Altıeylül

Altıeylül

Son dakika Altıeylül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Altıeylül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Altıeylül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altıeylül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altıeylül gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 altıeylül haberi bulunmuştur. Tüm altıeylül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Balıkesir’de DEAŞ üyesi 4 kişi yakalandı
Balıkesir’de DEAŞ üyesi 4 kişi yakalandı Balıkesir’de Irak uyruklu terör örgütü üyesi 5 kişiye yönelik yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
22.12.2023 Gündem
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı?
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı? Maden Tetkik Arama'nın güncel fay haritasına birkaç yıl önce eklenen ve tahmini olarak 2 bin yıldır deprem üretmediği tespit edilen Gökçeyazı Fayı'na çok yakın bir noktada önceki dün meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem akıllarda soru işareti bıraktı. Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan, Balıkesir il merkezinin de içinden geçen Gökçeyazı Fayı'nın her an kırılabileceğine işaret ederken, Balıkesir'in deprem riskinin İstanbul'dan daha fazla olduğunu vurguladı.
21.12.2023 Gündem
Balıkesir'de korkutan deprem!
Balıkesir'de korkutan deprem! Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, paniğe yol açtı.
20.12.2023 Gündem
Çalıştığı inşaatta tüfekle vurulan mermer ustası öldü! Dehşet veren olay
Çalıştığı inşaatta tüfekle vurulan mermer ustası öldü! Dehşet veren olay Balıkesir'de çalıştığı inşatta pompalı tüfekle başından vurulan mermer ustası Dursun Gargın (49) yaşamını yitirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan aynı inşatta çalışan B.K. (47), tüfeği bulduğunu, incelerken de ateş aldığını öne sürdü.
17.11.2023 Gündem
Balıkesir'de orman yangını!
Balıkesir'de orman yangını! Balıkesir Altıeylül ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın, ormana sıçradı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
6.08.2023 Yaşam
8 mahallede tarım arazilerini sulayan kanal, siyah akıyor
8 mahallede tarım arazilerini sulayan kanal, siyah akıyor Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde 8 mahalledeki tarım arazilerinin sulandığı 5 kilometre uzunluğundaki kanalın kirli görüntüsü tepki çekiyor. Balçığın oluştuğu, hayvan dışkısının biriktiği ve siyah suyun aktığı kanaldaki kirliliği tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki sanayi tesislerine işaret edip, çözüm bulunmasını istedi.
11.06.2023 Gündem
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı!
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri Pazar günü yapılıyor. gazetevatan Balıkesir seçim sayfasından Balıkesir ili ve ilçelerinde seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Türkiye geneli seçim sonuçlarının da canlı takip edileceği 14 Mayıs 2023 Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanmak için okullara akın edecek. Kritik bir viraja girecek Türkiye, sandık başında tercihini kullanacak. Kimlerin nerede oy kullanacağı da e-devlet ekranından öğrenebilecek. 2023 Cumhurbaşanı seçimleri Balıkesir'de nasıl sonuçlanacak? İşte gazetevatan seçim 2023 sayfası ve il il seçim sonuçları...
11.05.2023 Seçim
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Maalesef, şu anda muhalefetin ülkemize sunduğu hiçbir şey yoktur. Hiçbir projeleri, ayakları yere basan hiçbir yatırım sözleri yoktur. Sadece laf vardır, söz vardır, tartışma vardır. Çok laf az iş, çok söz az icraat, çok tartışma az yatırım demektir. Üzülerek söylüyorum; bugün muhalefet, eski koalisyonlar döneminde yaşanan 'kargaşa, karmaşa ve kavgaların' bir fragmanını bu millete seyrettiriyor. Türk siyasetine adeta zaman kaybettiriyor." dedi.
3.04.2023 Ekonomi
Sosyal konut kuralarında adı çıkacaklar dikkat! Bakan Kurum tarih verdi
Sosyal konut kuralarında adı çıkacaklar dikkat! Bakan Kurum tarih verdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada kurada sosyal konut çıkacak vatandaşlarla sözleşme yapılacak tarihi duyurdu. Bakan Kurum, "İnşallah 2023’ün ilk çeyreğinde bütün sözleşmelerimizi TOKİ başkanlığımız eliyle imzalayacağız. Vatandaşlarımıza da 2 yıl içerisinde söz verdiğimiz şekilde konutlarımızı bitirip etaplar halinde teslimini yapacağız." dedi.
3.10.2022 Ekonomi
Balıkesir’de 3,2 büyüklüğünde deprem
Balıkesir’de 3,2 büyüklüğünde deprem Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Atköy kırsal mahallesinde 15.49’da meydana gelen deprem şehir merkezinden de hissedildi.
12.08.2022 Gündem
Balıkesir'de aranan 165 şahıs yakalandı!
