Eşi

Eşi

Son dakika eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 60.664 eşi haberi bulunmuştur. Tüm eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katılan Emine Erdoğan, "Artan kronik hastalıklar ve aşırı ilaç kullanımı tüm dünyada sağlık politikalarını yeniden gözden geçirmenin zorunlu olduğu kanısını güçlendirmiştir. Bu noktada Dünya Sağlık Örgütü, geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerinin ülkelerin sağlık sistemlerine dahil edilmesini teşvik etmektedir. Tarihi öğretilerin gün yüzüne çıkarılarak, modern uygulamalara entegrasyonunda üzerimize düşeni yerine getirmek için 2012 yılında Sağlık Bakanlığımız bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Daire Başkanlığı kuruldu" dedi.
19.04.2024 Gündem
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze Eylem Tok ile estetikçi Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur, evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci'yi öldürmesi Türkiye'de gündem olmuştu. olayın hemen ardından teslim olmak yerine ABD'ye kaçmasının ardından Türkiye'nin konuştuğu kazanın üzerinden 50 gün geçti. Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci, yaşadıklarını ilk kez anlattı.
19.04.2024 Gündem
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Lilith ne demek, efsaneye göre Lilith nedir ve kimdir? Kızıl saçlı kadın Lilith efsanesi…
Lilith ne demek, efsaneye göre Lilith nedir ve kimdir? Kızıl saçlı kadın Lilith efsanesi… Lilith; kızıl saçlı bir kadın olarak tasvir edilir. Lilith, mitolojilerin karanlık ve gizemli dünyasında önemli bir figür olarak varlığını sürdürüyor. İbrani mitolojisinde, Adem'in eşi olarak belirtilen ve ardından yaratılış hikayesindeki yerinden kovulan Lilith, zaman içinde çeşitli kültürel ve dini bağlamlarda farklı şekillerde tasvir edilmiştir. Bazı geleneğe göre, Lilith'in isyanı ve ayrılışı, insanlığın evriminde önemli bir rol oynar; diğerlerine göre ise, bir lanetlenmişlik hikayesi olarak anlatılır.
17.04.2024 Yaşam
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi, o ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla yalanladı. Ancak Duygu Nebioğlu, raporun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında seslendiği biyolojik annesinin fotoğrafı ilk kez yayınlandı.
17.04.2024 Magazin
Boşanma sonrası hileli yöntem! SGK tek tek tespit etti, paralar faizliyle geri alınıyor
Boşanma sonrası hileli yöntem! SGK tek tek tespit etti, paralar faizliyle geri alınıyor Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
İlker Aksum'dan ‘İlkerler tutulması’ fotoğrafına yorum! Nasıl ama güzel değil miydi?
İlker Aksum'dan ‘İlkerler tutulması’ fotoğrafına yorum! Nasıl ama güzel değil miydi? Sevilen oyuncu İlker Aksum, önceki gün eşi Dilay Ekmekçioğlu ile görüntülendi. Kahve içen ikiliden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde gündem olan "üç İlker'li" fotoğraf hakkında yorum yaptı.
16.04.2024 Magazin
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı Galatasaray'ın süperstarı Mario Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından kısa bir süre önce bir paylaşımda bulundu. Galatasaray taraftarı, paylaşımla birlikte şaştı kaldı.
15.04.2024 Magazin
Eşini sırtından bıçakladı! İfadesi okuyanları pes dedirtti
Eşini sırtından bıçakladı! İfadesi okuyanları pes dedirtti Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Merkez Beydağı Mahallesi’nde tartıştığı eşini 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i sırtından 8 yerinden bıçaklayarak öldüren Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı!
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı! Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan’ın 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkarttı.Turan, “Hem aile dostu hem de komşu olduk, şarkılarını ilk ben dinliyorum. Çok şanslıyım” dedi.
15.04.2024 Magazin
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına “Rambo Berk” olarak bilinen ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Hırsızın ellerini bağlayan ünlü oyuncu ona adeta hayatı dersi verdikten sonra polise teslim etti. Yaşananlar kameralara anbean yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı'
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı' Eski eşi Necla Nazır, kızı Tuğçe Tayfur ve damadı Muhammet Aydın'ın verdiği röportaj sonrası Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
13.04.2024 Magazin
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi Sinemada rol aldığı Oflu Hoca film serilerindeki rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Çetin Altay, 5 yıl önce evlendiği eşi Gamze Kaçmaz'dan boşanma kararı almıştı. Bebek’te eşi ve çocuğuyla görüntülenen Altay, soruların çözüldüğünü söyledi.
13.04.2024 Magazin
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı? Yalı Çapkı'nın 66. Bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Bayram nedeniyle birçok dizinin ekran macerasına ara verilince, Yalı Çapkını yeni bölüm bu akşam var mı? Yalı Çapkını 66. bölümü ne zaman yayımlanacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.04.2024 Magazin
Adana'da karnaval coşkusu tüm şehri sardı
Adana'da karnaval coşkusu tüm şehri sardı Dünyada eşi benzeri yok denilerek başlatılan ve bu yıl Adana'da başlayacak olan Kültür Yolu Festivali'nin ilki olan Portakal Çiçeği Karnavalı yarın başlıyor. Festival, Türkiye’de ilk ve tek karnavalı olarak yurt içinden ve yurt dışından yüz binlerce kişiyi Adana sokaklarında buluşturacak.
12.04.2024 Adana
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Depremde polis oğlunu kaybeden Duran ailesinin zorlu bayramı
Depremde polis oğlunu kaybeden Duran ailesinin zorlu bayramı Polis oğlunu ve öğretmen gelini 6 Şubat depreminde kaybeden Duran ailesi Ramazan Bayramını buruk geçirirken, anne, “Bize hiç bayram olmuyor ki” diyerek göz yaşları tutamadı.
11.04.2024 Adana
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg (84), 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları, 130'uncu günde sonlandırılırken, artık gelen bir ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela Berzeg (82), sosyal medya hesabından Korhan Berzeg’in fotoğrafını, “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaşırken, ailenin Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi’ndeki eviyle ilgili yeni karar verildi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
11.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.