İstanbul'da fırtına alarmı! THY 56 seferi iptal etti
İstanbul'da fırtına alarmı! THY 56 seferi iptal etti İstanbul'da bu akşam beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan toplam 56 seferi iptal ettiği duyurdu.
28.11.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Yarın...
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Yarın... Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Bazı iller kar ve kuvvetli sağanak yağışlı geçecek. İstanbul için de bir açıklama geldi, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına etkili olacak. Meteoroloji yetkilileri uyardı, İstanbul ve Trakya'da kuvvetli rüzgar ile fırtına sebebiyle çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmelere karşı dikkatli olunması gerektiği, ulaşımda da aksamaların yaşanabileceği belirtildi.
13.04.2021 Gündem
Valilikten flaş uyarı! İstanbul'da fırtına...
Valilikten flaş uyarı! İstanbul'da fırtına... İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada yarın İstanbul'da gerçekleşmesi beklenen fırtınaya karşı vatandaşlar uyarıldı.
25.02.2020 Gündem
Alışveriş merkezinin kapısının camı patladı
Alışveriş merkezinin kapısının camı patladı İstanbul'daki sağanak yağışın en şiddetli olduğu anlarda çekilen bu görüntü dehşete düşürdü. Ataşehir Büyükhanlı Alışveriş Merkezi'nin döner kapısının camları böyle patladı.
28.07.2017 Yaşam