrasında butik otellere ilgi arttı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan butik otellere koronavirüs salgını sürecinde ilgi arttı. Bölgede butik otel sahibi olan 90’lı yılların ünlü dansçısı Alex Şahin, "Yollar açıldıktan sonra pandemi sürecini geçirmek için 1 aylık oda ayırtanlar oldu" dedi.
16.08.2020 Ekonomi
'Hayalet Ağ'lı katliam! İnceleme başlatıldı
'Hayalet Ağ'lı katliam! İnceleme başlatıldı Sapanca Gölü'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bırakılan "hayalet ağ" nedeniyle 68 yabani ördek ile çok sayıda balığın ölmesine ilişkin inceleme başlatıldı.
13.01.2020 Gündem
Kara teslim! Uyarılar peş peşe gelmişti
Kara teslim! Uyarılar peş peşe gelmişti Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartepe, doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı, Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Kayak Merkezi, Düzce'deki yaylalar ve Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'nde mevsimin ilk kar yağışı etkili oluyor. Sivas-Tokat karayolunun Çamlıbel Geçidi'nde etkili olan yağış ulaşımda aksamalara neden olurken Bolu'da da Yedigöller Milli Parkı’na giden yol trafiğe kapatıldı. Yağışın etkili olduğu noktalarda trafik ekipleri sürücüleri dikkatli gitmeleri için uyardı. Ilgaz'da Tır sürücülerinin bazıları, ekiplerin yolu açması için araçlarını yol kenarında bekletiyor.
1.12.2019 Yaşam
Dip suyu alarmı! İstanbul'a dikkat...
Dip suyu alarmı! İstanbul'a dikkat... Uzmanlara göre ısı adasına dönüşen İstanbul’a yağacak yağmur, Yunanistan’a yağıyor. Kanal İstanbul da mevcut su kaynaklarını yok edebilir.
16.11.2019 Gündem
'Bomba' şüphe! Tutuklandı...
'Bomba' şüphe! Tutuklandı... Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, Sapanca Gölü kıyısında bulunan restoranının işletmecisinden alacaklı olanlar, kameriyede el yapımı bomba patlattı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.
8.08.2019 Gündem
Ekipler Eren için seferber oldu
Ekipler Eren için seferber oldu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte sandal kiralayarak Sapanca Gölü'ne açılan Eren Gültekin (13), göle düşerek kayboldu. Gültekin için arama-kurtarma çalışması başlatıldı.
27.07.2019 Yaşam
Sakarya'da görüldü! Saniyeler içinde kayboldu
Sakarya'da görüldü! Saniyeler içinde kayboldu Sakarya Sapanca Gölü'nde nesli tükenme tehlikesi altında olan su samuru görüntülendi.
4.06.2019 Gündem
Kartepe'de kar kalınlığı 130 santimetreye ulaştı
Kartepe'de kar kalınlığı 130 santimetreye ulaştı Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Kartepe'de kar kalınlığı 130 santimetre ölçüldü.
16.02.2019 Gündem
İstanbul için "zemin sıvılaşması" uyarısı
İstanbul için "zemin sıvılaşması" uyarısı Olası İstanbul depreminde en büyük risklerden birinin "zemin sıvılaşması" olduğunu belirten uzmanlar dolgu alanlara dikkat çekti. Uzmanlar, "Dolgu alanlarını doğa tekrar geriye alır" uyarısında bulunuyor.
11.11.2018 Gündem
Sapanca’nın Neron’u!
Sapanca’nın Neron’u! Sapanca Gölü kenarında yan yana 10 kafe yanarak kullanılamaz hale geldi. Belediye Başkanı Aydın Yılmazer aynı bölgede benzer iki vaka daha olduğunu belirterek, ‘Kundaklama şüphesi var’ dedi
30.06.2018 Yaşam
Türkler ultra maratonlarda limitleri zorluyor
Türkler ultra maratonlarda limitleri zorluyor Yürüyor, koşuyor, tırmanıyorlar. Türkiye’nin en zorlu, en geçit vermez noktalarında güç, dayanıklılık, sabır sınavından geçiyorlar. Ülkemizde düzenlenen uluslararası 16 ultra maratona binlerce sporcu katılıyor.
2.06.2018 Arşiv
Sapanca Gölü'nde 1.4 milyon metreküp artış yaşandı
Sapanca Gölü'nde 1.4 milyon metreküp artış yaşandı Sakarya'da yaşanan son yağışlarla, Sapanca Gölü'nde 1 milyon 400 bin metreküp su artışı oldu.
7.05.2018 Gündem
Sapanca Gölü'nden 300 torba çöp çıktı
Sapanca Gölü'nden 300 torba çöp çıktı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sapanca Gölü'nde yapılan temizlik çalışmalarında gölden 300 torba çöp çıktı.
12.04.2018 Yaşam
İstanbulluları rahatlatan deprem açıklaması
İstanbulluları rahatlatan deprem açıklaması İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bilimsel araştırmalara göre İstanbul'da olası bir depremin 2045 yılından önce olmayacağını söyledi.
5.03.2018 Gündem
Çiçek kokan Mayıs rotaları
Çiçek kokan Mayıs rotaları Mayıs ayı geldi, havalar iyiden iyiye ısındı, hafta sonları için İstanbul’a yakın, cebi yakmayan, doğal güzellikleriyle huzur veren yerleri not alın.
5.05.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Sapanca Gölü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sapanca gölü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.