Erdoğan Açıklama

Erdoğan Açıklama

Son dakika erdoğan açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdoğan açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdoğan açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğan Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğan açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.669 erdoğan açıklama haberi bulunmuştur. Tüm erdoğan açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan açıklaması canlı: 31 Mart Recep Tayyip Erdoğan açıklama canlı izle! Erdoğan açıklama yapacak mı?
Erdoğan açıklaması canlı: 31 Mart Recep Tayyip Erdoğan açıklama canlı izle! Erdoğan açıklama yapacak mı? Erdoğan balkon konuşması canlı izle! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Son dakika haberine göre Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart akşamı açıklama yapacak. Saat 00:30'da Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde vatandaşlarla buluşacağı açıklandı. Peki Erdoğan açıklaması ne zaman?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak? 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Sandıklar açılmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması yapıp yapmayacağı da araştırılamaya başlandı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. CHP'deki para sayma görüntüleri hakkında konuşan Erdoğan "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Gündem
AK Parti Denizli mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2028'de envantere katılacak
AK Parti Denizli mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2028'de envantere katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5. Nesil Savaş uçağımız Kaan ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. 15 yıllık çalışmanın başarısı olan KAAN önemli bir testle kritik eşiği aştı. 2028'de hava envanterimize katılmasını bekliyoruz." dedi.
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Deprem şehirlerimizi, altyapısıyla, üstyapısıyla, şehir merkezi ve kırsalıyla tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz” dedi.
4.02.2024 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Emeklinin gözü ek zam haberinde
Kabine toplantısı başladı! Emeklinin gözü ek zam haberinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve terörle mücadele toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak.
16.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. Son 6 aylık enflasyon yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Memur ve emeklisinin alacağı zam oranı yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Bu rakamlara refah payı dahil değil. Memurlar ve emekliler bu orana refah payı ve seyyanen zammın dahil edilip edilmeyeceğini sorgularken Cumhurbaşkanı’nın söz konusu zamlara yönelik bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
3.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yumruk' tepkisi: Şiddetin Türk sporunun içinde barınmasına asla izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yumruk' tepkisi: Şiddetin Türk sporunun içinde barınmasına asla izin vermeyeceğiz MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Spor şiddetle bağdaşmaz. Şiddetin Türk sporunun içinde barınmasına asla izin vermeyeceğiz." dedi.
11.12.2023 Gündem
Emekli ve memur milyonlarca vatandaş nefesini tuttu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Emekli ve memur milyonlarca vatandaş nefesini tuttu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak. Milyonlarca emekli ve memurun gözü Beştepe'de olacak.
8.10.2023 Ekonomi
Kabine toplantısı başladı! Kritik konular masada
Kabine toplantısı başladı! Kritik konular masada Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Enflasyonla mücadele, emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve gençlere vergisiz cep telefonu desteği toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak.
26.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı. Toplantının gündem maddeleri arasında memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı da bulunuyor.
3.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! İşte masadaki konular...
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.00'te toplanıyor. Toplantının gündem maddeleri arasında memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı da bulunuyor. Toplantıda, iç ve dış siyasetteki gelişmeler de ele alınacak.
3.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın sandıkta darbeler döneminin bittiğinin müjdesini duyurmak için sabırsızlanıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın sandıkta darbeler döneminin bittiğinin müjdesini duyurmak için sabırsızlanıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adnan Menderes ve arkadaşlarının anıt mezarını ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Türk demokrasisi, bir 27 Mayıs’ta aldığı yarayla sendelemişti. Şimdi 63 yıl sonra yine bir 27 Mayıs’ta, yarın gideceğimiz sandık başında, darbeler, cuntalar, muhtıralar döneminin bittiğinin müjdesini cümle âleme duyurmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.
27.05.2023 Gündem
'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' projesiyle ilgili Emine Erdoğan'dan açıklama
'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' projesiyle ilgili Emine Erdoğan'dan açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' projesiyle ilgili sosyal medya hesabından payaşımda bulundu.
