Bodrum

Bodrum

Son dakika bodrum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bodrum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bodrum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bodrum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bodrum gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.493 bodrum haberi bulunmuştur. Tüm bodrum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, Türkiye'ye geliyor. Altın Küre Ödülleri Uluslararası İkon Ödülü gecesi için ülkemize gelecek sanatçı, 2 Ağustos tarihinde Bodrum'da gerçekleşecek gala öncesinde İstanbul'u gezecek.
26.07.2024Magazin
Göksel'e antik mezar uyarısı! "Kuliste sanatçıları uyaran bir yazı olsun"
Göksel'e antik mezar uyarısı! "Kuliste sanatçıları uyaran bir yazı olsun"Göksel, Bodrum’da sahne ortasında olan antik mezarı koruyan görevliye takıldı. Şarkıcı, “Siz burada böyle oturacağınıza bence kulise sanatçıları uyaran bir yazı asın” dedi.
26.07.2024Magazin
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"Bir dönemin en popüler şarkılarını seslendiren, geçtiğimiz yıllarda da geçirdiği estetik operasyonlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ceylan, bu yıl aldığı yatında yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelmişti. Her paylaşımında dostunu, düşmanını çatlatmayı başaran 49 yaşındaki güzel şarkıcı, Bodrum'daki saray yavrusu ultra lüks villasıyla dikkatleri üzerine çekti.
26.07.2024Magazin
Melisa Döngel tatilin keyfini kardeşiyle çıkardı! "Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz"
Melisa Döngel tatilin keyfini kardeşiyle çıkardı! "Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz"Bir süredir farklı lokasyonlarda tatil yapan güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz gün Bodrum'un Güvercinlik ilçesinde bulunan lüks bir otelde görüntülendi. Plajda kardeşiyle birlikte keyifli anlar yaşayan güzel oyuncu, kahkahasıyla plajdaki bütün dikkatleri üzerine çekti.
26.07.2024Magazin
Arda Turan Bodrum'da lüks yatta böyle keyif yaptı
Arda Turan Bodrum'da lüks yatta böyle keyif yaptıEyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Cennet Koyu'nda demirleyen lüks yatında objektiflere yansıdı. Eski milli futbolcuya, eşi Aslıhan Doğan ve iki çocuğu da eşlik ediyor. Bodrum tatilinde Asil Aslan'ın keyfine diyecek yoktu.
26.07.2024Magazin
Adana'nın bilinmeyen sahili tamamen yenilendi! Bodrum, Çeşme plajlarını aratmıyor turistler akın etti
Adana'nın bilinmeyen sahili tamamen yenilendi! Bodrum, Çeşme plajlarını aratmıyor turistler akın ettiYumurtalık Belediyesi, ilçe sahilinde düzenlemeler yaparak 6 dönümlük aile alanı oluşturdu. Şemsiye ve şezlongları yenileyerek nizami hale getiren belediye, kapsamlı temizlik yaptı. Aileler ve misafirler için de deneyimli personel görevlendirildi.
26.07.2024Adana
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'nın Moskova kentinde bombalı saldırı düzenleyen ve 2 kişinin yaralanmasına neden olduktan sonra Türkiye'ye kaçtığı tespit edilen Rusya uyruklu terörist Evgenii Serebriakov'un Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandığını bildirdi.
24.07.2024Vatan TV
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen teröristin bugün Bodrum'da yakalandığını duyurdu.
24.07.2024Gündem
Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı!
Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı!Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda 1'inci ve 2'nci haftanın programı açıklandı. Açılış maçı 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de Galatasaray ile Hatayspor arasında.
24.07.2024Süper Lig
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyor
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyorMuğla’da 16 bin kişi konutlarını “turizm amaçlı” kiralamak için başvuruda bulundu. 7 bin başvurunun kabul edildiği, başvurusu kabul edilen konutların turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Jandarma ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ekiplerince denetlendiği ve konutunu izinsiz kiralayanlara ise para cezası kesildiği bildirildi. Ünlü emlak siteleri tarafından Bodrum’da aylık ve yıllık kiralanan lüks villaların fiyatları aylık 250 bin lira ile yıllık 3 milyon 600 bin lira arasında değişiyor.
24.07.2024Gündem
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.
23.07.2024Gündem
1 yaşındaki çocuk havuzda boğularak hayatını kaybetti!
1 yaşındaki çocuk havuzda boğularak hayatını kaybetti!Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bahçelerindeki havuza düşen Ali Aydın Nazar (1), hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
23.07.2024Gündem
Barış Alper Yılmaz tatilde değil İngiltere'de! Galatasaray'da transfer yerine şampiyon kadro bozuluyor: Eksiklere sağ beke bir de kanat forvet eklendi!
Barış Alper Yılmaz tatilde değil İngiltere'de! Galatasaray'da transfer yerine şampiyon kadro bozuluyor: Eksiklere sağ beke bir de kanat forvet eklendi!Galatasaray transfer sezonunu o kadar sönük geçiriyor ki sarı kırmızılı taraftarlar her gün sosyal medyada tepkilerini dile getiriyor. Uzun süredir Rennes takımında forma giyen Doue transferi için uğraşan İbrahim Hatipoğlu, bugün yaptığı açıklamada oyuncudan vazgeçildiğini duyurdu. Öte yandan Barış Alper Yılmaz'ın Bodrum tatilini yarıda keserek İngiltere'ye uçtu. Liverpool, Brighton ve West Ham'ın peşinde olduğu milli futbolcu, Cimbom'u bir de kanat forvetsiz bırakabilir.
