Ay

Ay

Son dakika ay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ay gelişmeleri de dahil olmak üzere 111.125 ay haberi bulunmuştur. Tüm ay haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyenler, vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı, mallarına-mülklerine el konulmalı, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmalı" açıklamasını yaptı.
22.04.2024 Gündem
Adanalı çiftçiler hasat başlamadan taban fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını bekliyor
Adanalı çiftçiler hasat başlamadan taban fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını bekliyor Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, buğday hasadı başlamadan çiftçilerin beklentilerini karşılayacak şekilde fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını istediklerini söyledi.
22.04.2024 Adana
Trafik sigortasında yeni dönem başladı fiyatlar değişiyor! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor
Trafik sigortasında yeni dönem başladı fiyatlar değişiyor! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor Trafik sigortasıyla ilgili arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Trafik sigortasında yeni dönem uygulamaya girdi, primler artık her ay maliyet endeksine göre belirlenecek. İşte trafik sigortasıyla ilgili milyonlarca araç sahibini ilgilendiren detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıklayacak
Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıklayacak Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını 25 Nisan Perşembe günü açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 50 seviyesine yükseltmişti.
21.04.2024 Dünya
Alkollü sürücünün yaptıkları şoke etti
Alkollü sürücünün yaptıkları şoke etti Aksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istese de 6 bin 439 TL ceza kesilip ehliyetine 6 ay el konuldu.
21.04.2024 Vatan TV
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı Aksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istese de 6 bin 439 TL ceza kesilip ehliyetine 6 ay el konuldu.
21.04.2024 Gündem
Buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak 2024? Buzagı destekleri yattı mı? buzağı destek ödemeleri sorgulama
Buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak 2024? Buzagı destekleri yattı mı? buzağı destek ödemeleri sorgulama Buzağı desteklerinin ödeneceği tarih sorgulanıyor. 1. Dönem başvuruların ocak ayında tamamlandı. Buzağı desteği 2. Dönem başvuruları ise 1 Nisan 2024 tarihinde başladı, 17 Haziran 2024 tarihlerinde sona erecek. Tarım ve Hayvancılığı desteklemek için verilen buzağı destekleme ödemeleri başvurularla birlikte gerçekleştiriliyor. En az 4 ay yaşamış, programlı aşıları tamamlanmış ve 2023 doğumlu buzağıların faydalandığı desteğin hesaplara yatacağı tarih araştırılıyor. Peki, Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024? Buzağı desteği yattı mı?
20.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı Sarı-Kırmızılılar'ın Belçikalı yıldız geçtiğimiz günlerde Napoli idmanını izlemişti. Dries Mertens, efsanesi olduğu eski takımından neden ayrıldığını ilk kez açıkladı.
20.04.2024 Galatasaray
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi Boşanmak isteyen çiftleri yakından ilgilendiriyor. AYM, boşanma davası reddedilen çiftlerin “evlilik birliğinin temelden sarsıldığı” gerekçesiyle yeniden dava açmaları için 3 yıl beklemesini öngören kuralı iptal etti. Kararda 3 yıllık bekleme süresinin makul olmadığı, taraflara katlanamayacakları külfet yüklediği vurgulandı İşte detaylar...
20.04.2024 Gündem
Beşiktaş galibiyet hasretine MKE Ankaragücü karşısında son verdi! 2-0
Beşiktaş galibiyet hasretine MKE Ankaragücü karşısında son verdi! 2-0 Süper Lig’in 33’üncü haftasında Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 18’inci dakikada Muçi ve 67’nci dakikada Muleka kaydetti.
19.04.2024 Beşiktaş
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi! İşte yeni rakam
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi! İşte yeni rakam Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 40,53 TL iken, bu anket döneminde 40,01 TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Çalışan annelere 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır? 325 Euro destek şartları neler, çalışan annelere desteğini kimler alabilir?
Çalışan annelere 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır? 325 Euro destek şartları neler, çalışan annelere desteğini kimler alabilir? Çalışan annelere destek ödemesine yönelik araştırmalar arttı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek verileceğini açıkladı. Avrupa Birliği destekli proje kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verilecek. Peki, çalışan annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman başları, kimler yararlanacak, şartları neler? 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır?
19.04.2024 Ekonomi
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Boğa dönemi başlıyor, 20 Nisan’a dikkat! 1 burç araba alıyor, 2 burç hamile kalıyor, 1 burç da borçlarından kurtuluyor
Boğa dönemi başlıyor, 20 Nisan’a dikkat! 1 burç araba alıyor, 2 burç hamile kalıyor, 1 burç da borçlarından kurtuluyor Bugün itibari ile Güneş artık Boğa burcuna geçiyor ve 1 ay bu burçta seyahat edecek. Bu geçiş sabit, düzenli ve keyifli zamanların habercisidir. Astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı…
19.04.2024 Astroloji
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Partner, aile ya da yönetici.... 3 burç bağları bugün koparıyor! Astrolog Aygül Aydın önerdi: Bu 5 kurala uyun!
Partner, aile ya da yönetici.... 3 burç bağları bugün koparıyor! Astrolog Aygül Aydın önerdi: Bu 5 kurala uyun! Jüpiter ve Uranüs Boğa ile kavuştu, Ay Aslan burcundaki seyahatine devam ediyor. Hayatın bazen tahammül edilemez olduğunu belirten Astrolog Aygül Aydın'a göre, tek yapılması gereken yeni ufuklar açacak insanlarla bağ kurmak. Aygül Aydın, bugünün Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
17.04.2024 Astroloji
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.