Alibeyköy

Alibeyköy

Son dakika ALİBEYKÖY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ALİBEYKÖY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ALİBEYKÖY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alibeyköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alibeyköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 570 alibeyköy haberi bulunmuştur. Tüm alibeyköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı. Erdoğan, “Hem aldığımız tedbirlerin hem de uyguladığımız ekonomik programın etkisiyle yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüşe şahit olacağız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
İstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştıİstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştı
İstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştıİstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştı  İstanbul barajlarındaki doluluk oranı artmaya devam ediyor. İSKİ verilerine göre ortalama baraj doluluk oranı yüzde 70’i geçti.
31.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 55.31'e yükseldi
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 55.31'e yükseldi İstanbul'da 2023'ün son ayları yağışlı geçti. 2024 yılının ilk günlerinde yağışların da etkisiyle baraj doluluk oranlarındaki artış sürüyor. İSKİ verilerine göre İstanbul’un barajlarındaki doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 55.31 olarak ölçüldü. Geçtiğimiz aylarda bu oran yüzde 16’ya kadar düşmüştü. Neredeyse kurumaya yüz tutan baraj gölleri yeniden suyla dolarken yüzde 12’ye kadar gerileyen Alibeyköy barajında doluluk oranı yüzde 64.5 oldu.
10.01.2024 Gündem
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
İstanbul'un barajlarında doluluk oranları arttı
İstanbul'un barajlarında doluluk oranları arttı İstanbul'da etkili olan yağışların ardından barajlardaki doluluk oranları arttı. İSKİ verilerine göre İstanbul'un barajlarındaki toplam doluluk oranı 4 Aralık'ta yüzde 34,02 iken 17 Aralık'ta yüzde 47,45 oldu. Alibeyköy Barajı yüzde 59,17, Büyükçekmece Barajı yüzde 35,82, Sazlıdere Barajı yüzde 28,37, Istrancalar Barajı yüzde 100, Kazandere Barajı yüzde 37,79 ve Pabuçdere Barajı ise yüzde 24,52 olarak ölçüldü.
17.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti Haramidere, Ayamama, Kurbağalıdere’nin olası Marmara depreminde en riskli alanlar olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çakır, yüzey deformasyonu yaşanan bölgelerde depremin daha büyük hasara neden olacağını söyledi.
17.12.2023 Gündem
İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı kritik seviyenin altına düştü
İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı kritik seviyenin altına düştü İstanbul'da yağışsız geçen günlerin ardından barajlardaki doluluk oranı yüzde 25'in altına düştü. Bugün itibariyle barajların doluluk oranı yüzde 24.97 olarak ölçüldü. Kuraklıktan en fazla etkilenen barajlardan biride Büyükçekmece barajı oldu. Barajdaki doluluk oranı yüzde 4.83 olarak ölçülürken, göl adeta çöle döndü. Daha önce metrelerce suyun olduğu barajda şimdi kamyonetlerle bile rahatlıkla ilerlemek mümkün hale geldi. Baraj gölünü besleyen dereler de tamamen kururken, üzerine kurulu köprülerin altındaki sular çekildi, tarihi kalıntılar ortaya çıktı.
19.09.2023 Yaşam
Sağanak yağmur barajları doldurdu mu? İşte son durum...
Sağanak yağmur barajları doldurdu mu? İşte son durum... İstanbul'da Başakşehir, Arnavutköy ve Küçükçekmece'de etkili olan, can ve mal kaybına yol açan aşırı yağışlar barajlardaki doluluk oranını olumlu yönde etkiledi. Aylardır azalmaya devam eden İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı artışa geçerek bugün yüzde 28.03 olarak ölçüldü. Yağışlardan önce doluluk oranı 27.88 olarak ölçülmüştü.
7.09.2023 Yaşam
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Hatla birlikte, Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek.
28.08.2023 Gündem
İstanbul’da tasarruf dönemi başlıyor! İSKİ ücretsiz dağıtacak
İstanbul’da tasarruf dönemi başlıyor! İSKİ ücretsiz dağıtacak İSKİ, kentte yaşanan kuraklığa karşı tüketimi yüksek abonelerden başlayarak musluklara su aparatı takılacağını duyurdu.
