Dem

Dem

Son dakika dem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dem gelişmeleri de dahil olmak üzere 652 dem haberi bulunmuştur. Tüm dem haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!TBMM Genel Kurulu'nda, 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede yaşandı. Gerginlik üzerine birleşime ara verildi.
24.07.2024Gündem
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağızMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Sürekli operasyon stratejisi Allah'ın izniyle başarıyla ulaşacak terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır" dedi.
23.07.2024Gündem
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyor
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyorBaşıboş sokak köpeklerine ilişkin kanun teklifinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti kaynaklar, 'ötenazi' kelimesinin kanun teklifinden çıkarıldını bildirdi.
22.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemezCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Kayseri'deki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Küçük bir grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir. Vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret söylemine tevessül etmek acizliktir. Toplumda yabancı düşmanlığı ile bir yere varılamaz." dedi.
1.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmazCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasette normalleşme tartışmalarına noktayı koydu. Erdoğan, Cumhur İttifakı için de net mesajlar verdi.
26.06.2024Gündem
Efor Çay halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? Efor Çay Sanayi kimin, Efor Çay halka arz ne zaman?
Efor Çay halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? Efor Çay Sanayi kimin, Efor Çay halka arz ne zaman? Efor Çay halka arz ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Efor Çay halka arzına dair detaylar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Efor Çay, halka arzının kaç lot verileceği ve hangi bankalarda bulunacağı ve katılım endeksine uygun olup olmayacağına yönelik aramalar arttı. Peki, Efor Çay halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? Efor çay ne zaman halka arz olacak, Efor Çay halka arz ne zaman?
26.06.2024Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecek
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecekPartisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı için net mesajlar verdi. Bahçeli'nin gündeminde 1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş davası da vardı.
25.06.2024Gündem
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli olduDokuz günlük bayram tatilinde sadece vatandaşlar değil, siyasiler de şehir değiştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel bayramı Ankara dışında karşılayacak. Kurban Bayramı'nda Ankara'da olacak isimler arasında ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve MHP lideri Bahçeli bulunuyor...
15.06.2024Gündem
Erdoğan - Özel görüşmesinin şifreleri! CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, detayları aktardı
Erdoğan - Özel görüşmesinin şifreleri! CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, detayları aktardıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, beklenen iade-i ziyaretini gerçekleştirdi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, canlı yayında görüşmeyle ilgili detayları aktardı. Canova, AK Parti'nin bir kamuoyu araştırması yaptığını belirterek "AK Parti'nin ilgili genel başkan yardımcısı Mustafa Şen çıkan sonuçları, yapay zekayla paylaşarak 3 temel netice aldıklarını açıkladı. Birincisi politikaların şeffaf olması, ikincisi kutuplaştırıcı dilden uzak durulması ve üçüncüsü popülist uygulamalarından kaçınılması. AK Parti'nin yaptırdığı kamuoyu yoklamalarından çıkan sonuçlara ilişkin yapay zekanın bulduğu 3 temel kritik başlık bunlar. Bu veriler Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da paylaşıldı" dedi.
11.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan herkesle görüşür, sakınca yok
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan herkesle görüşür, sakınca yokMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Suriye'nin kuzeyindeki seçimlere tepki gösteren Bahçeli, "Asıl hedef Türkiye'miz, yakın hedef son yurdumuzdur. Milli güvenliğimiz tehdit ve tehlikelerle sınanmakta. Türkiye'nin haklı tepkisi sözde seçimleri erteletmiştir. Gündemden tamamen çıkarılmalıdır. ABD gibi dost düşman başına." dedi. Bahçeli, öte yandan "Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur." ifadelerini kullandı.
11.06.2024Gündem
DEM Parti'li Tatvan Belediye Başkanı'na soruşturma
DEM Parti'li Tatvan Belediye Başkanı'na soruşturmaTatvan Cumhuriyet Başsavcılığı, DEM Parti’li Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçundan soruşturma başlattı.
7.06.2024Gündem
Hakkari Belediye Başkanı görevden alınmıştı! Mehmet Sıddık Akış'ın cezası belli oldu
Hakkari Belediye Başkanı görevden alınmıştı! Mehmet Sıddık Akış'ın cezası belli olduİçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış' a yargılandığı davanın bugün Hakkari 1. Ağır Ceza Mehkemesi' nde görülen duruşmasında 19 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
5.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz
MHP lideri Bahçeli: Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyizMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Pınarbaşı'ndaki seçim sonucuna ilişkin sözlerine tepki gösteren Bahçeli, "MHP'nin herhangi bir mensubunu terörle ilişkilendirmek yumuşama pozu veren biz zatın edepsiz beyanıdır. Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz, Ya aynısı ile karşılık veririz ya da o eli kırar atarız" dedi.
4.06.2024Gündem
Hakkari Belediye Başkanı  Mehmet  Akış gözaltına alındı
Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış gözaltına alındıHakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış, yürütülen bir soruşturma kapsamında Van'da gözaltına alındı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklmada da Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış'ın geçici bir tedbir olarak görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.
3.06.2024Gündem
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanı yaşandı! İşte kazananlar
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanı yaşandı! İşte kazananlarYüksek Seçim Kurulunun (YSK), seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe ve 4 beldede bugün sandık başına gidildi. Sabah saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Sandıklarda oy sayımına geçildi. İlk sonuçlar geldi.
2.06.2024Gündem
3 ilçe ve 4 beldede seçmenler yarın yeniden oy kullanacak
3 ilçe ve 4 beldede seçmenler yarın yeniden oy kullanacakYüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe, 4 belde ve 212 mahallede seçmenler yarın sandık başına gidecek.
1.06.2024Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdırMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.05.2024Gündem
Numan Kurtulmuş, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti
Numan Kurtulmuş, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret ettiMeclis Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa görüşmeleri kapsamında MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
14.05.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!Yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde DEM Parti, Saadet Partisi Meclis Grubu ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş, ""Bizim temennimiz TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla siyasi partilerin üzerinde anlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun kabul edilmesidir"dedi.
2.05.2024Gündem
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklamasıAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayızPartisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024Gündem
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyunAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'ye kapatma davasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklamaBakan Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Davut Gül geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Taksim sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Taksim'in dışındaki herhangi bir alanda kutlanacak" demişti.
23.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.