İstanbul Adayı

İstanbul Adayı

Son dakika istanbul adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.370 istanbul adayı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Aldığı oylar onun değil
DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Aldığı oylar onun değil İstanbul'da seçim sonuçları netleşirken, DEM Parti'den de dikkat çeken bir çıkış geldi. DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meral Danış Bestaş, "İmamoğlu 'Bu oylar benimdir' demesin sakın. Aldığı oylar onun değil. Bizim seçmenlerimiz oraya oy verdi." ifadelerini kullandı.
31.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz
Murat Kurum: Ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, "Artık sandıklar kapandı, İstanbullular demokratik sorumluluklarını yerine getirdi. Sandık başına giderek, İstanbul’umuza sahip çıkan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte sandıklara sahip çıkma zamanı." ifadelerini kullandı.
31.03.2024 Gündem
DEM Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş oy kullanamayacak
DEM Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş oy kullanamayacak DEM Parti'nin İstanbul adayı Meral Danış Beştaş, İstanbul’da oy kullanamayacak. DEM Parti İstanbul Basın Komisyonu tarafından yapılan açıklamada "İBB Eşbaşkan adayımız Meral Danış Beştaş İstanbul’da seçim güvenliği sebebiyle, ikametgahının bulunduğu Diyarbakır’da da oyunu kullanamayacaktır" denildi.
31.03.2024 Gündem
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye eden Orhan Gencebay, Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması etkinliğine katıldı. Murat Kurum sahneye Orhan Gencebay ile çıkarak şarkıya eşlik etti. Peki, Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Orhan Gencebay’ın Murat Kurum’a yazdığı şarkı…
27.03.2024 Gündem
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
İl Seçim Kurulu açıkladı! DEM Parti için karar verildi
İl Seçim Kurulu açıkladı! DEM Parti için karar verildi DEM Parti'nin İstanbul'da seçime giremeyeceği ile ilgili iddialar hakkında İl Seçim Kurulu'ndan açıklama geldi.
20.02.2024 Gündem
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması!
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması! DEM Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı tartışılan Başak Demirtaş, yazılı açıklama yaptı, kararını duyurdu.
7.02.2024 Gündem
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı. Partinin İstanbul adayı 9 Şubat'ta açıklanacak.
4.02.2024 Gündem
Murat Kurum vaatleri nelerdir? AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'un seçim vaatleri
Murat Kurum vaatleri nelerdir? AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'un seçim vaatleri AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Murat Kurum, bugün düzenlediği basın toplantısıyla seçim vaatlerini açıkladı. Kurum, İstanbul’un trafik sorununa işaret ederken Esenler ve Harem’de bulunan otogarların da taşınacağını ifade etti. İşte Murat Kurum'un vaatleri...
25.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı
İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı Meral Akşener, İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Buğra Kavuncu olarak açıkladı.
24.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Gözler, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere aday gösterilecek isimlerde. 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adayları, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda duyurulacak.
7.01.2024 Gündem
AK Parti İstanbul adayı saat kaçta açıklanacak, ne zaman? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da
AK Parti İstanbul adayı saat kaçta açıklanacak, ne zaman? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da AK Parti’nin İstanbul adayı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak’ta açıklanacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından AK Parti İstanbul adayı saat kaçta açıklanacak, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Öte yandan Ahmet Hakan, Hürriyet’teki köşesinde kulislerde adı geçen 4 ismi açıkladı.
6.01.2024 Gündem
AK Parti İstanbul adayı kim oldu? 31 Mart 2024 İstanbul AK Parti belediye başkan adayı belli oldu mu?
AK Parti İstanbul adayı kim oldu? 31 Mart 2024 İstanbul AK Parti belediye başkan adayı belli oldu mu? Türkiye'de her 5 yılda bir düzenlenen yerel seçimlere az kaldı. 2024 yılında gerçekleşecek olan il, ilçe, köy ve mahalle seçimleri için maraton başladı. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu?