Balıkesir'de aranan 165 şahıs yakalandı! Balıkesir'de polis ekipleri, asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 165 kişiyi yakaladı. Adli makamlara sevk edilen 43 şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
4.07.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Özcan, çocuklarına sürpriz için otomobil almış
Şehit Uzman Çavuş Özcan, çocuklarına sürpriz için otomobil almış Siirt'te, PKK'lı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Ercan Özcan'ın (29) acı haberi, Balıkesir'de baba ocağına ulaştı. Şehit Özcan'ın otomobil aldığı ve ailesine sürpriz yapmak amacıyla görev dönüşü Balıkesir'e geleceği öğrenildi.
31.05.2022 Gündem
Balıkesir'e şehit ateşi düştü!
Balıkesir'e şehit ateşi düştü! Siirt’tin Pervari ilçesinde tespit edilen mayının imhası sırasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan kaldırıldığı hastanede şehit düştü.
31.05.2022 Gündem
Balıkesir’de kaza! 6 kişi yaralandı, aralarında çocuklar da var
Balıkesir’de kaza! 6 kişi yaralandı, aralarında çocuklar da var Balıkesir’in Altıeylül İlçesindeki Beyoğlu Caddesinde meydana gelen kazada aralarında çocuklarında bulunduğu 6 kişi hafif şekilde yaralandı.
23.04.2022 Yaşam
Terhisine 80 gün kalan askerin baba evine cenazesi gitti
Terhisine 80 gün kalan askerin baba evine cenazesi gitti Şırnak Uludere’de vatani görevini yerine getirirken geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Tankçı Er Enis Alkır son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.
27.03.2022 Yaşam
Balıkesir’de kare Ramazan pidesi 2,5 liradan satılacak
Balıkesir’de kare Ramazan pidesi 2,5 liradan satılacak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, günlük ortalama 50 bin adet üretilecek olan 300 gramlık Kare Ramazan pidesinin fiyatını 2,5 lira olarak belirledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesine Balıkesir merkezi ve 12 ilçesinde de ulaşabileceği" belirtildi.
24.03.2022 Ekonomi
Okul öncesi eğitimle ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama!
Okul öncesi eğitimle ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Milli Eğitim Bakanlığı olarak, okul öncesi eğitime erişimi artırmaya çalışıyoruz. Anaokullarını mümkün olduğu kadar şehirlerin farklı bölgelerine kurarak vatandaşların çocuklarını özel eğitim öğrencisiyse özel eğitim anaokuluna, değilse normal anaokuluna göndermeleriyle ilgili imkanlarımızı artırmaya çalışıyoruz." dedi.
8.10.2021 Eğitim
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama!
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Balıkesir'deki üreticilerden Faruk Özen, "Şu anda üreticiler olarak çiğ sütün litresini 3 liradan satıyoruz. Marketlerde 9 liraya kadar varan süt fiyatını ve biz üreticiden daha fazla para kazananların olduğunu görmek bizi üzüyor. Bunun ham maddesi bizden çıkıyor fakat arada bunu tüketiciye ulaştıranlar kadar para kazanamıyoruz" ifadelerini kullandı.
29.08.2021 Ekonomi
Balıkesir'de bir kişi sünnet düğünündekilere silahla ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Balıkesir'de bir kişi sünnet düğünündekilere silahla ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde bir kişinin, sünnet düğününe katılanlara silahla ateş etmesi sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.
12.07.2021 Gündem
Feci kaza, 4 araç birbirine girdi! 3 ölü, 3 yaralı
Feci kaza, 4 araç birbirine girdi! 3 ölü, 3 yaralı Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
22.06.2021 Gündem
KKK sözleşmeli er kayıtları başlıyor! Personel temin sözleşmeli er alımı kayıt ve eğitim birliği öğrenme ekranı!
KKK sözleşmeli er kayıtları başlıyor! Personel temin sözleşmeli er alımı kayıt ve eğitim birliği öğrenme ekranı! Türk Silahlı Kuvvetlerine Sözleşmeli Er Temini seçim aşamaları tamamlandı. Seçim aşamaları neticesinde başarılı olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığına yerleştirilen sözleşmeli er adayları için kesin kayıt ilanı yayınlandı. Peki, Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er kayıtları nasıl yapılır? Sözleşmeli er eğitimleri ne zaman başlıyor? İşte Kayıt için gerekli belgeler...
25.05.2021 Personel Alımı
Balıkesir'de kötü koku vahşeti ortaya çıkardı
Balıkesir'de kötü koku vahşeti ortaya çıkardı Bursa'nın Altıeylül ilçesinde, bir apartmanda erkek cesedi bulundu.
7.05.2021 Yaşam
Şehit Uzman Çavuş Ümit Gıcır, Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Ümit Gıcır, Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde, PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Ümit Gıcır, memleketi Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Çandır Mahallesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
15.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Altıeylül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altıeylül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.