Gazete Vatan Logo

Murat Kurum: Ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, "Artık sandıklar kapandı, İstanbullular demokratik sorumluluklarını yerine getirdi. Sandık başına giderek, İstanbul’umuza sahip çıkan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte sandıklara sahip çıkma zamanı." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum: Ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Artık sandıklar kapandı, İstanbullular demokratik sorumluluklarını yerine getirdi. Sandık başına giderek, İstanbul’umuza sahip çıkan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte sandıklara sahip çıkma zamanı.

Sandık namustur, her oy bir emanettir. Oy sayımı sürecinde ortaya çıkabilecek her türlü manipülasyona karşı dikkatli olalım. Oylar sayılıp tutanaklar imzalandıktan sonra da süreç bitmeyecek. Son ana kadar kadar ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz.

OYUNU KAĞITHANE'DE KULLANDI

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, eşi Şengül Kurum, oğlu Mehmet ve kızı Zehra ile birlikte saat 11.00 sıralarında Kağıthane İmece İlkokulu'na geldi. Vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Kurum, okula güçlükle girebildi. Okul içerisinde de alkışlarla karşılanan Kurum, 1166 no'lu sandıkta ailesi ile birlikte oyunu kullandı.

Haberin Devamı

Murat Kurum: Ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz