Gazete Vatan Logo

TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Kütahya TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi aramaları yoğunlaştı. Kütahya TOKİ kuraları merakla bekleniyor.  Sosyal konut kapsamında yapılan TOKİ kuraları devam ediyor, şu ana kadar 64 ilde noter huzurunda çekilen kuralarda hak sahipleri belli oldu. Kurada 3 bin 831 şehit ailesi ve gazi, 12 bin 623 engelli vatandaş, 38 bin 239 emekli, 65 bin 915 genç ve 44 bin 58 diğer kategorideki vatandaşlar olmak üzere toplamda 164 bin 666 vatandaş hak sahibi oldu. Çekiliş sırası şimdi Kütahya’da. Peki, Kütahya TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Kütahya sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek? Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?

TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Kütahya TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Kütahya sosyal konut kura çekilişi canlı yayın ve Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi aramaları yoğun bir şekilde yapılıyor. 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında 64 ilde 164 bin 666 konutun kura çekiminin tamamlandı, 23 Ocak- 8 Şubat tarihleri arasında 12 ilde 36 bin 568 konut için kura çekimi yapılacak.

KÜTAHYA TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kütahya TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimi 5-6 Şubat 2023 tarihilerinde olacak. Kütahya kuraları TOKİ'nin Youtube kanalından saat 10.00'den sonra canlı izlenebilecek.

TOKİ YOUTUBE SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

KÜTAHYA TOKİ KURA SONUÇLARI 2023 İSİM LİSTESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kura çekimini canlı yayında çekildikten sonra TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden yayınlanacak.

TOKİ KURA SONUCU SAYFASI İÇİN TIKLAYINI

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ İADESİ NE ZAMAN YAPILIR?

"Başvuru dönemi içinde" başvuru bedelini alarak başvurusunu iptal edebilir. Daha sonra asil hak sahibi olmayanların başvuru bedelleri kuradan sonra 5 işgünü sonra iade edilecek. Başvurusu iptal edilenler de kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabilecekler.

Haberin Devamı