Şehit Ailesi

Şehit Ailesi

Son dakika şehit ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.545 şehit ailesi haberi bulunmuştur. Tüm şehit ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
İstanbul Valisi Gül'den kaçak göçmen açıklaması: Kısa bir zamanda Türkiye'nin gündeminden çıkacak
İstanbul Valisi Gül'den kaçak göçmen açıklaması: Kısa bir zamanda Türkiye'nin gündeminden çıkacak İstanbul Valisi Davut Gül ile Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, sabah namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Vali Gül ilçede çalışmaları devam eden projeleri Belediye Başkanı Poyraz ile ziyaret ederek, bilgi aldı. Gül, "Kısa bir zamanda kaçak göçmen konusu İstanbul'un ve Türkiye'nin gündeminden çıkacak" dedi.
30.07.2023 Gündem
Bakan Akar: 4 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 21 oldu
Bakan Akar: 4 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 21 oldu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Biraz önce bir haber daha aldık. 3 terörist Zap’ta Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi. Böylece son 4 günde etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 21 oldu” dedi.
22.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Yıl başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Yıl başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin 647, sadece bu yılın başından itibaren ise 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
17.03.2023 Gündem
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır? Kütahya TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi aramaları yoğunlaştı. Kütahya TOKİ kuraları merakla bekleniyor.  Sosyal konut kapsamında yapılan TOKİ kuraları devam ediyor, şu ana kadar 64 ilde noter huzurunda çekilen kuralarda hak sahipleri belli oldu. Kurada 3 bin 831 şehit ailesi ve gazi, 12 bin 623 engelli vatandaş, 38 bin 239 emekli, 65 bin 915 genç ve 44 bin 58 diğer kategorideki vatandaşlar olmak üzere toplamda 164 bin 666 vatandaş hak sahibi oldu. Çekiliş sırası şimdi Kütahya’da. Peki, Kütahya TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Kütahya sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek? Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.02.2023 Ekonomi
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama Aydın TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak, Aydın TOKİ sonuçları isim listesi belli oldu mu? TOKİ Aydın kura sonuçları listesi için aramalar hızlandı. TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında Aydın’da Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan ilçelerinde inşa edilecek binalar için kura çekimleri canlı olarak gerçekleştirilecek. Aydın TOKİ kura sonuçları isim listesi çekilişin ardından e-Devlet toki.gov.tr duyurular üzerinden sorgulanabilecek. TOKİ sonuçları, YouTube canlı yayın ekranı üzerinden de takip edilebiliyor. İlk olarak şehit ailesi, gazi, engelli, emekli, genç kategorisi, asil ve yedek TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi açıklanıyor. İşte Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 ve isim listesi sorgulama…
31.01.2023 Ekonomi
'İlk Evim İlk İş Yerim' projesinde 64 ilin kuraları tamamlandı
'İlk Evim İlk İş Yerim' projesinde 64 ilin kuraları tamamlandı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde 76 günde 64 ilin kura çekimi tamamlandı. 7’nci etap sosyal konut kura çekilişi 23 Ocak-8 Şubat 2023 tarihleri arasında 12 ilde 36 bin 568 konut için yapılacak.
22.01.2023 Ekonomi
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Antalya TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulaması başladı. 250 bin sosyal konut projesinde kura sırası Antalya’ya geldi. Antalya Alanya 500 konut, Manavgat 350 konut ve Serik 350 konut çekilişi 20 Ocak günü tamamlandı. Gazipaşa 300 konut, Kaş 200 konut ve Kemer 200 konut için hak sahipleri 21 Ocak günü belirlenecek. Peki, 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Antalya TOKİ kura sonuçları listesi…
21.01.2023 Ekonomi
'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinin 3. etap kura çekimleri bugün başlıyor
'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinin 3. etap kura çekimleri bugün başlıyor 13 bin 807 konut için kura çekimleri 1-7 Aralık tarihleri arasında Bolu, Karaman, Düzce, Konya, Zonguldak, Bartın ve Karabük’te gerçekleştirilecek
1.12.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde kura tarihleri açıklandı
Sosyal konut projesinde kura tarihleri açıklandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında kura çekimleri devam ediyor.
29.11.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
F4 savaş uçağı karadan yürütüldü! Bilim Merkezi olacak
F4 savaş uçağı karadan yürütüldü! Bilim Merkezi olacak Samsun’da Türkiye’de bir ilke imza atılarak Bilim Parkı’na, 2012 yılında şehit olan Çarşambalı Hava Pilot Yüzbaşı Ümit Özer anısına F4 tipi savaş uçağı yerleştirildi.
11.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Yanık, 15 Temmuz şehitleri için ağaç dikti
Bakan Yanık, 15 Temmuz şehitleri için ağaç dikti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ankara'da düzenlenen törenle 15 Temmuz şehitleri adına ağaç dikti.
