İbb

İbb

Son dakika İBB haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İBB ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İBB haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibb gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.306 ibb haberi bulunmuştur. Tüm ibb haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul ulaşım zamlı fiyatlar, tam bilet ne kadar, öğrenci ne kadar?
İstanbul ulaşım zamlı fiyatlar, tam bilet ne kadar, öğrenci ne kadar?İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı'nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL'ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL'den 12 TL'ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL'den 282,5 TL'ye çıkarılması kararlaştırıldı. İstanbul ulaşım zamlı fiyatlar, tam bilet ne kadar, öğrenci ne kadar?
26.07.2024Gündem
İstanbul minibüs ücretleri ne kadar, en kısa mesafe ve indi bindi kaç TL oldu? 2024 Temmuz ayı minibüs ücret tarifesi
İstanbul minibüs ücretleri ne kadar, en kısa mesafe ve indi bindi kaç TL oldu? 2024 Temmuz ayı minibüs ücret tarifesiİstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 13 zam geldi. İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarına uygulanan zamla birlikte İstanbul minibüs ücretleri ne kadar, en kısa mesafe ve indi bindi kaç TL oldu, minibüse zam geldi mi gibi sorular yankı uyandırdı.
26.07.2024Gündem
İndirimli karta 30 yaş sınırı geldi mi? 30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu, kaç TL?
İndirimli karta 30 yaş sınırı geldi mi? 30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu, kaç TL? İBB'nin 30 yaş üstü öğrenci akbili hakkında verdiği karar sonucu, 30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu, kalktı mı gibi sorular gündem konusu oldu. Peki, öğrenci kartına ne kadar indirim olacak? 30 yaşından gün alan İstanbulkart sahibi öğrencilere İstanbul'daki toplu taşıma araçlarında yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.
26.07.2024Gündem
Meteoroloji radar görüntülerini yayınladı! 3 gün boyunca sürecek: İstanbul, Ankara...
Meteoroloji radar görüntülerini yayınladı! 3 gün boyunca sürecek: İstanbul, Ankara...Hava durumu ile ilgili son dakika... İstanbul hava durumu! İstanbul için peş peşe sağanak uyarısı geldi. İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. AKOM'dan yapılan açıklamaya göre il genelinde 3 gün boyunca yağış görülecek. Meteoroloji, İstanbul'un radar görüntülerini paylaştı. Avrupa ve Anadolu Yakası'nda yoğun yağışlar sürecek. Vatandaşların tedbirli olması konusunda uyarılarda bulunuldu. İşte son dakika detaylar...
25.07.2024Gündem
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi!
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi!İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı’nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL’ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL’den 12 TL’ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL’den 282,5 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı.
25.07.2024Gündem
Tropik ne demek, tropik gece nedir? Prof. Dr. Orhan Şen’den dikkat çeken açıklama
Tropik ne demek, tropik gece nedir? Prof. Dr. Orhan Şen’den dikkat çeken açıklamaMeteoroloji 6 il için sarı kod verdi. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen de dikkat çeken bir paylaşım yaparak 'tropik gece' vurgusunda bulundu. Peki, Tropik ne demek, tropik gece nedir?
18.07.2024Gündem
İBB'nin gündemine ilk kez taşındı! Paylaşımlı yolculuk yol haritası çizilecek
İBB'nin gündemine ilk kez taşındı! Paylaşımlı yolculuk yol haritası çizilecekİstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yarın yapacağı toplantıda 'Paylaşımlı Yolculuk' (Uygulama Bazlı Ulaşım Sistemi) konusu ilk kez gündem maddesi yapıldı. Konu toplantıda görüşülerek yol haritası belirlenecek.
