Bombalama

Bombalama

Son dakika bombalama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bombalama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bombalama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bombalama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bombalama gelişmeleri de dahil olmak üzere 944 bombalama haberi bulunmuştur. Tüm bombalama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına yarın Marmara Cezaevi yerleşkesi karşısında bulunan duruşma salonunda başlanacak.
8.05.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 36 şüphelinin yargılanmasına 9 Mayıs'ta başlanacak.
6.03.2023 Gündem
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı başlattı. CNN Türk yanına katılan uzmanlar kritik operayona ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
20.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı Gaziosmanpaşa'daki Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) binasına el yapımı bomba ile saldırı düzenlediği iddiasıyla tutuklanan Besra Yalçın hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Besra Yalçın hakkında 60 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
11.10.2022 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mersin'de polisevine saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden Dilşah Ercan'ın, CHP tarafından hazırlanan 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda yer almasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.09.2022 Siyaset
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı TÜGVA bombacısı kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eylem sırasında çarşaf giyen bombacı kadın, ilçe ilçe kıyafet değiştirmiş. Hem bu ilginç görüntüleri hem de olayın ayrıntılarını, CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
7.05.2022 Gündem
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü...
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü... Terör örgütü El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in '2'nci 11 Eylül' olarak adlandırılan planları ortaya çıktı.
25.04.2022 Dünya
Savaş bölgesinde kritik gelişme! Ukrayna'daki Türk uçakları ilk kez görüntülendi...
Savaş bölgesinde kritik gelişme! Ukrayna'daki Türk uçakları ilk kez görüntülendi... Rus ordusunun Ukrayna topraklarındaki bombalama ve saldırıları devam ediyor. Savaş nedeniyle Türkiye'nin Ukrayna'da 2 nakliye uçağı kalmıştı. CNN Türk ekibi nakliye uçaklarını ilk kez görüntüledi. ABD, Batılı ülkelerin bugün Rusya'ya karşı ek yaptırımlar açıklayacağını duyurdu. Batı'nın yeni yaptırımlarla Putin'in yakın çevresine gireceği ve Rus liderin iki kızının yaptırım listesine alınacağı iddia edildi. Rusya işgalinde yerle bir olan ve büyük bir insani felakete doğru giden Mariupol kentinden 80 bin sivilin tahliyesi için Türkiye formülü gündemde. Bucha kentindeki katliama dünyada tepkiler yağarken Rusya'dan yeni açıklama geldi.
6.04.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son durum...  Moskova ve Kiev'den peş peşe açıklamalar: İstanbul'da bir ilk gerçekleşti...
Rusya - Ukrayna savaşında son durum... Moskova ve Kiev'den peş peşe açıklamalar: İstanbul'da bir ilk gerçekleşti... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta 35. güne girildi. Ülkenin bir çok kentinden çatışma ve bombalama haberleri gelmeye devam ediyor. İşgalin başlamasından bu yana Çin ve Rusya arasındaki en üst düzey buluşma gerçekleşti, taraflar anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Rusya'nın Kiev ve Çernigiv'den askerlerini çekmediğini belirten Ukrayna, İstanbul'daki müzakerelerde ilk kez Moskova'nın kırmızı çizgiler çekmek yerine Kiev'i dinlediğini açıklarken Kremlin'den de İstanbul zirvesine dair açıklamalar geldi.
30.03.2022 Dünya
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL Milli Savunma Bakanlığı'nın 15 Temmuz darbe girişiminde, darbecilerin Akıncı Üssü'ne verdiği zararın tazmini için aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 500 sanık hakkında açtığı dava kapsamındaki bilirkişi incelemesi tamamlandı. Raporda, Akıncı Üssü'ndeki zararın 8 milyon 630 bin lira olduğu tespit edildi.
29.03.2022 Gündem
Milyonlarca takipçisi olan Instagram hesabını Ukraynalı bir doktora verdi
Milyonlarca takipçisi olan Instagram hesabını Ukraynalı bir doktora verdi İngiliz Futbolcu David Beckham, Ukrayna'daki savaşın ağır sonuçlarına dikkat çekebilmek için milyonlarca takipçisi olan Instagram hesabının kullanımını Harkov Perinatal Merkezi Müdürü Doktor Irina Kondratova'ya verdi.
21.03.2022 Magazin
Mikolayiv’de sivil yerleşim yerleri bombalandı
Mikolayiv’de sivil yerleşim yerleri bombalandı Ukrayna’nın sahil kenti Mikolayiv'de sivil sitelerin bombalandığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.
12.03.2022 Dünya
Rusya bombalanan hastaneden kurtulan kadını hedefe koydu! Mariana Vishegirskaya tek fotoğrafla savaşın sembolü olmuştu...
