Muğla

Muğla

Son dakika MUĞLA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MUĞLA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MUĞLA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muğla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muğla gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.708 muğla haberi bulunmuştur. Tüm muğla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!Türkiye ile Katar'ın Umm Al Houl Deniz Üssü'nde görev yapacak olan 2 Tuzla sınıfı karakol gemisi için Muğla'nın Marmaris ilçesi Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda yapılan askeri tören ile görevlendirme programı düzenlendi. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun da katıldığı törende Katar'da görev yapacak olan gemilerin özellikleri anlatıldı. Tatlıoğlu, "Deniz gücümüz, küresel güvenliğe katkı sağlamaya devam ediyor" dedi.
26.07.2024Gündem
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'nın Moskova kentinde bombalı saldırı düzenleyen ve 2 kişinin yaralanmasına neden olduktan sonra Türkiye'ye kaçtığı tespit edilen Rusya uyruklu terörist Evgenii Serebriakov'un Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandığını bildirdi.
24.07.2024Vatan TV
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen teröristin bugün Bodrum'da yakalandığını duyurdu.
24.07.2024Gündem
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!Muğla'nın Milas ilçesinde, Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın (38) hayatını kaybettiği kazanın hatalı sollama sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. Birlikte seyahat eden 3 motosikletliden Ozolina'nın, bir TIR'ı hatalı sollayıp, önlerinde seyreden Onur Obuk'un (29) motosikletine arkadan çarptığı belirlendi. Aynı kazada yaralanan ve tedavisini ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Obuk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
24.07.2024Gündem
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyor
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyorMuğla’da 16 bin kişi konutlarını “turizm amaçlı” kiralamak için başvuruda bulundu. 7 bin başvurunun kabul edildiği, başvurusu kabul edilen konutların turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Jandarma ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ekiplerince denetlendiği ve konutunu izinsiz kiralayanlara ise para cezası kesildiği bildirildi. Ünlü emlak siteleri tarafından Bodrum’da aylık ve yıllık kiralanan lüks villaların fiyatları aylık 250 bin lira ile yıllık 3 milyon 600 bin lira arasında değişiyor.
24.07.2024Gündem
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.
23.07.2024Gündem
Ünlü sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina feci şekilde can verdi! Korkunç kazada flaş detay
Ünlü sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina feci şekilde can verdi! Korkunç kazada flaş detayMuğla'nın Milas ilçesinde aynı yöne giden iki motosikletin çarpıştığı kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38), hayatını kaybetti, diğer sürücü Onur Obuk (29) ağır yaralandı.
23.07.2024Gündem
1 yaşındaki çocuk havuzda boğularak hayatını kaybetti!
1 yaşındaki çocuk havuzda boğularak hayatını kaybetti!Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bahçelerindeki havuza düşen Ali Aydın Nazar (1), hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
23.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Muğla'dan acı haber: Kazadan sonra dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybetti
Muğla'dan acı haber: Kazadan sonra dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybettiMuğla'da kullandığı otomobilin tarlaya uçması sonucu ağır yaralanan ve hamile olan Pınar Kaya’nın (26), bebeği sezaryenle dünyaya getirildi. Kız bebeğini kucağına alamayan Kaya, tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti. Bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
17.07.2024Gündem
Muğla'da rakibine yenilen boğa, öfkesini sahibinden çıkardı
Muğla'da rakibine yenilen boğa, öfkesini sahibinden çıkardıMuğla'nın Menteşe ilçesi Algı Mahallesi'nde bu yıl 10'uncusu düzenlenen boğa güreşi festivalinde talihsiz bir olay yaşandı. Güreşlerde rakibine yenilen bir boğa adeta öfkesini sahibinden çıkardı. Mağlup boğa güreşten sonra arenada sahibini süserek hastanelik etti.
16.07.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
16.07.2024Gündem
Filtreli hali Serenay Sarıkaya’ya benzetilmişti! İzel filtresiz haliyle görüntülendi
Filtreli hali Serenay Sarıkaya’ya benzetilmişti! İzel filtresiz haliyle görüntülendiBir süredir müzisyen Hakan Verbiç ile aşk yaşayan şarkıcı İzel Çeliköz, sevgilisi ile Muğla Dalyan'da deniz ev güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Filtreli hali Serenay Sarıkaya’ya benzetilen İzel filtresiz görüntülendi.
