Pençe-Kaplan

Pençe-Kaplan

Son dakika Pençe-Kaplan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pençe-Kaplan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pençe-Kaplan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pençe-Kaplan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pençe-kaplan gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 pençe-kaplan haberi bulunmuştur. Tüm pençe-kaplan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu Pençe - Kaplan Harekatı bölgesinde aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş’in (39) acı haberi, Kütahya’nın Altıntaş ilçesindeki ailesine ulaştı.
11.02.2024 Gündem
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde güvenlik korucusu şehit oldu
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde güvenlik korucusu şehit oldu Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde görevli olan ve kayalıklardan düşerek ağır yaralanan Güvenlik Korucusu Mustafa Enç (45), kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit Enç, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
10.05.2023 Gündem
MSB duyurdu: 7 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 7 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan operasyon bölgelerinde 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.09.2022 Gündem
MSB duyurdu! Hepsi öldürüldü
MSB duyurdu! Hepsi öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan bölgelerinde tespit edilen 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
29.08.2022 Gündem
Pençe-Kaplan bölgesinde aç ve susuz sincabı, korucular besledi
Pençe-Kaplan bölgesinde aç ve susuz sincabı, korucular besledi Irak'ın kuzeyinde, terör örgütü PKK’ya yönelik Pençe-Kaplan Operasyonu sürerken, aç ve susuz kaldığı gözlenen sincap, güvenlik korucularınca beslendi.
25.08.2022 Yaşam
Pençe-Kaplan bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kaplan bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Pençe-Kaplan bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
17.08.2022 Gündem
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! MSB duyurdu: 22 terörist etkisiz hâle getirildi
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! MSB duyurdu: 22 terörist etkisiz hâle getirildi  Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde hudut karakolunda 2 Mehmetçiğin şehit olduğu saldırı sonrasında belirlenen hedeflerin vurulduğunu ve şu ana kadar 22 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
17.08.2022 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kaplan bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.
16.08.2022 Gündem
5 terörist etkisiz hale getirildi
5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan operasyon bölgelerinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
14.08.2022 Gündem
Şehit ateşi Mersin’e düştü, şehidin mesajı dikkat çekti
Şehit ateşi Mersin’e düştü, şehidin mesajı dikkat çekti Kuzey Irak’ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan’ın acı haberi Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Şehidin sosyal medya hesabına sabitlediği mesajındaki “Vatan; uğruna hiç gözünü bile kırpmadan canını feda edebilmektir, komando” ifadesi dikkat çekti.
25.07.2022 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe- Kilit, Pençe- Kaplan ve Pençe- Şimşek operasyon bölgelerinde tespit edilen 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirdiğini açıkladı.
19.07.2022 Gündem
Bakan Soylu: 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk
Bakan Soylu: 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İçimizden bütün pislikleri attık. Devleti bu yangın çetesinden temizledik. 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk. 15 Temmuz’dan sonra daha bağımsız olduk. 15 Temmuz’dan sonra daha yerli, daha milli olduk" dedi.
15.07.2022 Siyaset
Terör örgütü PKK'ya ağır darbe! 5 terörist daha öldürüldü
Terör örgütü PKK'ya ağır darbe! 5 terörist daha öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan operasyon bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK’lı teröristin daha etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.
14.07.2022 Gündem
MSB duyurdu! 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi MSB: Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan Operasyon bölgelerinde tespit edilen 6 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.
29.06.2022 Gündem
2 terörist etkisiz hale getirildi
2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
5.06.2022 Gündem
MSB: 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-1'de 4, Pençe-Kilit'te 3 ve Pençe-Kaplan bölgesinde 2 olmak üzere toplam 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
16.05.2022 Gündem
MSB: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kaplan bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.05.2022 Gündem
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği “Pençe operasyonları” ile terör örgütüne ağır darbe vurdu. 2019'da Hakurk ile başlayıp Sinat-Haftanin ile devam eden, Metina ve Avaşin-Basyan ile genişleyen ve son olarak Zap bölgesi ile devam eden Pençe operasyonlarında şu ana kadar bin 67 terörist etkisiz hale getirildi.
28.04.2022 Gündem
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin "Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir. Teröristlerden 8'inin Ermeni, 5'inin Fransız, 7'sinin ABD'li, 5'inin İngiliz 3'ünün Alman olduğu anlaşılmıştır" dedi.
26.04.2022 Siyaset
Esra Hankulu davasında flaş gelişme! Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu
Esra Hankulu davasında flaş gelişme! Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu Ankara'da 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen’in ölümüyle ilgili soruşturmada şüpheli olan Ümitcan Uygun (28), Esra Hankulu'nun (25) evinde ölü bulunmasıyla ilgili tutuklu yargılandığı davada, 'neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararda takdir indirimi uygulanmadı.
13.04.2022 Gündem
Pençe- Kaplan bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Pençe- Kaplan bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, 'Pençe- Kaplan' bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
13.04.2022 Gündem
5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Kaplan bölgesinde 1, Barış Pınarı bölgesinde ise taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
28.02.2022 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 13 terörist öldürüldü! MSB duyurdu: İnlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz
Irak'ın kuzeyinde 13 terörist öldürüldü! MSB duyurdu: İnlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Kaplan' bölgesinde tespit edilen 5, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde de 8 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyurdu.
19.02.2022 Gündem
'Pençe- Kaplan'da beş terörist etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu
'Pençe- Kaplan'da beş terörist etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Kaplan' bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
19.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pençe-Kaplan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pençe-kaplan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.