Uyuşturucu

Uyuşturucu

Son dakika uyuşturucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.577 uyuşturucu haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir?
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir? Anksiyete bozukluğu en yaygın görülen psikolojik hastalıktır. İnsanların yaklaşık %30’unun hayatının bir döneminde anksiyete bozukluğundan etkilendiği bilinmektedir. Peki anksiyete bozukluğu nedir, neden olur ve tedavi yöntemleri nelerdir?
26.07.2024Advertorial
Adana'da ev ve iş yerlerine ateş eden 2 kişi yakalandı
Adana'da ev ve iş yerlerine ateş eden 2 kişi yakalandıAdana'da ev ve iş yerlerine ateş ettiği belirlenen 2 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığı, JASAT, İstihbarat ve KOM Şube Müdürlükleri ekipleri, Yüreğir ilçesinde istihbari çalışma yaptı.
26.07.2024Adana
Kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi İstanbul’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi İstanbul’da yakalandıUluslararası düzeyde Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri Alexander G., İstanbul’da yakalandı.
26.07.2024Gündem
Polisin durdurduğu otomobilden 83 bin 888 uyuşturucu hap çıktı!
Polisin durdurduğu otomobilden 83 bin 888 uyuşturucu hap çıktı!Adana'da 'dur' ihtarına uymayıp, takip sonucu yakalanan ve otomobilinde 83 bin 888 uyuşturucu hap bulunan sürücü Ferhat A. (22), tutuklandı.
25.07.2024Adana
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!Bingöl'de madde bağımlısı şahsın sokaktan geçen vatandaşlara saldırısında ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
25.07.2024Gündem
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandı
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandıİstanbul'da cami imamını okla vurarak yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Omzundan yaralanan imam hastaneye kaldırıldı. Bakan Yerlikaya, İstanbul'da imamı okla yaralayan şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi
24.07.2024Gündem
Adana'da Yüreğir polisi aranan 84 kişiyi yakaladı
Adana'da Yüreğir polisi aranan 84 kişiyi yakaladıAdana’da Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü, 16-22 Temmuz tarihlerinde çeşitli suçlardan aranan 84 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
24.07.2024Adana
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildiMersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Aranan bir şahsın başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, firari bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
23.07.2024Gündem
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandı
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdiği huzur güven uygulamalarında dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüyü yakalayıp cezaevine teslim etti.
23.07.2024Adana
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptı
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptıAdana'nın Pozantı ilçesinde geleneksel hale getirilen 5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu ise milli futbolcu Hasan Şaş yaptı.
23.07.2024Adana
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilir
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilirAK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonda görüşebileceklerini söyledi.
22.07.2024Gündem
Uyuşturucu sattığı iddia edilen şüpheliye evinde baskın!
Uyuşturucu sattığı iddia edilen şüpheliye evinde baskın!Adana'da Çukurova polisleri uyuşturucu sattığı öne sürülen şüpheliyi evine yaptığı baskınla yakaladı. Söz konusu şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken evinde yapılan aramada satışa hazır çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.
22.07.2024Adana
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!Adana'da polisin yaralanma pahasına tekme ile durdurduğu motosiklet sürücüsünün kilometrelerce kaçtığı ve yakalandığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı.
22.07.2024Adana
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen 'Kuyu-10 Operasyonları'nda elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi 11 şüphelinin tamamı yakalandı.
20.07.2024Gündem
Adana Yüreğir'de polis suçlulara göz açtırmıyor
Adana Yüreğir'de polis suçlulara göz açtırmıyor Adana’da Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü, 9-15 Temmuz tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan 78 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.07.2024Adana
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandı
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen Kuyu-9 Operasyonları'nda elebaşılığını Abdullah Çapkan ve Ramazan Taş’ın yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.07.2024Gündem
Adana'da Sevgilisiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan şüpheliden inanılmaz savunma
Adana'da Sevgilisiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan şüpheliden inanılmaz savunmaAdana'da sevgilisiyle yolculuk yaptığı aracın yedek lastiğinde 6 kilo 250 gram esrar ele geçirilen şüpheli, ”Parkta güneşlenirken ucuz diye toplu aldım” diyerek savunma yaptı. Şahıs tutuklanırken, sevgilisi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
18.07.2024Adana
Bu da oldu: Yedek lastiğin içine uyuşturucu saklayan 2 kişi tutuklandı
Bu da oldu: Yedek lastiğin içine uyuşturucu saklayan 2 kişi tutuklandıAdana'da yedek lastiğinde 6 kilo 250 gram uyuşturucu ele geçirilen hafif ticari araçtaki 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
18.07.2024Adana
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyor
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyorTürkiye'de yaşadığı iddia edilen 'Hollandalı' uyuşturucu baronunun; Edirne cadde ve sokaklarına "wanted/aranıyor" ibaresiyle asılan afişlerinde, bulana 300 bin euro ödül verileceği yazıyor.
17.07.2024Gündem
Adana'da bir haftada 44 torbacı tutuklandı! Operasyonlar peş peşe geldi
Adana'da bir haftada 44 torbacı tutuklandı! Operasyonlar peş peşe geldiAdana'da bir haftada yapılan narkotik operasyonlarında yakalanan 44 şüpheli tutuklandı. Operasyonlarda 40 bin 662 uyuşturucu hap, 1 kilo 369 gram bonzai, 1 kilo 837 metamfetamin ile çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.
17.07.2024Adana
Zehir tacirlerine Narkoçelik-27 operasyonu: 1 ton 700 kg uyuşturucu madde yakalandı
Zehir tacirlerine Narkoçelik-27 operasyonu: 1 ton 700 kg uyuşturucu madde yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imal ve satışına yönelik 57 ilde düzenlenen “Narkoçelik-27” operasyonlarında 1 ton 700 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 181 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini, operasyonlar sonucu 396 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.