Malatya

Malatya

Son dakika malatya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan malatya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını malatya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malatya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malatya gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.367 malatya haberi bulunmuştur. Tüm malatya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisi
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisiGaziantep'te yaşayan Fatih ve Zeynep Kurt çifti, 6 Şubat 2023'teki depremlerin en fazla etkilediği Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman ile Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi" kapsamında aldıkları evlilik kredisiyle dünya evine girdi.
26.07.2024Gaziantep
Dinlenme tesisinde 1 milyon 200 bin liralık altını unuttluar
Dinlenme tesisinde 1 milyon 200 bin liralık altını unuttluarBolu'da şehirler arası yolculuk yapan aile, içerisinde 1 milyon 200 bin TL değerinde altın olan çocuk çantasını mola verip çorba içtikleri lokantada unuttu. Çantayı bulan çalışanlar polise haber verirken, yaklaşık 2 saat sonra Ankara’ya vardıklarında durumu fark eden aile, kente geri dönüp, altınlarını teslim aldı.
25.07.2024Gündem
İHA'lara özel savunma sistemi geliştiren akademisyen çifte saldırı: Yeni detaylar ortaya çıktı
İHA'lara özel savunma sistemi geliştiren akademisyen çifte saldırı: Yeni detaylar ortaya çıktıMalatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesi'nde görevli akademisyen çifte yönelik trafikte gerçekleşen saldırı ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.
23.07.2024Gündem
Son dakika... LGS yerleştirme sonuçları açıklandı
Son dakika... LGS yerleştirme sonuçları açıklandıMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçları açıklandı.
22.07.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttikUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son 21 yılda mevcut demiryolu hatlarının elektrikli hale getirilmesi kapsamında yapılan çalışmalarla, 2002 yılında 2 bin 122 kilometre olan elektrikli hat uzunluğunu yüzde 237 oranında arttırarak 7 bin 142 kilometreye yükselttiklerini söyledi.
21.07.2024Gündem
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacak
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 10 gün sonra, yani temmuz ayı sonunda 15 bin, ağustosta 20 bin konutumuzu süratle tamamlayacağız. Her ay böyle 25-30 bin konutumuzu etap etap tamamlayacağız" dedi.
20.07.2024Gündem
YKS depremzede kontenjanı nedir, 2024 YKS depremzede kontenjanı var mı? YKS 2024 depremzede kontenjanı olacak mı?
YKS depremzede kontenjanı nedir, 2024 YKS depremzede kontenjanı var mı? YKS 2024 depremzede kontenjanı olacak mı?YKS sonuçlarının açıklanmasıyla beraber tercih işlemlerine yönelik detaylar gündeme geldi. YKS ön bilgilendirme kılavuzu yayımladı. Peki, YKS depremzede kontenjanı nedir, 2024 YKS depremzede kontenjanı var mı? YKS 2024 depremzede kontenjanı olacak mı?
19.07.2024Gündem
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandı
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen Kuyu-9 Operasyonları'nda elebaşılığını Abdullah Çapkan ve Ramazan Taş’ın yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.07.2024Gündem
Malatya'da korkunç olay! İş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulundu
Malatya'da korkunç olay! İş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulunduMalatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulundu. Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulundu.
17.07.2024Gündem
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu ana kadar toplamda 76 bin yuvamızı kardeşlerimize teslim ettik. Yıl sonuna kadar toplamda en az 200 bin konutu teslim edeceğiz" dedi.
14.07.2024Adana
Polisler 15 Temmuz anısına kan bağışında bulundu
Polisler 15 Temmuz anısına kan bağışında bulunduMalatya Emniyet Müdürlüğü çalışanları, hain darbe girişiminin yıldönümünde 251 şehit için 251 ünite kan bağışı yaptılar.
14.07.2024Gündem
Malatya'da konut talebi patladı! Kiralar 2 katına çıktı
Malatya'da konut talebi patladı! Kiralar 2 katına çıktıDeprem bölgesi Malatya'da, konuta artan talep kira fiyatlarını artırdı. Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, iki yıldır yürürlükte olan ‘yüzde 25 zam sınırı' uygulamasının sona ermesiyle birlikte kent genelindeki kira fiyatlarında ciddi artışların yaşandığını söyledi.
13.07.2024Malatya
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldı
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldıDoğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Federasyon Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Hükümlü ve denetimli serbestlik iş makinesi operatörlüğü eğitiminden sonra sertifika alan operatörler deprem bölgesinde onlarca hayat kurtardı” dedi.
10.07.2024Adana
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde depremMalatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.07.2024Gündem
Mıknatıs adam bütün eşyaları kendine çekiyor, görenlere şaşıp kalıyor
Mıknatıs adam bütün eşyaları kendine çekiyor, görenlere şaşıp kalıyorMalatya'da yaşayan Mesut Güler, vücudunun belirli bölgelerinin çeşitli eşyaları mıknatıs gibi çekmesiyle görenleri şaşkına çeviriyor.
10.07.2024Gündem
Murat Zorluoğlu kimdir? Yeni Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu kaç yaşında, nereli
Murat Zorluoğlu kimdir? Yeni Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu kaç yaşında, nereliCumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Diyarbakır, Malatya ve Elazığ dahil olmak üzere 5 ilin valileri değişti. Bunlardan en çok merak edilen isim Diyarbakır Valiliği'ne getirilen Murat Zorluoğlu oldu. Peki Murat Zorluoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
10.07.2024Gündem
Malatya gece yarısı sallandı
Malatya gece yarısı sallandıMalatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 00.41'de 7.69 kilometre derinlikte 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.07.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 ile yeni vali
Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 ile yeni valiResmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte birçok ile vali atamaları yapıldı. Buna göre Diyarbakır Valiliğine, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu atandı.
9.07.2024Gündem
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya kimdir? TÜİK başkanı kaç yaşında, nereli?
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya kimdir? TÜİK başkanı kaç yaşında, nereli?Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yeni başkanı olarak atanan Dr. Erhan Çetinkaya, göreve başlamasıyla birlikte hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor. Peki, Dr. Erhan Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
9.07.2024Ekonomi
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruz
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçen yıl meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından 11 kentte 276 bin konut ve iş yerinde inşa çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Şu ana kadar 76 bin yuvamızı, vatandaşlara teslim ettik. Amacımız, yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslimini sağlamak olacak. 2025 yılı sonuna geldiğimizde deprem bölgelerinde evine girmeyen hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” dedi.
7.07.2024Gündem
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğiz
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğizÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğiz" dedi.
5.07.2024Ekonomi
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi için TÜBİTAK'ın bilim ve teknolojideki bilgi ve birikimi ile ortak protokol yaparak hayata geçirdiği 'TÜBİTAK Fen Lisesi' 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilerini bekliyor.
2.07.2024Ekonomi
LGS tercihleri nasıl yapılacak, LGS tercih hakkı kaç tane? İşte adım adım Merkezi ve Yerel Yerleştirme detayları
LGS tercihleri nasıl yapılacak, LGS tercih hakkı kaç tane? İşte adım adım Merkezi ve Yerel Yerleştirme detaylarıLGS sonuçlarının açıklanmasıyla tercih detaylarına yönelik araştırmalar da arttı. Merkezî yerleştirme; merkezî sınavla öğrenci alan fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları ile mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına merkezî sınav puanı üstünlüğüne göre tercihler doğrultusunda yapılacak. Öğrenciler, sınavla öğrenci alan okullar listesinden 10 okula kadar tercih yapabilecek.
28.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malatya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malatya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.