Mhp

Mhp

Son dakika mhp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mhp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mhp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mhp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mhp gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.688 mhp haberi bulunmuştur. Tüm mhp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağızMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Sürekli operasyon stratejisi Allah'ın izniyle başarıyla ulaşacak terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır" dedi.
23.07.2024Gündem
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilir
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilirAK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonda görüşebileceklerini söyledi.
22.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisi
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'ya geldi. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılıyor. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni düzenlendi. Törende, 2 Bayraktar AKINCI TİHA da uçuş gerçekleştirdi. Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan paraşütçü komandoları temsilen paraşütle atlarken, Bayraktar İHA ve helikopterler tören alanı üzerinde uçuş gerçekleştirdi.
20.07.2024Gündem
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dediler
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dedilerKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı Yunan medyası manşetlerinde geniş yer buldu. Yunan basınında neredeyse tüm manşetler Türkiye ve KKTC’nin 50. yıl kutlamalarıyla dolarken, Kuzey Kıbrıs ve Türkiye ile ilgili provakatif başlıklara yer verildi.
20.07.2024Gündem
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'yi kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
15.07.2024Gündem
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yokMHP Genel Bahçeli, "15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur." dedi.
15.07.2024Gündem
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyor
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyorAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara aktarmaya başladık. Bu kapsamda 2.7 milyar lira yaşlı, 2.1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4.8 milyar lira tutarındaki aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz” dedi.
8.07.2024Ekonomi
BOZKURT İŞARETİ TARİHİ | Bozkurt işaretinin anlamı nedir, bozkurt işareti ne demek? Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı?
BOZKURT İŞARETİ TARİHİ | Bozkurt işaretinin anlamı nedir, bozkurt işareti ne demek? Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı?Avusturya maçında attığı 2 golle dünyanın gündemine oturan Merih Demiral’ın Bozkurt işareti yapması tepki çekti. Almanya'nın başvurusu üzerine Merih Demiral hakkında UEFA soruşturma başlattı. Öte yandan TFF konuya ilişkin bir savunma dosyası hazırladı. Peki Bozkurt işareti ve simgesi ne demek, Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı? Bozkurt işaretini ilk kim yaptı? İşte Bozkurt işaretinin anlamı ve merak edilen diğer detaylar…
5.07.2024Gündem
Bahçeli'den UEFA'nın verdiği skandal cezaya sert tepki: Utanç duyulacak ilkellik!
Bahçeli'den UEFA'nın verdiği skandal cezaya sert tepki: Utanç duyulacak ilkellik!UEFA Disiplin Kurulu'nun EURO 2024 son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcumuz Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi.
5.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, "Biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara da, istismarlara da müsaade etmeyiz." dedi. Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin konuşan Erdoğan, "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir." ifadelerini kullandı. Ekonomi ile ilgili adımların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Erdoğan, "Programımız çalışıyor. Enflasyonda düşüş daha yeni başladı. Hızlanarak devam edecek." mesajını verdi. Ayrıca Erdoğan, UEFA'nın Merih Demiral için başlattığı soruşturmaya yönelik gerekli adımların atıldığını ve cumartesi günü Hollanda maçına gitme kararı aldığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak hastaneye kaldırıldı
Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak hastaneye kaldırıldıAdana’da 5 dönem büyükşehir belediye başkanlığı yapan Aytaç Durak Pozantı’nın Bürücek Yaylasında rahatsızlanarak hava ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
5.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berlin ziyareti! Merih Demiral'e soruşturma sonrası Almanya'ya gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berlin ziyareti! Merih Demiral'e soruşturma sonrası Almanya'ya gidecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programlarını erteleyerek EURO 2024 çeyrek final maçında A Milli Takıma destek olmak için Almanya'ya gidecek. Merih Demiral gol sevincinde bozkurt işareti yapmasına ilişkin, 'Bir gol sevinci vardı aklımda, onu yaptım, Türklükle alakalı. Herhangi bir mesaj yok.' açıklamasında bulunmuştu.
4.07.2024Gündem
Devlet Bahçeli'den UEFA'ya Merih Demiral tepkisi
Devlet Bahçeli'den UEFA'ya Merih Demiral tepkisiMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın A Milli takımımızın gollerini atan Merih Demiral hakkında açtığı soruşturmaya tepki gösterdi. Bahçeli, "Türk ve Türkiye husumeti aşikar olan dahili odakların yanı sıra UEFA’nın da bu şer kervana iştiraki son derece yanlı ve yanlıştır." dedi.
3.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında duruşma 5 gün devam edecek! Çelik yelekle mahkemede
Sinan Ateş davasında duruşma 5 gün devam edecek! Çelik yelekle mahkemedeEski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın görülmesine başlandı. 5 gün sürecek duruşmanın ilk günü savunma yapan sanıklar daha önceki ifadelerinden farklı beyanlarda bulundu...
2.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısındaAnkara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada 22 kişinin yargılanmasına başlandı. İlk duruşmayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da takip etti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak. Beklentimiz, eksik olan bu iddianamenin ve iddianamedeki boşlukların tamamlanarak yeni ve doğru bir iddianamenin yazılması ve yargılamanın hızlı bir şekilde yapılmasıdır" dedi.
1.07.2024Gündem
Kula Belediyesi'nde darp skandalı! Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandı
Kula Belediyesi'nde darp skandalı! Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandıKula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, makam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklandı. CHP Manisa İl Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kamuoyuna yansıyan vahim iddiaları üzülerek takip etmekteyiz. Yargı sürecinin tamamlanmasının ardından kamuoyuna geniş kapsamlı bir açıklama daha yapacağız." ifadelerine yer verildi. Öte yandan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akşay, sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Belediye Başkanı Hikmez Dönmez'in ifadesi de ortaya çıktı. Dönmez'in "İddialar tamamen asılsızdır. Benim bir dövün emrim yoktur. M.U. ve H.D. yaralanmalarının çıkan arbede sırasında yaşanıp yaşanmadığını bilemiyorum." dediği öğrenildi.
1.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mhp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mhp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.