15.07.2024Magazin
Söke kağıt fabrikasındaki yangın söndürülemiyor
Söke kağıt fabrikasındaki yangın söndürülemiyorAydın'ın Söke ilçesinde bulunan Kipaş Kağıt Fabrikası'nda cuma günü akşamüzeri başlayan yangın halen söndürülemedi. Alevler onlarca kilometre uzaktan bile görünürken havanın kararması ile birlikte helikopter ve uçaklar çalışmalarına hava aydınlanıncaya kadar ara verdi. Aydın'da geceyi aydınlatan alevlerle mücadele devam ederken Söke ve çevresine kül yağmaya başladı.
14.07.2024Gündem
Son hava durumu raporu yayınlandı Meteoroloji'den sağanak ve sel uyarısı geldi
Son hava durumu raporu yayınlandı Meteoroloji'den sağanak ve sel uyarısı geldiSon dakika haberine göre sağanak yağışlar yurdun birçok ilinde etkili olacak. Meteoroloji yaşanabilecek olumsuzlulara karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Adana, Osmaniye, Ankara, Eskişehir, Sivas, Bolu, Çorum, Ordu ve Tokat çevreleri Hatay’ın batı ilçelerinin yerel sağanak ver gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneyi ile Kuzey ve Kıyı Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
13.07.2024Gündem
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltında
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 24 ilde düzenlenen 'Define-1 Operasyonları'nda ülkemize ait tarihi eserleri yurt dışındaki müzayede evlerine satan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.07.2024Gündem
Muğla Bodrum'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
Muğla Bodrum'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyorMuğla'nın Bodrum ilçesinde orman yangını meydana gelirken, ekipler yangını kontrol altına alabilmek için havadan ve karadan çalışma başlattı.
9.07.2024Gündem
Muğla'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldi
Muğla'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldiAFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 12:11'de Muğla Marmaris'te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.07.2024Gündem
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktı
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktıMuğla'nın Milas ilçesinde, sokakta ölü bulunan vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın (32), polis tarafından hazırlanan olay araştırma raporunda, spora giderken genelde takviye edici maddeler kullandığı ve şeker hastalığı olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek için lokal insülin vurulduğu belirtilerek, "Ölüm olayının muhtemelen aldığı ilaçlardan kaynaklandığı kanaati oluşmuştur" denildi.
3.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Marmaris - Fethiye arasında deniz otobüsü seferleri başladı
Marmaris - Fethiye arasında deniz otobüsü seferleri başladıMuğla Büyükşehir Belediyesinin projelerinden biri olan deniz feribot seferlerinin Marmaris-Fethiye deniz otobüsü seferlerinin açılışı bugün Marmaris Limanından gerçekleşti.
2.07.2024Gündem
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi için TÜBİTAK'ın bilim ve teknolojideki bilgi ve birikimi ile ortak protokol yaparak hayata geçirdiği 'TÜBİTAK Fen Lisesi' 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilerini bekliyor.
2.07.2024Ekonomi
Muğla'da korkunç olay! Vücut geliştirme sporcusu, sokakta ölü bulundu
Muğla'da korkunç olay! Vücut geliştirme sporcusu, sokakta ölü bulunduMuğla'nın Milas ilçesinde, vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın (34), sokakta cansız bedeni bulundu. Bahar'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
29.06.2024Gündem
Muğla'da damat katliamı: 3 kişi öldürdü, 2 yaralı var
Muğla'da damat katliamı: 3 kişi öldürdü, 2 yaralı varMuğla'nın Fethiye ilçesinde Özcan A., kayınpederi Şükrü Aysu (53), kayınvalidesi Adile Aysu ve villada havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'y öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra kaçtı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri bölgedeki kara yolu ve ormanlık alanda arama yapıyor.
29.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muğla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muğla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.