Baraj

Baraj

Son dakika baraj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baraj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baraj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baraj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baraj gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.265 baraj haberi bulunmuştur. Tüm baraj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana nöbetçi eczaneler
Adana nöbetçi eczanelerAdana'nın merkez ilçelerinde 26 Temmuz Cuma günü nöbetçi olan eczanelerin listesi şöyle:SEYHAN NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİEmel EczanesiKüçüksaat Civarı Pazarlar Caddesi, Mesten Hamamı karşısı Pazarlar Caddesi, Seyhan / AdanaSeyhan0 (322) 352-10-22Park EczanesiKurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi No:65/E Seyhan / Adana» Gülbahçesi Sitesi Groseri karşısıSeyhan0 (322) 453-13-35Doğumevi EczanesiYeşilyuva Mahallesi, Bakımyurdu Caddesi No:83/A Seyhan / Adana» Doğumevi civarı, Mini Taksi ve BİM Market yanıSeyhan0 (322) 365-10-300 (322) 365-10-33Onur EczanesiDöşeme Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:123 Seyhan / Adana» Acıbadem Hastanesi karşısı, Ortopedia Hastanesi karşısıSeyhan0 (322) 432-01-90Necef EczanesiYenibaraj Mahallesi, 68019 Sokak Sulular Apt...
26.07.2024Adana
Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet viral oldu!
Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet viral oldu!Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet, paylaşıldığı sosyal medyada gündem oldu.
23.07.2024Gündem
Samsun'da baraj manzaralı tuvalet!
Samsun'da baraj manzaralı tuvalet!Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet, paylaşıldığı sosyal medyada gündem oldu.
23.07.2024Vatan TV
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldıCumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantısı sonrası yapılan açıklamada "Programımızın nihai amacı sürdürülebilir ve kapsayıcı büyümeye ulaşmak, fiyat istikrarının tesisi ile kalıcı refah artışını sağlamaktır. Bu süreçte, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini kapsayan kalkınma odaklı politikalarımızla istihdam sağlamaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.
23.07.2024Ekonomi
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktıAdana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Adana
Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktıAdana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Adana
Adana'da göle düşen otomobil tüm aileyi yok etti! Bir kent onlara ağladı
Adana'da göle düşen otomobil tüm aileyi yok etti! Bir kent onlara ağladıAdana'da dün köprüden baraj gölüne düşen otomobilde hayatını kaybeden anne, baba ve 2 çocuğunun cenazeleri Kozan'da gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.07.2024Adana
Adana'da göle düşen otomobil bir aileyi yok etti! Anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu
Adana'da göle düşen otomobil bir aileyi yok etti! Anne, baba ve iki kardeşe mezar olduAdana'nın merkez Çukurova ilçesinde, köprüden baraj gölüne düşen otomobildeki çift ve 2 çocuğu hayatını kaybetti. Cenazeler ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. Öte yandan arama çalışmalarını izleyen ailenin yakınları da gözyaşlarına boğuldu.
21.07.2024Adana
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık LagünüAdana’ya bağlı Yumurtalık ilçesinde, güneybatıdaki küçük bir bölümü ise Karataş ilçesinde bulunmaktadır...
20.07.2024Adana
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım Rehberi
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım RehberiAdana, geniş ve kapsamlı bir otobüs ağı ile şehir içi ulaşımı oldukça rahat ve erişilebilir hale getirmektedir...
19.07.2024Adana
Adana Taksi Durakları: Şehrin Her Köşesine Hızlı Ulaşım
Adana Taksi Durakları: Şehrin Her Köşesine Hızlı UlaşımAdana, geniş bir taksi ağıyla şehir içi ulaşımı oldukça kolaylaştırmaktadır...
19.07.2024Adana
Adana Gezilecek Önemli Yerler
Adana Gezilecek Önemli YerlerAdana, Türkiye'nin güneyinde yer alan ve tarihi, kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan bir şehirdir...
19.07.2024Adana
İSKİ'den korkutan baraj raporu! Kavuran sıcaklar sonrası 17 Temmuz İstanbul baraj doluluk oranları
İSKİ'den korkutan baraj raporu! Kavuran sıcaklar sonrası 17 Temmuz İstanbul baraj doluluk oranlarıİstanbul baraj doluluk oranları gündeme geldi. Kavurucu sıcaklar sonrası İSKİ, 10 barajdaki son durumu paylaştı. Anlık baraj durumları da netleşti. İşte 17 Temmuz Çarşamba İSKİ güncel verileri ve İstanbul barajlarında son durum...
17.07.2024Gündem
Polislik bölümü için kaç puan gerekli? PMYO puanı kaç? POLİSLİK TYT mi, AYT mi?
Polislik bölümü için kaç puan gerekli? PMYO puanı kaç? POLİSLİK TYT mi, AYT mi?(PMYO) için gerekli olan puan ve hangi sınavın esas alındığı adaylar tarafından merak ediliyor. PMYO'ya başvurabilmek için TYT mi, yoksa AYT mi gerektiği araştırılmaya devam ediyor. Peki, PMYO puanı kaç? PMYO için kaç puan gerekli?
