Kpss Başvuru Tarihi

Kpss Başvuru Tarihi

Son dakika kpss başvuru tarihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kpss başvuru tarihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kpss başvuru tarihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss Başvuru Tarihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss başvuru tarihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 kpss başvuru tarihi haberi bulunmuştur. Tüm kpss başvuru tarihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ortaöğretim KPSS ne zaman? Lise KPSS 2021 başvuru tarihi ile sınav süreci merak ediliyor!
Ortaöğretim KPSS ne zaman? Lise KPSS 2021 başvuru tarihi ile sınav süreci merak ediliyor! ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS’ye başvuru yapmak isteyenler sınavın yapılacağı tarih ile başvuru süreci hakkında araştırma yapıyor. Memur olup kamu kurumlarında çalışma hayali kuran lise mezunları Ortaöğretim KPSS sınavı ne zaman, lise KPSS başvuru tarihi, ne sorularına yanıt arıyor.
31.07.2021 Eğitim
KPSS ne zaman? 2021 KPSS başvuruları ne zaman? KPSS başvuru tarihi…
KPSS ne zaman? 2021 KPSS başvuruları ne zaman? KPSS başvuru tarihi… KPSS 2021 ne zaman? ÖSYM 2021 KPSS başvuru ve sınav tarihleri belli oldu. KPSS sınav tarihi memur olma hayali kura milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. ÖSYM tarafından yapılan KPSS’de adaylar başvuru işlemlerini AİS ekranı ya da ÖSYM'nin mobil uygulaması üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre bilgileri ile gerçekleştiriyor. ÖSYM 2021 KPSS sınav takvimine göre başvuru tarihi belli oldu. 2021 KPSS başvuruları ne zaman? İşte, 2021 KPSS sınav tarihi ve başvurular ile ilgili detaylar...
22.03.2021 Eğitim
KPSS başvuru tarihi bugün sona eriyor! KPSS 2020 lisans, önlisans ve ortaöğretim başvurusu nasıl yapılır? KPSS başvuru ücreti ne kadar?
KPSS başvuru tarihi bugün sona eriyor! KPSS 2020 lisans, önlisans ve ortaöğretim başvurusu nasıl yapılır? KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS başvuru ne zaman bitiyor, sorusuna cevap aranıyor. Arama motorlarından KPSS son başvuru tarihi araştırılıyor. 30 Haziran tarihinde başlayan KPSS başvuruları bugün sona ediyor. Adaylar oturumlara girebilmek için işlemlerini sürdürüyor. Başvuru işlemi ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden yapılıyor. Peki, KPSS başvurusu nasıl yapılır? KPSS başvuru ücreti nereye, hangi bankaya yatırılıyor?
13.07.2020 Eğitim
KPSS başvuru tarihi – KPSS Önlisans, Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ve KPSS başvurusu
KPSS başvuru tarihi – KPSS Önlisans, Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ve KPSS başvurusu KPSS başvuru kılavuzunun geçen hafta erişime açılmasının ardından, Kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak isteyen adaylar başvuru tarihi ve işlemlerin nasıl yapılacağına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri ile ÖABT alanında gerçekleşecek olan KPSS başvuruları sürüyor. Peki, KPSS son başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvurusu nasıl yapılır? KPSS Önlisans, Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi…
7.07.2020 Eğitim
KPSS son başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvuru ücreti 2020 ne kadar? KPSS, önlisans, lisans, ortaöğretim başvuru ücreti hangi bankaya yatırılıyor?
KPSS son başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvuru ücreti 2020 ne kadar? KPSS, önlisans, lisans, ortaöğretim başvuru ücreti hangi bankaya yatırılıyor? KPSS başvuru kılavuzu geçen hafta erişime açıldı, başvurular ise devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak isteyen adaylar, KPSS başvuru işlemleri gerçekleştiriyor. Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri ile ÖABT olarak gerçekleştirilecek KPSS sınavı başvurusu konusunda araştırmalar ise sürüyor. Peki, KPSS, önlisans, lisans, ortaöğretim başvuru ücreti hangi bankaya yatırılıyor? İşte KPSS son başvuru tarihi ve ücreti…
6.07.2020 Eğitim
2020 KPSS başvuruları ne zaman? ÖSYM Sınav Takvimi ve KPSS sınav tarihi!
2020 KPSS başvuruları ne zaman? ÖSYM Sınav Takvimi ve KPSS sınav tarihi! Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girmek isteyen yüz binlerce aday KPSS başvuru ve sınav tarihlerini merak ediyor. Corona virüs nedeniyle sınav tarihlerinin değişmesinin ve güncellenmesinin ardından memur olmak isteyen adayların gözü ÖSYM tarafından açıklanacak KPSS başvuru tarihlerinde. Peki, KPSS başvuruları belli oldu mu? ÖSYM KPSS başvuru sürecini açıkladı mı? 2020 KPSS başvuruları ne zaman? İşte ÖSYM sınav takvimine göre KPSS tarihleri ile ilgili tüm detaylar...