6.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması! "Pazar günü öğreneceksiniz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması! "Pazar günü öğreneceksiniz" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İstanbul adayının pazar günü açıklayacaklarını belirterek yerel seçim sürecine ilişkin önemli mesajlar da verdi.
4.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi Hafta sonu çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi. Erdoğan, İstanbul adayı için teşkilat üyeleri ile görüşüyor.
17.12.2023 Gündem
CHP belediye başkan adaylarını açıkladı
CHP belediye başkan adaylarını açıkladı CHP'nin belediye başkan adayları netleşiyor. İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir ve Bolu adayları belli oldu.
14.12.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül, İBB Başkanlığı hakkındaki iddialara ilk kez yanıt verdi: Lafı bile geçmedi
Mustafa Sarıgül, İBB Başkanlığı hakkındaki iddialara ilk kez yanıt verdi: Lafı bile geçmedi Seçim yenilgisinin ardından CHP'de Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı değişim tartışmaları sürdü. Bu süreçte Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında ipler kopma noktasına geldi. Yerel seçimlerde İmamoğlu'nun yerine, CHP'li Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün aday gösterileceği iddia edilmişti. İBB adaylığı hakkındaki iddialara ilk kez yanıt veren Sarıgül, her zaman Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu söyleyerek, "Vefalı adamımdır" çıkışını yaptı.
7.08.2023 Gündem
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması!Tartışmalı görüntüler
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması!Tartışmalı görüntüler Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak canlı yayını yöneten gazeteci İsmail Küçükkaya'nın yayından önce İmamoğlu ile buluştuğu iddiaları ortaya atıldı.
18.06.2019 Gündem
Montaj tartışmaları sonrası yeni görüntüler
Montaj tartışmaları sonrası yeni görüntüler CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 5 Haziran Çarşamba günü Ordu'dan özel uçakla İstanbul'a dönüş yolculuğunda, yasal hakkı olmadığı halde Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki VIP salonunu kullanmak istedi. İzin verilmeyince Ordu Valisi Seddar Yavuz'u hedef almıştı.
17.06.2019 Siyaset
Devlet Bahçeli'den S-400 açıklaması!
Devlet Bahçeli'den S-400 açıklaması! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye kendi güvenliği ve milli menfaatleri doğrultusunda S-400 alması gerekiyorsa alacaktır. Bu iş bitmiştir" dedi.
16.06.2019 Siyaset
İmamoğlu: Valiye gereken işarette bulundum
İmamoğlu: Valiye gereken işarette bulundum Millet İttifakı İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu’da VIP’e alınmayınca Vali’ye ‘İt’ dediği iddiaları için, “İçeri giriyorum kaos karmaşa. Valinin basitliğine, gereken ifademle orada işarette bulundum” şeklinde üstü kapalı yanıt verdi.
10.06.2019 Siyaset
Yeni ekiple yeni kampanya
Yeni ekiple yeni kampanya YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal ederek 23 Haziran’da yenileme kararının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında İstanbul’da düzenlenen toplantıda, 31 Mart’taki seçimlerde görev alan ekipten farklı bir ekip kurulması ve yeni kampanya hazırlanması kararı alındı. Hedef, sandığa gitmeyen 1 milyon 700 bin seçmen. Erdoğan, “Eskort ve korumalarla, vatandaşla aranıza duvar örmeyin. 7-24 çalışacağız, gönüllere dokunacağız, birlikte hareket edin” talimatı verdi.
9.05.2019 Siyaset
AK Parti'nin yol haritası belli oldu! İlk hedef küskünler...
AK Parti'nin yol haritası belli oldu! İlk hedef küskünler... AK Parti kurmayları yenilecek seçimler için İstanbul’a çıkarma yapacak ve seçim çalışmalarında ilk hedef AK Partili küskünler olacak. İlçede AK Parti’ye oy veren, büyükşehirde ise sandığa gitmeyen, boş oy atan ya da CHP’ye verdiği tahmin edilen küskün seçmenlerin yoğun olduğu bölgeler tek tek tespit edildi. Çalışmalar, İstanbul teşkilatı tarafından öncelikli olarak buralara yoğunlaşacak.
8.05.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.