17.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem
30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu? 30 yaş üstü tam İstanbulkart, aylık tam mavi kart ve tam aktarmanın ücretleri…
30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu? 30 yaş üstü tam İstanbulkart, aylık tam mavi kart ve tam aktarmanın ücretleri…İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nde alınan karar ile 30 yaşından gün almış öğrencilerin indirim oranları yüzde 10'a düşürüldü. Peki, 30 yaş üstü öğrenciler ne kadar ödeyecek? İşte 30 yaş üstü öğrencilerin kullandığı Tam İstanbulkart, Aylık Tam Mavi Kart ve Tam Aktarmanın ücretleri…
12.07.2024Ekonomi
İstanbul'da toplu taşımada öğrenci indirimine 30 yaş sınırı
İstanbul'da toplu taşımada öğrenci indirimine 30 yaş sınırıİBB Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantılarının 3’üncüsü gerçekleştirildi. İstanbul’da, toplu taşımada öğrenci indirimine 30 yaş sınırı getirildi.
11.07.2024Gündem
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildi
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildiMeteoroloji'den kırmızı alarm verildi. Kuvvetli yağış için son dakika açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 il için sarı kodlu alarm verdi. Uyarı yapılan iller sırasıyla Artvin, Çankırı, Çorum, Erzurum, Giresun, Kars, Kastamonu, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Bayburt, Bartın, Ardahan, Karabük oldu.
10.07.2024Gündem
Maltepe Sahili'ni işgal eden karavanlar toplandı! 'Senede sadece 1 kez kullanılıyor'
Maltepe Sahili'ni işgal eden karavanlar toplandı! 'Senede sadece 1 kez kullanılıyor'Maltepe Sahili'ndeki kamuya açık alanlarda park halinde olan ve tebligat gönderilmesine rağmen kaldırılmayan karavanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Maltepe Belediyesi ekiplerince çekilerek Yediemin Otoparkına götürüldü.
9.07.2024Gündem
Haliç köprüsü kapalı mı? Haliç köprüsü ne zaman açılacak, kaç gün kapalı, yol çalışması ne zaman bitecek?
Haliç köprüsü kapalı mı? Haliç köprüsü ne zaman açılacak, kaç gün kapalı, yol çalışması ne zaman bitecek?İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, D-100 kara yolunun Haliç Köprüsü kesiminde asfalt yenileme çalışmasına dün akşam saat 23.00'te başladı. Peki, Haliç Köprüsü ne zaman açılacak ve neden kapalı olduğu sürücüler tarafından merak ediliyor. İşte haliç köprüsü yol çalışması ne zaman bitecek, sorusunun yanıtı…
4.07.2024Gündem
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandı
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandıResmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na Murat Kurum, Sağlık Bakanlığı'na ise Kemal Memişoğlu atandı.
2.07.2024Gündem
Tarihi binada rot balans ayarı: Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrası reklam panoları söküldü
Tarihi binada rot balans ayarı: Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrası reklam panoları söküldüSadrazam Mehmet Paşa tarafından 1600’lü yılların başında inşa edilen çeşme ve namazgah yıllar içinde kaderine terk edildi. Tarihi yapının altında alüminyum doğrama ve oto lastik dükkanı da açıldı. Çevredekilerin sosyal medyadaki tepkileri üzerine harekete geçen belediye ekipleri, yapıya monte edilmiş reklam panolarını ve eklentileri söktü. Özel mülk olan yapının kamulaştırılması gerektiğini söyleyen Arkeolog Ömer Faruk Yavaşçay, "Özel kişi maddi gelirin kaybolacağından dolayı oraya ya ödenmeyecek bir fiyat biçebiliyor ya da hiç satmayabiliyor. Kültür Bakanlığı satın alıp restore edebilir” dedi. Alüminyum doğrama dükkanının sahibi Enver Duman, "Biz burada tarihi dokuya zarar verecek bir şey yapmadık. Twitter'a düşmüş, belediyeden geldiler. Vergisini verdiğimiz tabelaları söktüler. 2018 yılından beri burada hizmet veriyoruz, daha öncesi de vardı" dedi.
27.06.2024Gündem
Limon nasıl 100 TL oldu? Dalda çürümüştü
Limon nasıl 100 TL oldu? Dalda çürümüştüLimon fiyatı rekora koşuyor. Altı ay önce para etmediği için çiftçinin çöpe döktüğü limonun kilosu 100 liraya yaklaştı. Üreticiler, depolardaki limonların piyasaya sürülmesiyle fiyatların yükseldiği görüşünde
27.06.2024Ekonomi
İBB Başkanı İmamoğlu: Önceki genel başkanımızla buluşuruz, buluşacağız
İBB Başkanı İmamoğlu: Önceki genel başkanımızla buluşuruz, buluşacağızİstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp görüşmeyeceğine ilişkin, "Biz, önceki dönem genel başkanımızla buluşuruz, buluşacağız. Bugün olur, bir hafta sonra olur. Bizim böyle bir derdimiz yok" dedi.
