Aday

Aday

Son dakika aday haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aday ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aday haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aday

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aday gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.955 aday haberi bulunmuştur. Tüm aday haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecek
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecekKanal D’nin yeni yarışma programı Password, bu cuma ikinci bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumu Enis Arıkan’ın ise daimi yarışmacı olduğu programın bu haftaki ünlü konuğu sevilen oyuncu Şükrü Özyıldız olacak. Enis Arıkan ile Şükrü Özyıldız’ın “Kim daha yakışıklı?” çekişmesi seyircileri gülmekten kırıp geçirecek.
24.07.2024Magazin
DGS 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sonucu ayın kaçında belli olacak?
DGS 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sonucu ayın kaçında belli olacak?DGS sonuçlarının açıklanacağı tarih sorgulanıyor. DGS sonuçlarının Ağustos ayının ilk haftası açıklanması beklenirken, DGS 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sonuçları ayın kaçında açıklanır 2024?
24.07.2024Gündem
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?ABD seçimleri için heyecan dorukta. ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık seçiminden çekildi. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump'ın rakibi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
23.07.2024Gündem
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Yüksekokulları'na (2.000) erkek, (500) kadın olmak üzere toplam (2.500) öğrenci alımı yapılacak. Polis Meslek Yüksekokulları'nda eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adaylar polis memuru olarak atanacak. Peki, polis alımı ne zaman, lise polis alımı şartları neler, yaş sınırı var mı? PMYO 2500 polis alımı KPSS şartı var mı?
23.07.2024Gündem
Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Rusya’dan ilk açıklama
Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Rusya’dan ilk açıklamaABD Başkanı Joe Biden’ın ABD'de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, "Sabırlı olmamız ve olanları dikkatle izlememiz gerekiyor” dedi.
21.07.2024Dünya
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleşti
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleştiABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından, Demokrat Partinin seçim yolunun hangi prosedürlerle şekillenebileceği sorusu gündem oldu.
21.07.2024Dünya
Trump'tan Biden'ın çekilme kararına ilk yorum: Sahtekar Joe, aday olmaya uygun değildi
Trump'tan Biden'ın çekilme kararına ilk yorum: Sahtekar Joe, aday olmaya uygun değildiABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Sahtekar Joe Biden Başkanlık için aday olmaya uygun değildi ve kesinlikle hizmet etmeye de uygun değil ve hiçbir zaman da olmadı” dedi.
21.07.2024Dünya
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildiABD Başkanı Joe Biden, ABD’de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi.
21.07.2024Dünya
ÖSYM duyurdu! KPSS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
ÖSYM duyurdu! KPSS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandıKPSS Alan Bilgisi oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı.
21.07.2024Gündem
KPSS Alan Bilgisi 3. oturumu sona erdi
KPSS Alan Bilgisi 3. oturumu sona erdiÖlçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) Alan Bilgisi sınavlarının üçüncü oturumu sona erdi.
21.07.2024Gündem
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili kararını verdi.
20.07.2024Süper Lig
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
KPSS-2024/6 MEB sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları! ÖSYM KPSS sonuç sorgulama ekranı
KPSS-2024/6 MEB sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları! ÖSYM KPSS sonuç sorgulama ekranıMilli Eğitim Bakanlığında (MEB) istihdam edilecek sözleşmeli personel için tercih sonuçları ilan edildi. 3-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2024/6 Millî Eğitim Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.
18.07.2024Gündem
KPSS sonuçları açıklandı
KPSS sonuçları açıklandıKPSS-2024/6 tercih kılavuzu kapsamında MEB'de istihdam edilecek sözleşmeli personel için atamalar tamamlandı.
18.07.2024Gündem
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklaması
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklamasıBordo-mavili kulübün Başkanı, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarına sert yanıt verdi.
18.07.2024Trabzonspor
Lisans mezunu ortaöğretim KPSS’ye girebilir mi? Lisans mezunu ortaöğretim kpss puanını kullanabilir mi?
Lisans mezunu ortaöğretim KPSS’ye girebilir mi? Lisans mezunu ortaöğretim kpss puanını kullanabilir mi?Lisans mezunları ortaöğretim KPSS'ye girebilir mi, sorusunu yanıtı merak ediliyor. KPSS başvuruları başladıktan sonra lisans mezunları ortaöğretim KPSS'ye girip girmeyeceklerini sorguluyor. İşte detaylar
18.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
İkinci öğretim kalktı mı, hangi üniversitelerde ikinci öğretim var? İstanbul hukuk ikinci öğretim kapatıldı mı, bu sene ikinci öğretim var mı?
İkinci öğretim kalktı mı, hangi üniversitelerde ikinci öğretim var? İstanbul hukuk ikinci öğretim kapatıldı mı, bu sene ikinci öğretim var mı?8-9 Haziran'da düzenlenen 2024-YKS'ye 3 milyon 120 bin 870 aday başvurdu. Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) 2 milyon 819 bin 362, Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) 1 milyon 776 bin 496, Yabancı Dil Testi'ne (YDT) ise 171 bin 90 aday girdi. Kılavuza göre, tercihler 25 Temmuz-2 Ağustos'ta yapılacak. Tercih dönemi öğrenciler araştırmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda merak edilen konu başlıklarından biri de “İkinci öğretim kalktı mı, hangi üniversitelerde ikinci öğretim var? İstanbul hukuk ikinci öğretim kapatıldı mı, bu sene ikinci öğretim var mı?” soruları oldu.
18.07.2024Gündem
Ankara'da art arda FETÖ- PDY operasyonları: 14 kişi yakalandı
Ankara'da art arda FETÖ- PDY operasyonları: 14 kişi yakalandıFETÖ/PDY'nin Askeri Liselere Giriş Sınavı, Jandarma Astsubay Temel Eğitim Kursu ve Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu mülakatlarına ilişkin usulsüzlükleri nedeniyle 7 şüphelinin yakalanması için Ankara merkezli 3 ilde operasyon başlatıldı. Ankara'da FETÖ/PDY'nin gizli haberleşme aracı ByLock yazışma programını kullandıkları tespit edilen 5 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Ankara'da haklarında yakalama kararı bulunan 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 astsubayın da bulunduğu 14 şüpheli/sanık/hükümlü yakalanarak gözaltına alındı.
17.07.2024Gündem
ÖSYM başkanı duyurdu! YKS tercihleri için tarih belli oldu
ÖSYM başkanı duyurdu! YKS tercihleri için tarih belli oldu8-9 Haziran'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın sonuçları bugün açıklandı. Tercih sürecinin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. ÖSYM başkanı duyurdu.
16.07.2024Gündem
Son dakika... YKS sonuçları açıklandı
Son dakika... YKS sonuçları açıklandıYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2024 YKS birincilerinin Mersin, İstanbul, Elazığ, Rize ve Ankara'dan çıktığını duyurdu.
16.07.2024Gündem
ABD'de Cumhuriyetçi Parti Trump'ı başkan aday olarak seçti
ABD'de Cumhuriyetçi Parti Trump'ı başkan aday olarak seçtiABD'de Cumhuriyetçi Parti, 5 Kasım başkanlık seçimleri için adaylarının Donald Trump olduğunu açıkladı.
15.07.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aday ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aday haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.