Şehit

Şehit

Son dakika şehit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.421 şehit haberi bulunmuştur. Tüm şehit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ziyaret dönüm noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ziyaret dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, büyük bir köyden büyük bir kent olma hedefiyle seçim sürecinde verdiği sözlerden 3’üncü sözünü tutarak, belediye binasını başka bir alana taşıyıp, yerine Büyük Ceyhan Oteli’ni kurmak için çalışma başlattı. Yapımı 9 ay sonra tamamlanacak otelin konaklama ücreti öğretmenevini geçmeyecek, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 75, cenaze ve düğün için ilçeye gelecek olanlara ise yüzde 50 indirim sağlanacak.
12.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak’ta Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası’nda incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ı telefonla arayarak, çalışanlara hitap etti.
11.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak’ta Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası’nda incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ı telefonla arayarak, çalışanlara hitap etti.
11.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Hamas lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Hamas lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefonla görüşüp, başsağlığı dileklerini iletti.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Terörle mücadele devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Terörle mücadele devam edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Bursa İl Başkanlığı bayramlaşma programına canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tedbirlerimiz, Gazze'ye kesintisiz yardım ulaşıncaya dek sürecek.' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla Mehmetçik’in Ramazan Bayramını kutlarken ise, ‘Bizler gerek Mehmetçiklerimiz, gerek Komuta Kademesi hepsiyle teröristleri inşallah bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi yok edeceklerine inanıyoruz.’ ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Gündem
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı Türk Polis Teşkilatının 179'uncu yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kozan Hükümet Konağında tören düzenlendi.
10.04.2024 Adana
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti!
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti! Ramazan Bayramı nedeniyle devlet desteğindeki çocuklarla birlikte huzurevindeki vatandaşları ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,"Ellerinizi öpüp bayramınızı kutlamak istedik. Sizlerle bir arada olmak, büyüklerimizin duasını almak çok önemli" dedi.
10.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: Pençe- Kilit'te 1 asker şehit oldu
MSB duyurdu: Pençe- Kilit'te 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanıp, hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın şehit olduğunu duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim”
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim” Adana’nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde şehitliğe giden şehit yakınları duygu dolu anlar yaşadı. Hakkari Yüksekova’da PKK’lı teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit düşen Murat Özkozanoğlu’nun babası Hasan Özkozanoğlu, "Keşke bizler de gidip mücadele edip şehit olsak” dedi.
9.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi 18.00 itibarıyla sona erdi.
30.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi Diyarbakır'da, sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştıran öğrencilerden 16'sı çıkan gazdan etkilenince hastaneye kaldırıldı.
28.03.2024 Gündem
Yardımına gelen polisi şehit etmişti; İlk duruşmasında polise saldıran 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi
Yardımına gelen polisi şehit etmişti; İlk duruşmasında polise saldıran 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi Büyükçekmece’de kendisine yardım etmek için gelen polis memuru Cihat Ermiş’i şehit eden Muhammet Berke Çorak’ın dün görülen duruşmasına gelen ve sanık yakını olduğunu söyleyen 4 şüpheli, 1 polise saldırarak yaralanmasına neden olmuştu. Gözaltına alınan 4 şüpheli sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.03.2024 Gündem
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 'Büyük İstanbul Mitinginde konuşan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul bizim sevdamız. İstanbul bizim ortak geleceğimiz. Ve bu geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Barışın şehri İstanbul'da, barış içinde yaşayacağız. Buradan İstanbul'umuzun güzel insanlarına sesleniyorum. 31 Mart'ta gelin, gerçek belediyecilikten yana olun. 31 Mart'ta gelin, İstanbul'un geleceğinden yana olun. 31 Mart'ta gelin, sağlam İstanbul'dan yana olun. Her oy bir tohumdur. Hizmet görürse yeşerir, emek verilirse fidan olur, karşılık bulursa orman olur. Haydi İstanbul şehrine oy ver. Şehrine oy ver ki, İstanbul; hizmet bulsun. Huzur bulsun. Mutluluk bulsun. Sen yaparsın, sen cesursun. Çünkü sen İstanbul'sun. Çünkü sen İstanbullusun" dedi.
24.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.