Uyuşturucu

Uyuşturucu

Son dakika uyuşturucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.514 uyuşturucu haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Gündem
Aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, kendini ihbar etti
Aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Vatan TV
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Gündem
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Adana
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı Adana’da narkotik ekipleri kovalamaca sonucu yakaladığı otomobilin arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
16.04.2024 Adana
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, yasa dışı ticari eşya ve uyuşturucu yakalamalarında bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 artışla 2024 yılının ilk 3 ayında rekor yakalamalara 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-11 operasyonunda 608 kilogram kokain ve 827 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi. Operasyonda organize suç örgütü elebaşının da aralarında bulunduğu örgüt üyesi 13 kişi yakalandı.
11.04.2024 Gündem
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar İstanbul'un Sarıyer İlçesinde yer alan Maslak'ta 17 Mart'ta bir restoranın önünde İsveç'te yaşayan Türklerin karıştığı ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili aranan Ömer Roni Güneş ve Robin Baran Güneş kardeşler, Türkiye'den Gürcistan'a giriş yaptıktan sonra TIR'da saklanırken yakalandı.
8.04.2024 Gündem
19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı
19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından yakalandı.
7.04.2024 Adana
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-26” operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Canık’ın yaptığı “Canık Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini ve 21 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
7.04.2024 Gündem
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı Adana’da bin 664 polis ile gerçekleştirilen “Huzur ve Güven” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 61 kişi yakalanırken 14 ruhsatsız silah ele geçirildi.
6.04.2024 Adana
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından, 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen Mahzen-25 Operasyonu'nda 11 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Zehir tacirlerinin akıl almaz yöntemi! peçeteye emdirilmiş uyuşturucu yakalandı
Zehir tacirlerinin akıl almaz yöntemi! peçeteye emdirilmiş uyuşturucu yakalandı Afyonkarahisar’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 1 şahıs 414 kullanımlık peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı.
3.04.2024 Gündem
Uyuşturucu  şüphelisi evini seraya çevirmiş!
Uyuşturucu şüphelisi evini seraya çevirmiş! Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen İ.K. isimli şüpheliyi takibe aldı. Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından adresini belirledikleri şüphelinin evine baskın yaptı. Kapıyı kırıp içeri giren ekipler, şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.
3.04.2024 Vatan TV
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
İzmir'de dev operasyon! Barış Boyun suç örgütüne darbe
İzmir'de dev operasyon! Barış Boyun suç örgütüne darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de organize suç örgütüne yönelik düzenlenen 'Mahzen-24' operasyonunda 8 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı Adana’da şüphe üzerine durdurulan saman balyaları yüklü tırın içerisinden 305 kilogram skunk ele geçilirken olayla ilgili yakalanan bir şüpheli tutuklandı.
2.04.2024 Adana
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.