Rusya bombalanan hastaneden kurtulan kadını hedefe koydu! Mariana Vishegirskaya tek fotoğrafla savaşın sembolü olmuştu... Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş tüm şiddetiyle sürüyor. Cephede sıcak çatışmalar sürerken insani koridor ve sivillerin tahliye çalışmaları da devam ediyor. Mariupol’deki doğum hastanesine düşen bombalardan kurtulan ve fotoğrafları tüm dünyada paylaşılan Mariana Vishegirskaya’dan savaş şartlarında yüzleri gülümseten, umut dolu bir haber geldi.
12.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Maria Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı! 'Sahte' deyince fotoğrafı gösterdi...
Maria Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı! 'Sahte' deyince fotoğrafı gösterdi... Rus savaş uçaklarının Ukrayna'da bir doğum hastanesini bombalamasının ardından, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy saldırıyı 'vahşet' ve 'savaş suçu' olarak nitelendirdi. Korkunç saldırıda üç kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı. Ölenlerin arasında 6 yaşında bir kız çocuğunun da olduğu açıklandı. Saldırıdan birkaç saat önce, Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova Ukrayna'yı hastanede muharebe mevzileri kurmakla suçladı. Görüntülere "sahte" diyen Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı.
10.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Avrupa'da doğal gaza rekor zam! Doğal gaz fiyatları yüzde 160 arttı
Avrupa'da doğal gaza rekor zam! Doğal gaz fiyatları yüzde 160 arttı Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin doğalgaz arzında kesintiye yol açacağı endişesi Avrupa'da doğalgaz fiyatlarını rekor seviyeye taşıdı. Avrupa'da derinliği en fazla olan Hollanda merkezli sanal doğalgaz ticaret noktası TTF'de işlem gören nisan vadeli kontratların cuma günü megavatsaat başına 192.5 euro olan fiyatı, dün yüzde 80'e yakın yükselerek 345 euroya çıkarak tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Geçen hafta yüzde 25'e yakın artışla 118 doların üzerini test eden Brent petrolün varil fiyatı, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Avrupalı müttefikleriyle Rusya'dan petrol ithalatını durdurmayı görüştüklerini açıklamasının ardından dün yüzde 10'dan fazla artarak son 13.5 yılın en yüksek seviyesi olan 130 doları geçti.
8.03.2022 Ekonomi
Ukrayna'da ateşkes bozuldu! Bombalama başladı, tahliyeler yeniden durdu
Ukrayna'da ateşkes bozuldu! Bombalama başladı, tahliyeler yeniden durdu Ukrayna'da sivillerin tahliyesi için bazı kentlerde uygulanan ateşkese uyulmayınca sivillerin tahliyesi yeniden durdu.
6.03.2022 Dünya
IAEA Genel Direktörü Grossi: Çernobil’e gitmek için iki tarafla görüştüm
IAEA Genel Direktörü Grossi: Çernobil’e gitmek için iki tarafla görüştüm Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Genel Direktörü Grossi, bir nükleer santralin korunmasında ve güvenliğinin sağlanmasındaki en önemli ve birinci prensibin, santralin fiziksel bütünlüğünün korunması olduğunu belirterek dün akşam Zaporjiya Nükleer Santrali’nin bombalama olayından sonra santralin fiziksel bütünlüğünün tehlike altına girdiğini belirtti. Grossi, nükleer santrallerin güvenliğini sağlamak için müzakerede bulunmak üzere Çernobil’e seyahat edebileceğini belirtti.  
4.03.2022 Dünya
Rusya ile Ukrayna arasında altı saatlik görüşme!
Rusya ile Ukrayna arasında altı saatlik görüşme! Son dakika gelen habere göre; gözlerin çevrildiği çok kritik Rusya-Ukrayna müzakeresi sona erdi. Toplantı 6 saat sürdü...
28.02.2022 Dünya
Ukrayna'da yaşayan Türk genci her şeyi anbean kaydetti! 'Bombalar düşüyor. Gözümüzle gördük'
Ukrayna'da yaşayan Türk genci her şeyi anbean kaydetti! 'Bombalar düşüyor. Gözümüzle gördük' Ukrayna'da yaşayan bir Türk genci, market alışverişi sonrası evine gitmek istediği sırada yakınlarındaki bombalama anını görüntüledi. Büyük panik yaşayan ve sığınağa koşan Gürel, "Şu an tahliyemiz belli oldu. Eve gidiyoruz. Bombalar çok şiddetli. Oy oy oy... Özer bombalar düşüyor...Gözümüzle gördük. Evin yakınlarına düştü" diyerek dehşet anlarını anlattı.
28.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bombalama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bombalama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.