21.07.2024Galatasaray
Anne oğlu birlikte tatile çıktı! Cansu Tosun oğlu Marsel’in eğlenceli anları
Anne oğlu birlikte tatile çıktı! Cansu Tosun oğlu Marsel’in eğlenceli anlarıKendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun oğlu Marsel ile birlikte tatile gitti. Bodrum'da görüntülenen anne-oğulun plajda eğlenceli anları dikkat çekti.
20.07.2024Magazin
Helin Kandemir tatilde mahremiyeti tercih ediyor! Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor
Helin Kandemir tatilde mahremiyeti tercih ediyor! Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor'Bir Litre Gözyaşı' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi yapımlarda rol alan Helin Kandemir’i sevenleri en son 'Bihter'de 'Nihal' karakteriyle ekranlarda görmüştü. Oyuncu şimdilerde Onur Seyit Yaran'la başrolü paylaştığı 'Aşkın Yüzü' filminin heyecanını yaşıyor. Görüntülendiği alışveriş merkezinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan genç oyuncu “Tatilde bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musun?" sorusuna da yanıt verdi.
19.07.2024Magazin
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum'u salladı
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum'u salladıEURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerinde çeken Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler tatil için geldiği Bodrum'da sevgilisi Duru Nayman ve arkadaşlarıyla görüntülendi.
19.07.2024Magazin
Galatasaray'da küsler ayrılıyor: Kerem anlaştı, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisi belli oldu! Bodrum tatilinden direkt İspanya'ya uçuyor!
Galatasaray'da küsler ayrılıyor: Kerem anlaştı, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisi belli oldu! Bodrum tatilinden direkt İspanya'ya uçuyor!Galatasaray son dakika transfer haberleri: Sarı kırmızılı takımda kalacaklara gözler çevrildi. Ancak taraftarlar ayrılması gündem olan oyuncuları da yakından takip ediyor. Cimbom'un dünya çapında ilgi gören millli yıldızları için devler kesenin ağzını açsa da yönetimin istediği fiyatla uyuşmuyor. Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için artık geri sayım başladı. Barış Alper Yılmaz'ın bonservisi de netleşti.
18.07.2024Galatasaray
Tuba Ünsal’ın yeni aşkı Hintli milyarder Shirish Saraf
Tuba Ünsal’ın yeni aşkı Hintli milyarder Shirish SarafTuba Ünsal, Hindistan’ın en zengin iş insanlarından Shirish Saraf ile aşk yaşıyor. Bodrum’da tanışan çift, Hintli milyarderin megayatı Kalizma’da tatil yapıyor.
17.07.2024Magazin
Veli Eren'den tam 1 yıldır haber alınamıyor! Baba Mehmet Atay: Mucize bekliyoruz
Veli Eren'den tam 1 yıldır haber alınamıyor! Baba Mehmet Atay: Mucize bekliyoruzİzmir'in Karşıyaka ilçesinden eğlenmek için gittiği Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde kaybolan Veli Eren Atay'dan (19), 1 yıldır haber alınamıyor. Baba Mehmet Atay "Uykumuz kalmadı. Suyun bile tadını alamıyoruz artık. Sabırla bekliyoruz. Mucize bekliyoruz. İsyan etmek yok" dedi.
16.07.2024Gündem
Yılmaz Kunt ile Alya Şahinler dudak dudağa! Bodrum'da aşkları böyle görüntülendi
Yılmaz Kunt ile Alya Şahinler dudak dudağa! Bodrum'da aşkları böyle görüntülendiSon yılların yükselen oyuncularından Yılmaz Kunt, şarkıcı ve oyuncu Alya ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin ilişkisi, Bodrum'da belgelendi.
14.07.2024Magazin
Şeyma Subaşı bikinisiyle şov yaptı! Lüks teknede herkes onu izledi
Şeyma Subaşı bikinisiyle şov yaptı! Lüks teknede herkes onu izlediÖzel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay tatil yaptığı Göcek'in ardından şimdi de Bodrum'a gitti. Bir arkadaşını lüks teknesinde ziyaret eden Subaşı, fit haliyle dikkat çekti.
14.07.2024Magazin
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçları
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçlarıTrendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstür çekimi TFF'nin Riva'da bulunan merkezinde yapıldı.
11.07.2024Fenerbahçe
“Susmayacağım” demişti! Dilan Çıtak'a 'Babanızdan şiddet mi gördünüz?' sorusu soruldu!
“Susmayacağım” demişti! Dilan Çıtak'a 'Babanızdan şiddet mi gördünüz?' sorusu soruldu!Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımla gündeme gelmişti. "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli" açıklaması yapan Çıtak, eşi Levent Dörter ile Bodrum'da görüntülendi. Dilan Çıtak'a, "Babanızdan şiddet mi gördünüz?" sorusu yöneltildi.
11.07.2024Magazin
Muğla Bodrum'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
Muğla Bodrum'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyorMuğla'nın Bodrum ilçesinde orman yangını meydana gelirken, ekipler yangını kontrol altına alabilmek için havadan ve karadan çalışma başlattı.
9.07.2024Gündem
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Bodrum'da tatil keyfi
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Bodrum'da tatil keyfiSaimbeyli’de "Geleneksel Saimbeyli Kelebeği Gözlem ve Fotoğrafçılık" etkinliği düzenlenecek
8.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bodrum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bodrum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.