Bali

Bali

Son dakika bali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bali gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.319 bali haberi bulunmuştur. Tüm bali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari’de bal üretim sezonu başladı! Bakanlıktan açıklama
Hakkari’de bal üretim sezonu başladı! Bakanlıktan açıklama Hakkari il genelinde bal üretim sezonu başladı. Hakkari Tarım ve Orman Müdürlüğü, kentte 2024 yılı ilkbahar arı bakımları ile birlikte bal üretim sezonunun başladığını açıkladı. Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bal ve arı ürünlerini yetiştiren yetiştiricilere bereketli ve kazançlı bir sezon diledi.
18.04.2024 Ekonomi
Sadece Adana'da üretiliyor! Akciğer hastalıkları dahil her derde deva oluyor
Sadece Adana'da üretiliyor! Akciğer hastalıkları dahil her derde deva oluyor Adana’da sadece Göller Bölgesinde üretilen lezzeti ve aroması ile coğrafi işaret başvurusu yapılan “Mezla Balı" Avrupa’da düzenlenen Uluslararası Londan Bal yarışmasında derece ile lezzetini taçlandırmak istiyor.
11.04.2024 Adana
Sadece Adana'da üretiliyor! Akciğer hastalıkları dahil her derde deva oluyor
Sadece Adana'da üretiliyor! Akciğer hastalıkları dahil her derde deva oluyor Adana’da sadece Göller Bölgesinde üretilen lezzeti ve aroması ile coğrafi işaret başvurusu yapılan “Mezla Balı" Avrupa’da düzenlenen Uluslararası Londan Bal yarışmasında derece ile lezzetini taçlandırmak istiyor.
4.04.2024 Adana
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'daki yerleşik yabancı nüfusu, son 1 yılda 40 bin azaldı. Oturum izinlerinin uzatılmaması, yeni gelenlere izin verilmemesi, konut ve kira fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle Antalya'dan Dubai ve Sırbistan'a yoğun göç yaşanıyor. Konut fiyatları ve kiralarda da yüzde 15- 25 civarında düşüş başladı.
10.02.2024 Ekonomi
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Magazin
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
Vertigo Nasıl Geçer? Vertigo Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Vertigo Nasıl Geçer? Vertigo Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Vertigo, genellikle baş dönmesi olarak tanımlanan bir hareket ya da dönme hissidir. Baş dönmesi ile aynı şey değildir. Vertigolu kişiler, gerçekten dönüyormuş ya da hareket ediyormuş gibi veya dünya etraflarında dönüyormuş gibi hissederler.
17.01.2024 Sağlık
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Siyah noktalar bir akne türüdür. En sık yüz bölgesinde görülür. Ancak sırt, boyun, göğüs ve ense gibi alanlarda da görülebilir. Siyah noktalar sıklıkla foliküllerin tıkanması yüzünden oluşur. Siyah noktalar peeling, bakım kremleri, yüz jelleri ve belirli kürler ile kolayca geçebilirler.
17.01.2024 Sağlık
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sivilce izi herkesin hemen hemen karşılaştığı durumlardan biridir. Ancak sivilce izinden kurtulmanın birçok farklı yolu vardır. Günde 15 dakika kendinize ayırarak kısa süre içerisinde sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz. 
17.01.2024 Sağlık
Kuru Öksürük Nasıl Geçer? Kuru Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kuru Öksürük Nasıl Geçer? Kuru Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kuru öksürük en etkili şekilde bol bol sıvı tüketerek geçer. Bal ve zencefil tüketmek de bu sürecin kısalmasını sağlayabilir. 
7.01.2024 Sağlık
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı, sevgilisi Hande Erçel ile birlikte Bali'ye gitti. Sabancı, Erçel'in Bali'de yürüyüş yaptığı esnada fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.
31.12.2023 Magazin
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı. Arıları da telef eden ayılarla büyük problem yaşadıklarını belirten vatandaş, “Ayı, köyümüzü her gün ziyaret ediyor, komşu gibi olduk” dedi.
