Marihuana

Marihuana

Son dakika marihuana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marihuana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marihuana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marihuana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marihuana gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 marihuana haberi bulunmuştur. Tüm marihuana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı İstanbul Beyoğlu’nda polisten kaçan uyuşturucu satıcısı kovalamaca sonunda yakalandı. Farklı suçlardan 8 suç kaydı olduğu öğrenilen şahsın valizinden 3 kilo 159 gram uyuşturucu madde çıktı. Kovalama anları ise kameraya yansıdı.
14.01.2024 Gündem
Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir? Kompania Bello (Kompanio Bello) karteli kırmızı bültenle aranıyor
Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir? Kompania Bello (Kompanio Bello) karteli kırmızı bültenle aranıyor İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Kompanio Bello’ adlı marihuana örgütünün kırmızı bültenle aranan elebaşı Dritan Rexhepi’nin, İstanbul’daki ‘Kartel Operasyonu’nda yakalandığını bildirdi. Peki, Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir?
10.11.2023 Gündem
İstanbul'da 5 katlı iş merkezinin terasındaki uyuşturucu serasına operasyon!
İstanbul'da 5 katlı iş merkezinin terasındaki uyuşturucu serasına operasyon! Kartal'da iş merkezi olarak kullanılan 5 katlı bir binanın terasında uyuşturucu imalatı yapılan seraya baskın düzenlendi. Kartal Asayiş  Büro ekiplerinin düzenlediği operasyonda kilolarca marihuana bitkisi ele geçirildi. 
4.04.2023 Gündem
Meksika’dan Ambarlı Limanı’na gelen gemide 1.5 ton uyuşturucu ele geçirildi
Meksika’dan Ambarlı Limanı’na gelen gemide 1.5 ton uyuşturucu ele geçirildi İstanbul'da narkotik polisi, Meksika’dan Türkiye’ye kumaş getiren gemiyle uyuşturucu sevkiyatı gerçekleştiren şüphelileri 2 aylık takibin ardından Ambarlı Limanı’nda yakaladı. Kumaş içerisinde gizlenmiş 1.5 ton marihuana ele geçiren polis, 5 şüpheliyi ise gözaltına aldı.
11.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadıköy'de 3 kişinin yaşamını yitirdiği patlamayla ilgili, "Yaptığımız çalışmalarda bir terör bağlantısı şu an göremedik. Soruşturma yürütülüyor. 30a yakın kişinin ifadesi alındı" dedi.
11.10.2022 Gündem
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 89 kilogram marihuana ele geçirildi
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 89 kilogram marihuana ele geçirildi İstanbul'da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 89 kilogram marihuana ele geçirildi.
23.09.2022 Yaşam
Avrupa captagon piyasasının kilit isimlerinden 'Doktor Boris'e derste suçüstü!
Avrupa captagon piyasasının kilit isimlerinden 'Doktor Boris'e derste suçüstü! Avrupa'daki captagon piyasasının kilit isimlerinden Boris suçüstü yakalandı. İstanbul polisinin Silivri’de uyuşturucu hap imal edilen çiftliğe yaptığı baskının son zamanların en kritik uyuşturucu operasyonlarından biri olduğu ortaya çıktı. ‘Doktor’ lakaplı Bulgaristan vatandaşı Boris I.’nın, çiftlikte Türk kimyager A.T.’ye captagon yapımını gösterirken yakalandığı öğrenildi.
5.08.2022 Gündem
Bağcılar'da zula evine operasyon
Bağcılar'da zula evine operasyon Bağcılar'da uyuşturucu maddelerin saklandığı, 'zula evi' olarak adlandırılan adrese baskın yapan polis, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda, 925 gram marihuana, 4,5 gram kokain, 4 gram ağırlığında 12 ekstazi hap ele geçirildi.
5.06.2022 Yaşam
İstanbul'da uyuşturucu operasyonlarında 12 kişi gözaltına alındı
İstanbul'da uyuşturucu operasyonlarında 12 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da 8 adres ve 4 araca yapılan operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildiği, 12 kişinin de gözaltına alındığını açıkladı.
22.05.2022 Gündem
Ataşehir'de rezidanstaki daireyi uyuşturucu serasına çevirdiler
Ataşehir'de rezidanstaki daireyi uyuşturucu serasına çevirdiler Ataşehir'de lüks bir dairede uyuşturucu yapımında kullanılan marihuana adlı bitkiyi yetiştiren 2 kişi yakalandı. Polisin baskınında evin içerisinde özel bir düzenek kurulduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin ürettikleri uyuşturucuyu üniversite öğrencilerine satmayı planladıkları öğrenildi.  
26.04.2022 Yaşam
Eyüpsultan'da uyuşturucu serasına çevrilen depoya baskın
Eyüpsultan'da uyuşturucu serasına çevrilen depoya baskın Eyüpsultan'da bulunan bir depoda saksılarda ekilmiş 51 kök halinde Marihuana adı verilen 22 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Depoda kimse bulunmazken operasyonun devamında tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.
12.11.2021 Yaşam
Avcılar'da evin içinde zehir yuvası! Ekipler şaşkına döndü: Piyasa değeri 1 milyon TL
Avcılar'da evin içinde zehir yuvası! Ekipler şaşkına döndü: Piyasa değeri 1 milyon TL Son dakika haberine göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uzun süredir Avcılar'da takip ettikleri iki adrese eş zamanlı baskın düzenledi.