5.08.2023 Gündem
İstanbul için su alarmı verildi! Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında hesapladı: 68 günlük suyu kaldı
İstanbul için su alarmı verildi! Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında hesapladı: 68 günlük suyu kaldı İstanbul'da kurak geçen kış aylarının ardından yaz sıcakları da mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Öyle ki, sıcaklık rekorları dahi kırıldı. Susuzluk tehlikesi olan İstanbul, bu sorunla da artık yüz yüze gelmiş durumda. Peki, İstanbul'un kaç günlük suyu kaldı. Bu sorunun yanıtını CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yanıtladı...
1.08.2023 Gündem
İstanbul'daki iki barajda su kalmadı! İşte barajların doluluk oranları
İstanbul'daki iki barajda su kalmadı! İşte barajların doluluk oranları İstanbul'daki barajlardaki doluluk oranlarını yüzde 40'ın altına düştü. Son günlerde etkili olan aşırı sıcaklarla birlikte doluluk oranı bugün yüzde 39.84 olarak ölçüldü. Bu rakam, 21 Temmuz itibariyle 2014 yılından bu yana en düşük doluluk seviyesi olarak kayıtlara geçti. Bir yıl önce aynı tarihlerde doluluk oranı yüzde 69.38 ölçülmüştü.  
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İspatlayamazsan namertsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İspatlayamazsan namertsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen “Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması” programında konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun, "terör örgütleriyle görüştü" iddiasına sert tepki gösterdi, "İspatlayamazsan namertsin" dedi.
25.05.2023 Gündem
Balat'ta tramvayda yangın paniği! Yolcular tahliye edildi
Balat'ta tramvayda yangın paniği! Yolcular tahliye edildi Fatih'te T5 Tramvay hattı Fener durağında bir tramvayda yangın çıktı. Dumanların yükseldiği tramvaydaki yolcular tahliye edilirken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
25.05.2023 Yaşam
Balat'ta tramvayda yangın paniği
Balat'ta tramvayda yangın paniği Fatih'te T5 Tramvay hattı Fener durağında bir tramvayda yangın çıktı. Dumanların yükseldiği tramvaydaki yolcular tahliye edilirken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
25.05.2023 Yaşam
Ressam Orhan Albaş kimdir? Alibeyköy Mısır Heykeli’ni yapan ressamın biyografisi
Ressam Orhan Albaş kimdir? Alibeyköy Mısır Heykeli’ni yapan ressamın biyografisi Alibeyköy'ün ortasına ucundan su fışkıran mısır heykeli yapan Ressam Orhan Albaş merak konusu oldu. Peki, Orhan Albaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
23.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Taksiciyle arkadaşları, sürücü adayı ve hocasını tekme tokat dövdü!
Taksiciyle arkadaşları, sürücü adayı ve hocasını tekme tokat dövdü! Eyüpsultan'da çıkan yol verme tartışmasında taksi sürücüsüyle arkadaşları sürücü kursu hocası ve öğrencisini, darp etti. Kurs hocası ve öğrencisinin darp edildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.05.2023 Yaşam
Eyüpsultan'da su borusu patladı: 2 tramvay mahsur kaldı
Eyüpsultan'da su borusu patladı: 2 tramvay mahsur kaldı Eyüpsultan'da yapılan çalışma sırasında İSKİ'nin isale hattının patlatılması sonucu yolları su bastı, tramvaylar mahsur kaldı. T5 Cibali- Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattındaki seferler ise Cibali-Devlet Hastanesi ve Cep Otogarı - Alibeyköy Merkez istasyonları arasında yapıldı.
28.04.2023 Yaşam
Eyüpsultan'da kendi oyaladı, masadaki telefonu çocuğa çaldırdı
Eyüpsultan'da kendi oyaladı, masadaki telefonu çocuğa çaldırdı Eyüpsultan'da iftar çadırındaki standı gezen şüpheli görevliyi oyalarken yanındaki çocuğa masadaki telefonu çaldırdı. Sultangazi'de ise bir kişi, binadaki dairelerin önünden çok sayıda ayakkabı çaldı. Yaşanan hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
12.04.2023 Yaşam
İstanbul'da 5 konuttan biri ‘riskli’ alanda
İstanbul'da 5 konuttan biri ‘riskli’ alanda İstanbul’un Çevre Düzeni Planı’na ilişkin raporda, heyelan alanları, kumullar, erozyon alanları, eğimli alanlar ve dolgu alanların zaman içinde deprem açısından riskli olmasına rağmen yapılaşmaya açıldığı belirtilerek, jeolojik açıdan riskli olduğu belirtilen bölgelerdeki konut alanlarının toplam konut alanları içinde yüzde 20.4’lük bir paya sahip olduğu belirtiliyor.
31.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alibeyköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alibeyköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.