Bodrum'da sahili domuzlar bastı, o anlar kameralara yansıdı
Bodrum'da sahili domuzlar bastı, o anlar kameralara yansıdı Muğla'nın Bodrum ilçesinde halk plajına inen domuzları gören vatandaşlar şok oldu.
10.06.2023 Vatan TV
Bodrum'da 'çocuk cesedi' alarmı! Vatandaşlar tepki gösterdi
Bodrum'da 'çocuk cesedi' alarmı! Vatandaşlar tepki gösterdi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, çarşafa sarılı bezle bağlanıp dağlık alana bırakılan ve vatandaşların içerisinde çocuk cesedi olduğunu tahmin ettiği paket polisi alarma geçirdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin paketi açmasının ardından durumla ilgili vatandaşlar tepki gösterdi.
5.10.2022 Yaşam
Bodrum, ralli ile yaza start verecek!
Bodrum, ralli ile yaza start verecek! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlayacak.
16.03.2022 Otomobil
Bodrum'da patlayan su borusu çevreyi göle çevirdi
Bodrum'da patlayan su borusu çevreyi göle çevirdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde patlayan su borusu nedeniyle Ortaköy yolu üzerinde çukur oluştu. Tonlarca suyun akması nedeniyle göle dönen cadde bir süre trafiğe kapandı.
30.04.2020 Yaşam
Bodrum'da deprem tedirginliği geçti, plajlar tekrar doldu
Bodrum'da deprem tedirginliği geçti, plajlar tekrar doldu Muğla'nın geçen 21 Temmuz'da meydana gelen depremin en çok etkilediği ilçesi Bodrum'da sahiller yeniden yerli ve yabancı turistlerle doldu. Şehir merkezindeki plajlarda adım atacak yer kalmadı. İşletmeciler ve turistler deprem nedeni ile yaşanan tedirginliğin kısa sürede atlatıldığını söyledi.
23.07.2017 Yaşam