13.05.2020 Gündem
KPSS başvuruları bugün itibariyle başladı! (2018 KPSS lisans başvurusu)
KPSS başvuruları bugün itibariyle başladı! (2018 KPSS lisans başvurusu) KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) başvuruları bugün başladı. 2018 KPSS lisans başvurusunun nasıl yapıldığı ve ne zaman sona ereceği de merak edilen konuların başında yer alıyor. İşte KPSS hakkındaki detaylar...
10.05.2018 Gündem
2016 KPSS başvuruları ne zaman?
2016 KPSS başvuruları ne zaman? Memur adaylarının beklediği 2016 KPSS başvuruları ne zaman başlayacak? Bu sene erken tarihe alınan KPSS için başvuru tarihleri belli oldu. ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS için geri sayım başladı.
9.03.2016 Eğitim
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü, 30. Dönem POMEM adayları için beklenen duyuru yaparak 10 bin polis alınacağını bildirdi. EGM'den yapılan duyuruda, "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." denildi.
28.04.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan 50 adet İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosunda personel istihdam edilecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
14.12.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Sahil Güvenlik Komutanlığı 7 ilde memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar başvuru şartları ve diğer detaylara ilişkin aramalarını sıklaştırdı. 9 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından kontenjan ve şartlar belli oldu. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? Sahil Güvenlik memur alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı nasıl olacak?
9.12.2022 Personel Alımı
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, büro personeli, aşçı, şoför, hizmetli, sağlık teknikeri, infaz ve koruma memuru ile koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru şartları!
7.12.2022 Çalışma Hayatı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu personel alacak! İşte insan hakları ve eşitlik uzman yardımcısı alımı sınav başvuru bilgileri ve şartları!
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu personel alacak! İşte insan hakları ve eşitlik uzman yardımcısı alımı sınav başvuru bilgileri ve şartları! Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu duyurdu! Sınavla personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Kuruma insan hakları ve eşitlik uzman yardımcısı alınacak. Peki, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İnsan hakları ve eşitlik uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
24.11.2022 Çalışma Hayatı
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman?
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman? ÖSYM tarafından kasım ayının ilk haftası gerçekleştirilen 2022-KPSS Ortaöğretim Sınavı hsonuçları açıklandı. Adaylar ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden sonuçlarını öğrenebilecek. Sınava katılan adaylar, memur ve kamu kurumlarına başvuru yapabilmek için geçerli olan baraj puanını araştırıyor. Peki, KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? İşte ÖSYM 2022 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları öğrenme linki!
24.11.2022 Eğitim
Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı başvuruları başladı! İşte ÖSYM 2022-İç Denetçi alımı başvuru kılavuzu!
Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı başvuruları başladı! İşte ÖSYM 2022-İç Denetçi alımı başvuru kılavuzu! ÖSYM duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı için başvurular başladı. Başvuru kılavuzu ÖSYM’in internet sitesinden yayınlandı. Yapılan duyuruya göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı 24 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak. Sınav başvuruları ise 24 Kasım’da sona erecek. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İç denetçi alımı ÖSYM başvuru kılavuzu ve başvuru linki!
22.11.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kütüphaneci pozisyonuna 110 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 5 – 19 Aralık tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı kütüphaneci alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
17.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! 426 personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Tapu ve Kadastro’nun taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 1 sözleşmeli büro personeli ve 425 sözleşmeli tekniker istihdam edilecek. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı şartları ve E-Devlet başvuru ekranı!
14.11.2022 Personel Alımı
Polis Akademisi (PA) duyurdu! POMEM alımları başlıyor! 13 bin polis alımı başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı!
Polis Akademisi (PA) duyurdu! POMEM alımları başlıyor! 13 bin polis alımı başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı! Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu! 29. Dönem POMEM giriş sınavı aday belirleme ön başvuruları başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine önlisans ve lisans mezunu 13 bin öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları 14 Kasım’da başlıyor. Peki, POMEM başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı açıldı mı? İşte Polislik başvurusu ile ilgili detaylar…
13.11.2022 Personel Alımı
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları!
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları! Devlet Hava Meydanları (DHMİ) duyurdu! Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü alınacak. Başvurular 14 Kasım’da online olarak alınmaya başlayacak. Peki, Devlet Hava Meydanları (DHMİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DHMİ personel alımı başvuru şartları!
13.11.2022 Personel Alımı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 40 uzman yardımcısı ve 10 bilişim uzman yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. Adayların KPSS’den en az 75 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, SPK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sermaye Piyasası Kurulu personel alımı şartları ve Kariyer kapısı başvuru ekranı!
9.11.2022 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek! Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğüne sözleşmeli meteoroloji mühendisi alacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji Mühendisi alımı başvuru şartları!
9.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kpss Başvuru Tarihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss başvuru tarihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.