3.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. 6 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğramasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstismar iddiaları tam bir faciadır" açıklamasında bulundu. Yıllık enflasyonun birkaç ay içinde yüzde 40'lara ineceğini söyleyen Erdoğan, "Herkes hesabını 2023'te yüzde 20'ler seviyesinde enflasyona göre yapsın" dedi. Başarılı öğrencilere teşvik verileceğini de açıklayan Erdoğan, "Üniversite öğrencilerinin kredi burs miktarını 850 TL'den 1250 TL'ye çıkarıyoruz" dedi.
13.12.2022 Siyaset
Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? (12 Aralık 2022)
Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? (12 Aralık 2022) Milyonların gözü yılın en kritik Kabine toplantısında! Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek Kabine toplantısında gündem asgari ücret ve EYT olacak. Kabinenin masasında olacak bu önemli kik kritik konu ile ilgili yol haritası belirlenecek. Peki, Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? İşte detaylar…
12.12.2022 Gündem
Fiyat İstikrar Komitesi nedir, kimlerden oluşur? Zincir marketler nasıl denetlenecek? Fiyat farklılıkları nasıl giderilecek?
Fiyat İstikrar Komitesi nedir, kimlerden oluşur? Zincir marketler nasıl denetlenecek? Fiyat farklılıkları nasıl giderilecek? Hükümetten ekonomi ile ilgili yeni önlemler yolda! Enflasyonla mücadele kapsamında fahiş fiyatlar ile ilgili hükümet yeni adımlar atıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda ekonomi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve marketler ile ilgili kontrollerin sıkılaştırılacağını belirtti. Fiyat İstikrar Komitesi'ni kurarak takibini zincir marketlerde fiyat denetimlerinin arttırılacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyat farklılıklarının önüne geçeceklerini ve Fiyat İstikrar Komitesi’nin çalışmalara başlayacağını söyledi. Peki, Fiyat İstikrar Komitesi nedir? Zincir marketler nasıl denetlenecek? Fiyat farklılıkları nasıl giderilecek? Fiyat İstikrar Komitesi marketleri nasıl denetleyecek, ceza verecek mi? Marketlerdeki fahiş fiyat farklılıkları nasıl önlenecek? İşte detaylar…
30.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ndeki Medya Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı ile ilgili; "Terör örgütüne destek verenler dökülen her kana ortaktır. Teröristlerin kimin arkasına saklanırsa saklansın kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır." ifadelerini kullandı.
16.11.2022 Siyaset
Kabine toplantısı sona erdi! İşte masadaki konular
Kabine toplantısı sona erdi! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de sona erdi.
24.10.2022 Siyaset
Kabine kritik gündemle toplanıyor
Kabine kritik gündemle toplanıyor Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak. EYT düzenlemesi, geçici işçiler, sözleşmeli personel ile taşeronların durumu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıda değerlendirilecek.
24.10.2022 Siyaset
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var?
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Kritik Kabine toplantısının gündeminde başörtüsünü anayasal güvence sağlayacak anayasa değişiklik teklifi gündemin ilk sırasında yer alırken, enflasyonla mücadele ve ekonomik tedbirler de görüşülecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? İşte 24 Ekim 2022 Kabine gündemi!
23.10.2022 Gündem
Bartın'daki maden kazası sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!
Bartın'daki maden kazası sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'daki maden kazası sonrası sosyal medya hesabında açıklamada bulunarak, "Kaybettiğimiz madenci kardeşlerimizin aileleri, evlatları emanetlerimizdir. Can kayıplarını telafi edemesek de, vefat eden kardeşlerimizi geri getiremesek de en küçük mağduriyete dahi izin vermeyecek, ailelerimize sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.
15.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Hedefimiz asgari ücreti en uygun düzeye çıkarmak" dedi.
9.10.2022 Siyaset
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı konuşması bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri!
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı konuşması bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri! AK Parti grup toplantısı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partililere seslenecek. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapacağı saate çevrildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının tarihi bir nitelik taşıdığını belirtmiş, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır" demişti. Peki, Cumhurbaşkanı ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı saat kaçta açıklama yapacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri!
5.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğan Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğan açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.