Gazete Vatan Logo

Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı!

Muğla Bodrum'da sürat teknesi kayalıklara çarptı. Kazada 52 yaşındaki ünlü iş insanı Ünal Pala ve 47 yaşındaki eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. Pala çiftinin teknede bulunan 12 yaşındaki küçük kızı ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan küçük kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Peki, Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı…

Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı!

Muğla Bodrum'da dün akşam korkunç bir kaza meydana geldi. Ünlü iş insanı Ünal Pala'nın kullandığı sürat teknesi kayalıklara çarptı. Kazada Ünal Kaya ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. 

ÜNAL PALA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPAR?

Ünal Pala, 27 Aralık 1970’te Ankara’da doğdu. İnşaat ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren Uzaltaş AŞ'nin yönetim kurulu başkanıdır. Ünal Pala aynı zamanda  OP Grup Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Ünal Pala Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Denetleme Kurulu Başkanılığı da yapmıştı.

Yaklaşık 18 yıldır inşaat ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yılı 183 milyon TL ciroyla kapatan Uzaltaş AŞ ile Ünal Pala, son olarak Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi “Paladyum Beytepe”yi hayata geçirdi. OPET’in sahibi Öztürkler Grup ve Canpa ile birlikte Ankara iş dünyasına yeni bir soluk getirecek “Ankara Sky Tower” iş merkezi projesine başlayan Ünal Pala, sektöre ve ekonomiye dair nokta atışı yapan gözlemleriyle de Ankara’da sözü geçen isimlerin başında geliyordu.

Haberin Devamı

ÜNAL PALA NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?

Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürat teknesinin kayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitirdi,