Pençe-Şimşek

Pençe-Şimşek

Son dakika Pençe-Şimşek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pençe-Şimşek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pençe-Şimşek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pençe-Şimşek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pençe-şimşek gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 pençe-şimşek haberi bulunmuştur. Tüm pençe-şimşek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde iki asker şehit oldu
Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde iki asker şehit oldu Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşinde Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Furkan Günergök'ün şehit oldu.
9.07.2023 Gündem
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi Sınır güvenliğini ileriden sağlamak amacıyla geçen yıl başlatılan Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi. Operasyonlarda terör hedefleri birer birer etkisiz hale getirilirken teröristlerin inleri başlarına yıkıldı. Harekat kapsamında ’girilemez' denilen her yere girildi, 'ulaşılamaz' denilen her noktaya ulaşılarak TSK tarafından kontrol altına alındı.
15.01.2023 Gündem
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) 17 Nisan 2022'de başlatılan Pençe-Kilit Harekatı ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı.
15.01.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde BTÖ mensuplarınca önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 1 askerin şehit olduğunu bildirdi.
6.11.2022 Gündem
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde , BTÖ mensuplarınca önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan bir askerin şehit olduğunu bildirdi.
6.11.2022 Gündem
MSB: PKK'lı 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: PKK'lı 3 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit ve Pençe-Şimşek operasyon bölgelerinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
2.09.2022 Gündem
MSB: 2 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.08.2022 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe- Kilit, Pençe- Kaplan ve Pençe- Şimşek operasyon bölgelerinde tespit edilen 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirdiğini açıkladı.
19.07.2022 Gündem
Pençe-Şimşek'te 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi
Pençe-Şimşek'te 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.05.2022 Gündem
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği “Pençe operasyonları” ile terör örgütüne ağır darbe vurdu. 2019'da Hakurk ile başlayıp Sinat-Haftanin ile devam eden, Metina ve Avaşin-Basyan ile genişleyen ve son olarak Zap bölgesi ile devam eden Pençe operasyonlarında şu ana kadar bin 67 terörist etkisiz hale getirildi.
28.04.2022 Gündem
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin "Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir. Teröristlerden 8'inin Ermeni, 5'inin Fransız, 7'sinin ABD'li, 5'inin İngiliz 3'ünün Alman olduğu anlaşılmıştır" dedi.
26.04.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 54 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 54 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda 54 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
23.04.2022 Gündem
Türkiye terör kamplarını yerle bir etti! 'Tamamı ele geçirildi'
Türkiye terör kamplarını yerle bir etti! 'Tamamı ele geçirildi' TSK, önceki gece Irak’ın kuzeyindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Hava harekâtıyla başlayan operasyona komandolar ve Bordo Bereliler de katıldı. Milli Savunma Bakanı Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte sabaha kadar operasyonu takip etti. 19 teröristin öldürüldüğü operasyonda arama tarama faaliyetlerinin sürdüğü açıklandı.
19.04.2022 Gündem
4 terörist etkisiz hale getirildi
4 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist ile Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
27.03.2022 Gündem
Irak’ın kuzeyinde flaş operasyon! Hepsi öldürüldü
Irak’ın kuzeyinde flaş operasyon! Hepsi öldürüldü Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı’nca, Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı ile Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
25.02.2022 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek operasyon bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
13.02.2022 Gündem
4 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi
4 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi MSB: Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, ATAK helikopterlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.
4.02.2022 Gündem
MSB duyurdu! 6 terörist öldürüldü
MSB duyurdu! 6 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Pençe Kaplan ve Pençe Şimşek bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
16.01.2022 Gündem
Bakanlık açıkladı: 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık açıkladı: 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen PKK'lı 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
29.12.2021 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Bu bir silahlanma yarışı değil, silahlanma gösterisi
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Bu bir silahlanma yarışı değil, silahlanma gösterisi   Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın son dönemdeki silahlanma çalışmalarıyla ilgili "Birtakım ülkelerin teşvik ve tahrikleriyle kendilerince silahlanmak suretiyle Türkiye'ye üstünlük sağlamaya çalışıyorlar. Bu beyhude bir gayrettir" dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Cumhuriyet tarihinin en yoğun günlerini yaşadığını da vurgulayan Bakan Akar, "Irak'ın kuzeyinde teröristlerce kullanılan bölgelerde girilmedik yer kalmadı, kalmayacak" ifadelerini kullandı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de "Pençe harekatları ile Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Bahar Kalkanı harekatlarının yanı sıra Mavi Vatan'da, Ege ve Doğu Akdeniz'de ve hava sahamızda gayretli, özverili çalışmalar yapan kahraman personelimizin fedakarlıklarıyla ezber bozucu başarılar elde edilmiştir" diye konuştu.
24.12.2021 Gündem
MSB duyurdu! 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist ile Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.
20.12.2021 Gündem
MSB duyurdu! Üç terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Üç terörist etkisiz hale getirildi Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Şimşek ve Pençe Kaplan operasyon bölgelerinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.12.2021 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Şimşek ve Pençe Kaplan operasyon bölgelerinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.12.2021 Gündem
2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! ATAK helikopterleri...
2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! ATAK helikopterleri... Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hâle getirildi.
15.12.2021 Gündem
MSB: 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Şimşek' operasyon bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
30.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pençe-Şimşek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pençe-şimşek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.