26.06.2024Gündem
Yenibosna metrobüs durağında çalışma! 75 gün sürecek
Yenibosna metrobüs durağında çalışma! 75 gün sürecekYenibosna Metrobüs İstasyonu yaya üst geçidinde yapılacak yenileme çalışması kapsamında, D-100 kara yolu ve yanyollardaki bazı şeritler 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak.
25.06.2024Gündem
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecek
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecekTaksi sürücülerine yönelik saldırılarda yaşanan artış sebebiyle İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriliyor.
22.06.2024Gündem
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldiİstanbul'da Halk Ekmek büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğin fiyatı, yapılan yüzde 60 zamla birlikte 5 liradan 8 liraya yükseldi. Büfelerde satılan diğer ürünlere de ortalama yüzde 60 oranında zam uygulandı.
20.06.2024Ekonomi
Adalar'da 'Azmanbüs' krizi yükseliyor: "Kartal - Pendik minibüsü gibi"
Adalar'da 'Azmanbüs' krizi yükseliyor: "Kartal - Pendik minibüsü gibi"İstanbul’un Adalar ilçesinde kullanıma sokulan elektrikli minibüslere tepki her geçen gün artıyor. Ada halkı ‘azmanbüs’ dedikleri elektrikli minibüs yerine daha önce kullanımda olan ‘adabüs’lerle ulaşımın sağlanmasını istiyor. İBB ise “İETT tarafından, Adalar’a özel olarak üretilmesi istenen yeni elektrikli araçlar için açılan ihalelere ulusal ve uluslararası araç üreticilerinin katılım sağlamaması sebebiyle’ bu araçların alındığını söylüyor.
20.06.2024Gündem
İSPARK ZAMMI: İSPARK ücretleri ne kadar? 2024 İSPARK saatlik ücretleri ne kadar arttı?
İSPARK ZAMMI: İSPARK ücretleri ne kadar? 2024 İSPARK saatlik ücretleri ne kadar arttı?İSPARK zammı haber: İBB Meclisi'nde görüşülen karar oylamaya sunuldu. İSPARK ücretlerine zam içeren teklif kabul edildi. Buna göre saatlik İSPARK ücretleri yenilendi. 2024 yılında araç sahipleri İSPARK saatliğine 70 lira ödeyecek. Peki İSPARK ne kadar zamlandı? İşte 2024 İSPARK zamlı tarife...
13.06.2024Gündem
İspark ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı
İspark ücretlerine yüzde 35 zam yapıldıİBB Meclisi'nde komisyon raporları görüşülerek oylamaya sunuldu. İSPARK ücret tarifelerine de yüzde 35'e varan zam içeren 'Revize Ücret Tarifesi' oy çokluğu ile kabul edildi. Yeni tarifeyle 1 saatlik otopark ücreti 52 liradan 70 liraya ulaşacak.
12.06.2024Ekonomi
İBB 2024 Kurban kesim alanları: Anadolu ve Avrupa yakası kurban kesim yerleri nerede?
İBB 2024 Kurban kesim alanları: Anadolu ve Avrupa yakası kurban kesim yerleri nerede?İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2024 kurban kesim yerlerini belirledi. Vatandaşlar, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kesim yerlerini açıkladı. Kurban mobil uygulamasıyla birlikte İBB'nin bu yıl kurban satış ve kesim yerleri belli oldu. İşte Avrupa ve Anadolu yakası kurban kesim alanları...
6.06.2024Gündem
Türkiye Belediyeler Birliği ne iş yapar, belediyeler birliği nereye bağlı?
Türkiye Belediyeler Birliği ne iş yapar, belediyeler birliği nereye bağlı?İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçildi. Peki, Türkiye Belediyeler Birliği ne iş yapar, belediyeler birliği nereye bağlı?
5.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.