3.03.2021 Gündem
Kağıthane'de uyuşturucu operasyonu! 64 kilo bonzai ele geçirildi
Kağıthane'de uyuşturucu operasyonu! 64 kilo bonzai ele geçirildi İstanbul Kağıthane'de düzenlenen operasyonda 64 kilogram bonzai ele geçirildi
20.02.2021 Gündem
Villaya baskın! Gözaltılar var
Villaya baskın! Gözaltılar var Jandarma ekipleri bir şebekenin uyuşturucu madde imal etmek için Kartal'da kiraladığı villaya operasyon düzenledi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda işlenmeye hazır vaziyette 100 litre sıvı metamfetamin, bin 200 gram kristal metamfetamin, 100 gram marihuana, 100 gram toz esrar, bir miktar kokain ele geçirdi. Jandarmanın baskın anları kameralara yansıdı
31.01.2021 Yaşam
Kırmızı bültenle aranıyordu! Slovakya'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranıyordu! Slovakya'da yakalandı Interpol tarafından uyuşturucu çetesine liderlik yaptığı gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan Polonyalı güzel Magdalena Kralka, Slovakya'da yakalanmasının ardından Polonya’ya getirildi.
21.11.2020 Dünya
ABD'de polis kovalamacası sırasında yol kenarına 900 bin dolardan  fazla para atıldı
ABD'de polis kovalamacası sırasında yol kenarına 900 bin dolardan fazla para atıldı ABD'nin California eyaletinde polis ile zanlılar arasındaki kovalamaca sırasında yol kenarına 900 bin dolardan fazla para atıldı.
5.05.2020 Dünya
Uyuşturucu imalatı için akılalmaz yöntem
Uyuşturucu imalatı için akılalmaz yöntem Büyükçekmece’de uyuşturucu madde üretimi için evin içerisine özel ortam ve düzenekler oluşturan şebekeye operasyon düzenledi. Operasyonda, 2 kişi yakalanırken, evde uyuşturucu madde yapımı için kullanılan özel düzenekler ve maddeler ele geçirildi.
21.02.2020 Gündem
KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) hastalığı nedir? Kimler KOAH adayıdır, nasıl tedavi edilir?
KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) hastalığı nedir? Kimler KOAH adayıdır, nasıl tedavi edilir? Solunum yolu hastalığı olan KOAH sebebiyle oyuncu Recep Aktuğ’un hayatını kaybetmesi hastalık hakkında yapılan araştırmalarında artmasına sebep oldu. Peki, KOAH hastalığı nedir? KOAH hastalığının tedavisi nasıldır? İşte merak edilenler…
14.01.2020 Gündem
E-sigara can almaya başladı
E-sigara can almaya başladı Dünya Sağlık Örgütü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Sağlıklı Yaşam Program Yöneticisi Prof. Dr. Toker Ergüder, elektronik sigara kullanan 42 ölümün araştırmalara yansıdığını kaydetti.
24.12.2019 Sağlık
7 dil bilen kadın böyle yakalandı!
7 dil bilen kadın böyle yakalandı! Adana'da narkotik ekipleri hem ABD hem de Türk vatandaşı olan 7 dil bilen kimyager kadını, ABD'den kargoya vererek Türkiye'ye getirdiği likit esrar ve marihuanayı spor salonunda kargo görevlisinden alırken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan kadın, esrarı kanser tedavisinde kullanacağını ileri sürdü.
27.02.2019 Yaşam
Rezidansta zorla tutulan kadın kurtarıldı
Rezidansta zorla tutulan kadın kurtarıldı Kartal'da polis ekipleri, bir rezidansın 22. katında zorla bir kadının alıkonulduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan operasyonda kadın kurtarılırken, operasyonda 1 kişi gözaltına alındı. Öte yandan yapılan operasyonda dairede çok sayıda uyuşturucu madde de ele geçirildi.
15.01.2019 Gündem
Tayland'da yeni yılda marihuana serbest
Tayland'da yeni yılda marihuana serbest Uyuşturucunun tıbbi kulllanımına izin veren düzenlemeye göre, marihuana ve tropik kratom bitkisinin bulundurulması ve üretimi serbest oldu.
25.12.2018 Dünya
Duterte: Ayakta kalmak için marihuana kullanıyorum
Duterte: Ayakta kalmak için marihuana kullanıyorum Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uzun bölge zirvelerinde ayakta kalmak için marihuana kullandığını söylemesi tartışma yarattı.
3.12.2018 Dünya
Elon Musk: Yüzde 70 Mars yolcusuyum
Elon Musk: Yüzde 70 Mars yolcusuyum Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Mars'a gitmesi ihtimalinin yüzde 70 olduğunu, ama yolculuk sürecinde yüksek ölüm riski bulunduğunu söyledi.
26.11.2018 Dünya
Kartel lideri 'El Chapo'nun mahkemesi başlıyor!
Kartel lideri 'El Chapo'nun mahkemesi başlıyor! Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin “El Chapo” Guzman’ın davası bugün New York’ta görülmeye başlıyor.
5.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Marihuana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marihuana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.