6.07.2022 Siyaset
Ev alacaklara ucuz konut müjdesi! Ağustos ayında başlıyor
Ev alacaklara ucuz konut müjdesi! Ağustos ayında başlıyor Ev sahibi olmak isteyenleri çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlara konut alma imkanı doğacak. Ağustosta başlıyor. Çok sayıda il ve ilçede geçerli olacak. TOKİ tarafından yeni konut kapmanyasının detayları duyuruldu. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, vatandaşların alım güçleri dikkate alınarak ağustos ayında yeni bir sosyal konut kampanyası başlatılacağını açıkladı.
29.06.2022 Ekonomi
Şehit Celal Tekedereli kimdir? Sözleşmeli Er Celal Tekedereli nereli, kaç yaşında, cenaze töreni yapıldı mı?
Şehit Celal Tekedereli kimdir? Sözleşmeli Er Celal Tekedereli nereli, kaç yaşında, cenaze töreni yapıldı mı? Pençe Kilit Operasyonu’nda çıkan çatışmada şehit olan 5 askerin naaşı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki komutanların katıldığı törenle, Hakkari’den memleketlerine uğurlandı. Peki, Şehit Celal Tekedereli kimdir? Celal Tekedereli nereli, kaç yaşında, cenaze töreni yapıldı mı?
25.05.2022 Gündem
Bakan Kurum, şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya geldi
Bakan Kurum, şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya geldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şehitler Haftası’nın ilk gününde şehit ve gazi aileleriyle iftar programında bir araya geldi.
14.04.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Asgari ücretin güncellenmesi lazım
Kılıçdaroğlu: Asgari ücretin güncellenmesi lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Asgari ücret asgari ücret olmaktan çıktı. Açlık sınırının altında asgari ücret mi olur ? Dolayısıyla asgari ücretin hemen güncellenmesi lazım" dedi.
23.03.2022 Siyaset
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na büyükelçilere mektup tepkisi: Tarihe 5 Kasım skandalı olarak geçecektir
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na büyükelçilere mektup tepkisi: Tarihe 5 Kasım skandalı olarak geçecektir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Türkiye'de görev yapan 10 ülkenin büyükelçisi tarafından açıklanan muhtıranın külleri soğumadan, şimdi de Kılıçdaroğlu karşımıza çıkmıştır. CHP Genel Başkanı, Türkiye'de görev yapan yabancı devlet büyükelçilerine bir mektup yollamıştır. Bu mektup 5 Kasım skandalı olarak tarihe geçecektir." dedi.
9.11.2021 Siyaset
Şehit Jandarma Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı Tunceli’de jandarmanın düzenlediği Eren-7 operasyonunda PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanıp, kaldırıldığı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu (26), memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.
22.10.2021 Gündem
Karabük Yenice TOKİ kura sonuçları: Karabük Yenice kura sonuçları isim listesi E-Devlet aracılığıyla görüntülenebilecek!
Karabük Yenice TOKİ kura sonuçları: Karabük Yenice kura sonuçları isim listesi E-Devlet aracılığıyla görüntülenebilecek! TOKİ aracılığıyla milyonlar ev sahibi olmaya devam ediyor. Vatandaşlar uygun fiyatlarla ve ödeme kolaylığıyla hayalindeki eve kavuşuyor. TOKİ 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Karabük Yenice kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte Karabük Yenice TOKİ kura sonuçları çekiliş sonuçları…
23.11.2020 Gündem
Lisede eski ahşaplardan oyuncak üretip, şehit çocuklarına dağıttılar
Lisede eski ahşaplardan oyuncak üretip, şehit çocuklarına dağıttılar Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin, 'Eski Ahşap sıralar oyuncak oluyor, doğanın ve çocukların yüzü gülüyor' projesinde okul ve kamu kuruluşlarından toplanan eski sıralar ve ahşaplardan çocuklar için 2 bin oyuncak üretildi. Öğretmen ve öğrencilerin kurulan atölyede ürettiği oyuncaklar, anasınıfı öğrencileri ile şehit çocuklarına dağıtılıyor.
9.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailesi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailesi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Hareket Şube Müdürü Dursun Acar'ın Artvin'de yaşayan babası ve annesi ile telefonda görüştü.
14.07.2020 Gündem
Başbağlar katliamı ne zaman oldu? Başbağlar katliamını kim yaptı?
Başbağlar katliamı ne zaman oldu? Başbağlar katliamını kim yaptı? Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde, katledilen 33 sivil, kanlı saldırının 27'nci yıl dönümünde köyde düzenlenen törenle anılacak. Peki, Başbağlar katliamı nedir? Başbağlar katliamı ne zaman oldu? Başbağlar katliamını kim yaptı? İşte Başbağlar katliamının yürek yakan acısı...
5.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.