16.07.2024Gündem
16 Temmuz İstanbul su kesintisi: İSKİ sular ne zaman gelecek, sorgula!
16 Temmuz İstanbul su kesintisi: İSKİ sular ne zaman gelecek, sorgula!(İSKİ) 16 Temmuz Salı günü İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu. İstanbul'un bazı ilçelerinde su kesintisi yaşanmaktadır. Peki, "Sular ne zaman, saat kaçta gelecek?"
16.07.2024Gündem
Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı! Maviyle yeşil buluşuyor, görenler hayran kalıyor
Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı! Maviyle yeşil buluşuyor, görenler hayran kalıyor'Yeşille mavinin buluştu doğa harikası' denildiğinde akla ilk Karadeniz geliyor. Eşsiz manzaraları ile büyüleyen Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı. Olağanüstü manzara hem doğa tutkunlarını hem de fotoğraf meraklılarını büyülüyor.
11.07.2024Adana
Baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su nedeniyle mahsur kalan 11 kişilik aile kurtarıldı
Baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su nedeniyle mahsur kalan 11 kişilik aile kurtarıldıDiyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde, Dicle Nehri’ndeki adacıkta piknik yaparken baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su nedeniyle mahsur kalan 11 kişilik aile AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
10.07.2024Gündem
Adana'da kahreden olay! Serinlemek için Seyhan Baraj gölüne giren genç kayboldu
Adana'da kahreden olay! Serinlemek için Seyhan Baraj gölüne giren genç kayboldu Adana'da serinlemek için Seyhan Baraj gölüne giren genç suda kayboldu.
9.07.2024Adana
Adana'da Karadeniz'i andıran manzara: Feke baraj göleti görenleri kendine hayran bırakıyor
Adana'da Karadeniz'i andıran manzara: Feke baraj göleti görenleri kendine hayran bırakıyorAdana'nın Feke ilçesinde baraj göleti sahip olduğu manzarasıyla Karadeniz'i andırırken görenleri kendine hayran bırakıyor.
8.07.2024Adana
İşte Adana’daki barajların doluluk oranları! Su seviyesi alarm veriyor
İşte Adana’daki barajların doluluk oranları! Su seviyesi alarm veriyorHavaların ısınmasıyla artan su tüketimi, şehrin içme suyu ihtiyacını karşılayan barajlardaki doluluk oranlarını da düşürdü.
27.06.2024Adana
Ankara'da barajda 3 can kaybı! Aile sinir krizi geçirdi
Ankara'da barajda 3 can kaybı! Aile sinir krizi geçirdiSerinlemek amacıyla Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki Kurtboğazı Barajı'na giren 3 kişi akıntıya kapılarak boğuldu.
19.06.2024Gündem
Karneler saat kaçta verilecek 2024? Lise, ortaokul, ilkokul karneleri saat kaçta alınacak 2024? Karne verilme saatleri…
Karneler saat kaçta verilecek 2024? Lise, ortaokul, ilkokul karneleri saat kaçta alınacak 2024? Karne verilme saatleri…Karneler saat kaçta verilecek 2024, liseliler karneler saat kaçta alınacak? Okulöncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, karnelerini alacak ve 3 aylık yaz tatiline başlayacak. İşte karnelerin verilme saatleri…
13.06.2024Gündem
Adana'da kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor! "Konuşma bozukluğu var"
Adana'da kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor! "Konuşma bozukluğu var"Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde ikamet eden 84 yaşındaki 4 çocuk babası Ali Ünal, 4 gün önce kahvehaneye gitmek üzere evden çıktı. 10 Haziran Pazartesi günü saat 09.00'da her gün gittiği kahvehaneye gitmek üzere evden çıkan Ünal'dan bir daha haber alınamadı.
14.06.2024Adana
16 yaşındaki genç serinlemek için girdiği barajda boğuldu
16 yaşındaki genç serinlemek için girdiği barajda boğulduGaziantep'in İslahiye ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren 16 yaşındaki Cebrail Gezer boğularak hayatını kaybetti.
11.06.2024Gaziantep
Araç değil, çöp konteyneri! "Aracın içi insan binecek gibi değil"
Araç değil, çöp konteyneri! "Aracın içi insan binecek gibi değil"Adana'da bir kağıt toplayıcısına ait olduğu öğrenilen ve toplayıcının biriktirdikleri ile mahalle sakinlerinin çöplerini bıraktığı çöp kaplı araç görenleri hayrete düşürdü. Zaman zaman çöpler nedeniyle araç ve etrafında ilginç görüntüler oluştuğunu anlatan mahalle sakinleri, yaz aylarının gelmesiyle araçtan gelen kokularda artış meydana geldiğini belirtti.
10.06.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Baraj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baraj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.