25.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor ‘Şehrin havalimanı’ İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Kuala Lumpur merkezli yeni hattı ile küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Malezyalı havayolu şirketi Batik Air’in gerçekleştireceği Kuala Lumpur merkezli seferler, hem İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı hem de Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuş rotası olacak.
13.12.2023 Ekonomi
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Bu balın kilosu 2 bin 500 liradan satılıyor
Bu balın kilosu 2 bin 500 liradan satılıyor Batman’da 3 bin rakımlı Mereto Dağı'nın eteklerinde tamamen doğal şekilde üretilen Sason balı yurt dışından ve yurt içinden 2 bin 500 liraya kadar alıcı buluyor.
10.10.2023 Yaşam
Hakkari'de Cilo Dağı'nın 3 bin rakımında çıkarıyor kilosunu 2 bin 500 TL’den satıyor!
Hakkari'de Cilo Dağı'nın 3 bin rakımında çıkarıyor kilosunu 2 bin 500 TL’den satıyor! Hakkari'nin Kırıkdağ köyünde yaşayan Hamdi Akdoğan, Cilo Dağı eteklerinde 11 yıl önce keşfettiği kaya balını 3 bin rakımlı dağlardan çıkartırken, kilosunu bu sene 2 bin 500 TL’den satışa çıkarttı.
19.09.2023 Yaşam
Kara kovan balının sağımı gerçekleştirildi! Fiyatı 5 bin liraya kadar çıkıyor
Kara kovan balının sağımı gerçekleştirildi! Fiyatı 5 bin liraya kadar çıkıyor Rize’de yüksek ağaçların dallarında tamamen doğal bir şekilde üretimi yapılan kara kovan ballarının sağımı gerçekleştirildi.
13.09.2023 Yaşam
Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever TEKNOFEST’te merak edilenleri cevapladı
Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever TEKNOFEST’te merak edilenleri cevapladı Türkiye’nin uzaya yapacağı ilk yolculuğun mürettebatından olan Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te gençlerle bir araya gelerek merak edilenleri cevapladı.
2.09.2023 Gündem
Türkiye'de ilk ve tek! Anzer Balı'na rakip oluyor: Yok satmaya başladık
Türkiye'de ilk ve tek! Anzer Balı'na rakip oluyor: Yok satmaya başladık Türkiye’nin ilk ve tek biyosfer rezerv alanı olan Artvin’in Borçka ilçesine bağlı Macahel bölgesinde arıcılar dünyaca ünlü balın sağımına başladı.
2.09.2023 Ekonomi
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor Günlük hayatta çok sık tükettiğimiz içeceklerden biri olan kahvenin yararları saymakla bitmez. Metabolizmayı hızlandırır, enerji verir, kalp sağlığını korur. Evde, ofiste, arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde ya da tek başımıza kahveyi, severek tüketiriz. Havaların ısınmasıyla beraber ise soğuk kahveye yönelim artar.
24.08.2023 Sağlık
Seren Serengil'den Bircan Bali'ye jet yanıt!
Seren Serengil'den Bircan Bali'ye jet yanıt! Ünlü sunucu Bircan Bali, artık magazin programlarında yer almayacağını duyurarak "Misyonumu tamamladığımı düşünüyorum" açıklamasında bulundu. Bali'nin haberini alan Seren Serengil, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.
17.08.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: En doğru adayları tespit edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: En doğru adayları tespit edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yerel seçimler hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En doğru adayları tespit edeceğiz. Bütün mesele, ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak." dedi.
4.08.2023 Gündem
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı Ballar artık piyasada üretimi yaygınlaşan sahtecilik olaylarından dolayı çoğu tüketiciye güven vermiyor. Katkı maddeleri ile üretilen bal, hem sağlığı tehdit ediyor, hem de paranın çöpe gitmesine neden oluyor. TÜKONFED Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Komite Başkanı Nurten Sırma, fırsatçıların yeni yöntemini anlatarak, sahte balın nasıl anlaşılabileceğine ilişkin bilgilendirici açıklamalarda bulundu.
2.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.