Avrupa Yakası

Avrupa Yakası

Son dakika avrupa yakası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avrupa yakası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avrupa yakası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Yakası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa yakası gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.093 avrupa yakası haberi bulunmuştur. Tüm avrupa yakası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı İstanbul'da ofis kira bedelli arttı. Ekonomik dalgalanmaların, döviz kurunun, deprem risklerinin, küresel enflasyonun ve çalışma alışkanlıklarındaki değişimin İstanbul ofis piyasasına etkilerini ortaya koyan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek Raporu yayımlandı. Gayrimenkul şirketi Propin tarafından 19 yıldır hazırlanan raporun son sayısında, güvenli ofis ihtiyacına yönelik talebin ofis boşluk oranlarını dip noktaya taşıdığı belirtildi.
8.02.2024 Ekonomi
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 kaza: 3 yaralı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 kaza: 3 yaralı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 ayrı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken köprü, çift yönlü olarak yaklaşık bir saat trafiğe kapandı.
13.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller Sarıkamış Harekatı sırasında donarak şehit düşen 90 bin Mehmetçik harekatın 109. yılında da unutulmadı. Her yıl olduğu gibi Allahuekber Dağları'nda kahraman şehitler anısına kardan heykeller yapıldı.
7.01.2024 Gündem
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hastanelik oldu
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hastanelik oldu 'Avrupa Yakası' dizisiyle hafızalara kazınan Vural Çelik, Influenza'ya yakalandı. Hastanede tedvi gören oyuncu, sağlık durumunu paylaştı.
7.01.2024 Magazin
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi 'Avrupa Yakası' dizisi ve 'Aile Arasında' filminde birlikte kamera karşısına geçen Gülse Birsel ve Engin Günaydın, önceki gece Tarabya'da bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
23.12.2023 Magazin
'Bir kişiye teşekkür etmiyorum' demişti! Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'ten Gülse Birsel açıklaması geldi
'Bir kişiye teşekkür etmiyorum' demişti! Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'ten Gülse Birsel açıklaması geldi 'Avrupa Yakası' dizisiyle hafızalara kazınan Vural Çelik, "Gülse Birsel'le aynı projede rol alır mısınız?" sorusunu cevaplarken, ünlü senaristle aralarındaki küslüğünün kariyerine olumuz etkisi olup olmadığı hakkında konuştu.
21.12.2023 Magazin
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini tek tek sıraladı
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini tek tek sıraladı Uzman isim Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremiyle ilgili açıklama yaptı. ABD'li araştırmacının verilerini açıklayan Naci Görür, "Her an İstanbul'da büyük deprem olabilir diye düşünüyorum." dedi. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini açıkladı.
11.12.2023 Gündem
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi?
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi? Bursa'da şiddetli fırtına gece saatlerinden itibaren başladı. Tüm yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları özellikle Marmara'da etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde eğitime ara verilmişti. İstanbul ve Bursa'da fırtına ve rüzgarın giderek şiddetini artırması üzerine Bursa Valiliği'ndan tatil duyurusu geldi mi sorusu da gündem oldu. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin beklediği haber geldi. Peki Yarın Bursa'da okullar tatil mi?
28.11.2023 Gündem
İstanbul'da yağmur trafiği! Yüzde 89'a ulaştı
İstanbul'da yağmur trafiği! Yüzde 89'a ulaştı İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu oluştu. İBB Trafik Yoğunluğu Haritası'nda saat 18.30'de yoğunluk yüzde 89'a ulaştı.
22.11.2023 Gündem
İstanbul'da okulların açılmasıyla sabah trafik yoğunluğu oluştu
İstanbul'da okulların açılmasıyla sabah trafik yoğunluğu oluştu Türkiye genelinde okullarda 1 haftalık ara tatilin sona ermesiyle okullarda dersler yeniden başlıyor. Okulların ilk gününde İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 50'yi geçti.
20.11.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde zincirleme kaza
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde zincirleme kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Edirne istikametinde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralananlar ambulanslarla hastaneye götürüldü.
11.11.2023 Yaşam
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
İstanbul'un bazı bölgelerinde trafikte yoğunluk yaşanıyor
İstanbul'un bazı bölgelerinde trafikte yoğunluk yaşanıyor İstanbul'da Meteoroloji'nin uyarılarının ardından bölgesel etkili olan yağmur trafik yoğunluğuna neden oldu. Bazı noktalarda trafik durma noktasına gelirken kentteki trafik yoğunluğu yüzde 90'lara çıktı.
2.11.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri’ne katıldı. Türk Yıldızları'nın İstanbul semalarında gerçekleştirdiği gösteri büyük beğeni topladı. O anlar ise CNN TÜRK canlı yayınında ekranlara geldi.
29.10.2023 Gündem
Kadınlar Cumhuriyet’in 100. yılı için koşuyor
Kadınlar Cumhuriyet’in 100. yılı için koşuyor Cumhuriyet’in 100. yılında, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde bugün “100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Koşusu” gerçekleşiyor.
29.10.2023 Diğer Sporlar
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı?
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı? AK Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan ‘Büyük İstanbul Mitingi’nin programı belli oldu. AK Parti’den yapılan açıklamada, “28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ‘Büyük Filistin Mitingi’ milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukları da ağırlayacak. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek mitinge pek çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri, siyasi parti liderleri katılacak” denildi. Peki, Filistin Mitingi nerede olacak? Büyük Filistin Mitingi İstanbul’un neresinde?
28.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Yakası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa yakası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.